|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
22.2.2011 14:23:40   
emma.L
Prvi put ostala trudna sa 55 kg, na porod otišla sa 71 kg. 4 mjeseca kasnije imala 57 i držala do prošle jeseni kad sam se naglo udebljala user posted image . Danas odem na prvi pregled i vaga pokaže 62 kg user posted image user posted image user posted image .
E sad da imam neki apetit ovih dana i nemam, ali me je strah šta će kasnije biti sa mojih 164 cm. Šetnje, šetnje i šetnje user posted image  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1476
22.2.2011 14:23:43   
vila.vilica
jelena....vidjecemo uskoro koliko cu izgubiti na porodu....ali mica je neumorna sa sopanjem..dusa draga...bilo je perioda da se ja ne udebljma, a ona dobije po pola kile user posted image mamina draga poguzijauser posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1477
22.2.2011 15:15:26   
Simran
Ja do 10 nedelje sam imala 60kg,sa 14+3 otišla na kontrolu kad ono 500grama dobila,nakon sedam dana išla opet na kontrolu kad dobila 1 kilu ja se frapirala puno je sa sedmicu kila i ja to kažem doktorici jer sam bila nadijeti tu sedmicu zbog opterećenja šećera kad ona meni kaže ma ova naša "tovarna" vaga često griješi,a koliko godina je tu nije ni čudo user posted image user posted image
Tako da sam sa 60 otišla na 61,5 kilu  a puno mi je za mjesec kilo ipo,još se hranim pravo zdravo user posted image user posted image  i pijem punoooooo vode

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1478
   RE: Koliko ste se udebljale?
23.2.2011 14:44:12   
sandy82
Juče sam se vagala kod doktora i u ordinaciji se odvalila smijati. Žderem po čitav dan, slabo sam fizička aktivna, dobila samo 10kg. Osmi mjesec. U prvoj trudnoći sam bila fizički aktivnija, strogo pazila šta jedem, dobila preko 20kg. Stvarno nema nikakvih pravila.

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1479
23.2.2011 14:47:59   
sandy82
A rugala se ljetos drugarici koja je otišla roditi sa 63kg.

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 1480
23.2.2011 17:11:50   
Medi_87
Na dan termina iamm svecanih 67, sto bi bilo +15user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 1481
24.2.2011 9:26:22   
gagach
33/34 sedmica +13...user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1482
24.2.2011 10:44:53   
entinte
IZVORNA PORUKA: sandy82

Juče sam se vagala kod doktora i u ordinaciji se odvalila smijati. Žderem po čitav dan, slabo sam fizička aktivna, dobila samo 10kg. Osmi mjesec. U prvoj trudnoći sam bila fizički aktivnija, strogo pazila šta jedem, dobila preko 20kg. Stvarno nema nikakvih pravila.

Ja sam 33/34 sedmica i ves sam na +16/17... kao sto sam ranije pisala apsolutno nista pretjerano ne jedem ali pijem puno tecnosti... nisam natekla da bih se radovala sto ima sta kasnije ispuhati... i ne vidi se puno na meni kao da je sve u stomak otislo... ma kile kao kile kako dođu tako i odu ne treba se sekirati samo neka smo zive i zdrave sa nasim bebicama a kile ce otici... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 1483
26.2.2011 11:13:02   
minelam
Ja sam u 24-oj sedmici citavih 4 kg sam se do sad udebljala i ni malo me ne brine sto je tako malo,prestala sam raditi e sad ce da se lijepe za mene....user posted image user posted image samo se nadam ne previse

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1484
28.2.2011 11:54:56   
bonybaby
38 sedmica i 18+user posted image ali nema veze, beba je pravo krupna, naprednija skroz, i oticem puno, tako da sebi sama objasnjavam tu cinjenicuuser posted image sem sto nisam nista jela vise nego prije, cak i manje, jer nisam imala apetita, ali opet, sta cuuser posted image ali neka je mojojuser posted image dobro. 

