Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
32+4 i imam 24kg vise!!!!Prva tri mjeseca sam povracala 7-8 puta dnevno,a opet dobila 7 kg,i onda kad je krenulo.A zadnja dva mjeseca sam dobila samo 3kg.Nikako ne ide kod mene po pravilu.Kazu da najvise kila dobijes od 7og mjeseca trudnoce,a kod mene pomalo.A jos da sam stvarno nesto puno jela,nisam. Doktor mi je rekao da malo pripazim na ishranu ako mislim roditi prirodno,inace su kod mene dvije cure.:)) Sreca po ovoj vrucini ide lubenica ko luda :D
prije 4 hefte sam vam govorila laganini s hranom dok nisu jos ove velike sedmice kad se neces moci obuzdati, i ja sam se zeznula u tom periodu najvise
al haj, ko sisa, skinucemo
smij se smij
a i ja se smijem..navikla na svoju zgodnocu, sad me zulja 66 kg ali meni je apetit stvarno zvjerskiiiiiiii aaaaaaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
U prvoj trudnoci sam se udebljala 25 kg ali brzo sam i skinula u roku od 40 dana sam se vratila na mojim 62kg. Sad sam u 9 tom mjesecu i udebljala sam se 10kg ako vako nastavim s jelom uhhh
I sad sam u 29. sedmici na istoj kilaži +10 kg. U toku ovog zadnjeg mjeseca sam krenula sa debljanjem, a onda omršala (malo imala problema sa stolicom). Sad nemam nikako apetita, a baš se dobro osjećam na ovoj kilaži. (Sa prvim djetetom sam u ovoj sedmici tr. imala preko + 15 kg).
zglobovi su konacno vidljivi, kad sam se ugledala 2 dana nakon poroda, nisam mogla vjerovati, ispuhala sva.... a nozni skocni zglobovi neodoljivi
isla sam na carski, jela nisam samo 48 sati nakon poroda, a u bolnici sam jela neslanu hranu-mislim da je sol moj najgori neprijatelj bio u borbi protiv kilograma-jer se voda veze za nju. a ja se bez slane hrane i to dobro slane ne mogu najesti....
malena posto sam i ja zatrudnila sa 80kg, mozda i ja docekam da budem mrsavija nakon poroda nego prije trudnoce
super si
ja pomalo osjecam da pocinjem i ja da skupljam vodu, osjetim na zglobovima sake kad je hocu stisnuti, al jos nije kriticno hB, a noge su mi odavno uvecane u papucama hodam, al onim malo zatvorenijim,ljepsim, postaju i one knap
JEst predobar osjecaj ugledati zglobove poslije poroda. Ja sam svoje slikala dok sam cekala ona 2h u radjaoni. Sve kontam, ma nisu meni puno otekli, a tek kad je sva ona voda izasla, vidjela sam koliko su divni i tanki ustvari Inace, jos uvijek sam na +3, ali i jesam se castila u ceteresnici, sad malo na kocnicu pa odoh na onu temu Mrsajmo zajedno
Sa prvim djetetom sam dobila 18 kg, ostalo viška 5 kg, a sad sam u 30+4 i udebljala sam se 8 kg, zadovoljna, samo da sam vratila od prve trudnoće svoju staru kilažu, bilo bi idealno ovih 8 koje vagam više, ali kad počnem letati za dvoje nadam se da će to ispuhati.
Mamin pašan se rodio 13.10.2009.g., a sad nam dolazi jedna pašinaca kad malo zahladni...jedva te čekamo !!! _______________________________________________________________________________________
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.