(odgovor članu minelam)
Neposredna veza do poruke: 1485
28.2.2011 12:28:17   
ja92
Pozdrav svim trudnicamauser posted image
U 20. sam sedmici trudnoce i dobila sam 6kg. Kile se lijepe jer sam na bolovanju, cuvam svoju bebaru.
Mrsat cu kad se rodi mali bebacuser posted image

(odgovor članu bonybaby)
Neposredna veza do poruke: 1486
28.2.2011 12:38:43   
ema_28
Ja sam se u trudnoci udebljala 20 kg, kad sam izasla iz bolnice imala -8kg, nakon 15 dana -13kg i evo sada nakon 2 mjeseca -15kg. Lagano se tope nista ne brinite user posted image .
Ostalo mi je jos ovih 5 ali sam ionako bila malo mrsavija nego sto treba tako da sama sebi super izgledam.
Samo jos malo stomak da ucvrstim i sve ko bombona user posted image

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 1487
28.2.2011 12:50:08   
ja92
Bravouser posted image  Tebi bas dobro ide skidanje kguser posted image  

IZVORNA PORUKA: ema_28

Ja sam se u trudnoci udebljala 20 kg, kad sam izasla iz bolnice imala -8kg, nakon 15 dana -13kg i evo sada nakon 2 mjeseca -15kg. Lagano se tope nista ne brinite user posted image .
Ostalo mi je jos ovih 5 ali sam ionako bila malo mrsavija nego sto treba tako da sama sebi super izgledam.
Samo jos malo stomak da ucvrstim i sve ko bombona user posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 1488
28.2.2011 12:56:03   
ema_28
Uopste se ne trudim, jednostavno odlaze kako su i dosle (ako ne i brze user posted image )

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 1489
28.2.2011 13:10:45   
ja92
Jos boljeuser posted image
Ja se nadam da ce mali drekavac kad se rodi aBd mami kile skidati bolje nego fitnesuser posted image
Nema spavanja i mirovanja kao do sada user posted image
Jedva cekamuser posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 1490
1.3.2011 12:17:22   
lejla31
pozdrav drage moje,
ja sam usla u 35. sedmicu sa 15 kg vise, ne opterecujem se puno...jos uvijek... nije mi jasno kako neke zene izadju iz bolnice sa...lupam...10kg i vise.user posted image moja mama se zeza i kaze mozda budu po godinu u bolnici user posted image   ja sa prvim izasla samo 5kg laksa.
pa pisite

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 1491
1.3.2011 12:20:09   
lejla31
da ne dodje do nesporazuma.. mislim lakse 10kg i vise user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 1492
2.3.2011 0:05:44   
Neumorna
Pozzzz curke!!!
U 12. sam sedmici trudnoće!! Na prvom pregledu sam bila u 8. sedmici i tad sam imala 47,5kg :((
Danas sam bila na svom drugom pregledu i udebljala sam se tačno 5kg. Ginekolog je bio iznenađen user posted image , i ja naravno i svi moji ukućani, jer nikad nisam imala više od 49kg.......hahahahaha
Nemam nikakvih simptoma, nisam povraćala i jedini moj simptom je GLAD, GLAD, GLAD......Možda će nekom zvučati smiješno, ali želim da budem kao trokrilni ormar, jer uvijek sam izgledala kao da bolujem od anoreksije!!!!!

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 1493
2.3.2011 10:59:13   
BBubica
IZVORNA PORUKA: Neumorna

Pozzzz curke!!!
U 12. sam sedmici trudnoće!! Na prvom pregledu sam bila u 8. sedmici i tad sam imala 47,5kg :((
Danas sam bila na svom drugom pregledu i udebljala sam se tačno 5kg. Ginekolog je bio iznenađen user posted image , i ja naravno i svi moji ukućani, jer nikad nisam imala više od 49kg.......hahahahaha
Nemam nikakvih simptoma, nisam povraćala i jedini moj simptom je GLAD, GLAD, GLAD......Možda će nekom zvučati smiješno, ali želim da budem kao trokrilni ormar, jer uvijek sam izgledala kao da bolujem od anoreksije!!!!!

ovo me podsjeca na mene
jela sam sve sto je bilo ispred i oko mene, nista nije ostajalo u kuci
user posted image user posted image user posted image
ja sam imala 44,5 kg, dogurala na 61 kg na kraju trudnoce. izgubim 10 kg na porodu i jako brzo i ostale kile odose
Neumorna , nadam se da ces  ti zadrzati koju kilu, ja nisam uspjela ni jednu
user posted image

(odgovor članu Neumorna)
Neposredna veza do poruke: 1494
2.3.2011 14:35:32   
animagical
dobila sam pola kileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 1495
2.3.2011 18:49:24   
futuremam
Ja sa u 14 sedmici i nisam ništa dobila ,čak sam i izmršala jer još uvijk imam mučnine i povraćanjeuser posted image .Inače nosim blizance pa mi je malo i briga ali na pregledu(u prošlu subotu )je sv bilo ok.Inače ovo mi je druga trudnoća a u prvoj sam više gledala šta jeedem i opet sam se više udbljala nego sada.

30.08.2011.

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 1496
2.3.2011 20:13:37   
stefania
u 25 sedmici, usla u sesti, 65kg, dakle +11 user posted image mislim da vas sviju derem s ovim debljanjem..uzas, prosto me sramota..jbg ja fakat jedem sam kad sam gladnauser posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu futuremam)
Neposredna veza do poruke: 1497
2.3.2011 20:20:10   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: lejla31

pozdrav drage moje,
ja sam usla u 35. sedmicu sa 15 kg vise, ne opterecujem se puno...jos uvijek... nije mi jasno kako neke zene izadju iz bolnice sa...lupam...10kg i vise.user posted image moja mama se zeza i kaze mozda budu po godinu u bolnici user posted image   ja sa prvim izasla samo 5kg laksa.
pa pisite

Uh draga, ja sam bila 9 dana u bolnici, dan prije poroda nista nisam jela a skoro ni pila, zbog velike mogucnosti za CR. CR je i bio, tako da 2 dana poslje na infuziji provedoh. Poslje toga izgubih apetiti zbog one divne hrane u bolnici, i 9ti dan kad sam izasla imala samo napuhani stomak a ostatak se "osusio" haha. Medjutim 5 mjeseci kasnije ja to uspijem nekako vratiti, bezbeli da sam jela i nervirala se zbog pripreme za posao (6 mjeseci nakon poroda)...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 1498
2.3.2011 20:34:19   
Gemelli

Pa dobro sve je tu negdje, 26. nedelja + 9,5 kg na dvije bebe, ja se pocinjem pitati da mi to nije malo ...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1499
3.3.2011 11:17:04   
minelam
IZVORNA PORUKA: futuremam

Ja sa u 14 sedmici i nisam ništa dobila ,čak sam i izmršala jer još uvijk imam mučnine i povraćanjeuser posted image .Inače nosim blizance pa mi je malo i briga ali na pregledu(u prošlu subotu )je sv bilo ok.Inače ovo mi je druga trudnoća a u prvoj sam više gledala šta jeedem i opet sam se više udbljala nego sada.

Nemas razloga za brigu...ako pupa raste sve je ok user posted image user posted image ....
Meni doktor kaze nemoj da bi te ko navratio da jedes za dvoje to je supljauser posted image
I ja sam u tim sedmicama imala +1 kg strasno je i meni bilo,medjutim kad vidim da pupa raste a ne moja g... drago mi je...
Zato bez brige i uzivaj u user posted image

30.08.2011.

(odgovor članu futuremam)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *