Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prvi put ostala trudna sa 55 kg, na porod otišla sa 71 kg. 4 mjeseca kasnije imala 57 i držala do prošle jeseni kad sam se naglo udebljala . Danas odem na prvi pregled i vaga pokaže 62 kg . E sad da imam neki apetit ovih dana i nemam, ali me je strah šta će kasnije biti sa mojih 164 cm. Šetnje, šetnje i šetnje
Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala... 02.03.2011.
Ja do 10 nedelje sam imala 60kg,sa 14+3 otišla na kontrolu kad ono 500grama dobila,nakon sedam dana išla opet na kontrolu kad dobila 1 kilu ja se frapirala puno je sa sedmicu kila i ja to kažem doktorici jer sam bila nadijeti tu sedmicu zbog opterećenja šećera kad ona meni kaže ma ova naša "tovarna" vaga često griješi,a koliko godina je tu nije ni čudo Tako da sam sa 60 otišla na 61,5 kilu a puno mi je za mjesec kilo ipo,još se hranim pravo zdravo i pijem punoooooo vode
Juče sam se vagala kod doktora i u ordinaciji se odvalila smijati. Žderem po čitav dan, slabo sam fizička aktivna, dobila samo 10kg. Osmi mjesec. U prvoj trudnoći sam bila fizički aktivnija, strogo pazila šta jedem, dobila preko 20kg. Stvarno nema nikakvih pravila.
Juče sam se vagala kod doktora i u ordinaciji se odvalila smijati. Žderem po čitav dan, slabo sam fizička aktivna, dobila samo 10kg. Osmi mjesec. U prvoj trudnoći sam bila fizički aktivnija, strogo pazila šta jedem, dobila preko 20kg. Stvarno nema nikakvih pravila.
Ja sam 33/34 sedmica i ves sam na +16/17... kao sto sam ranije pisala apsolutno nista pretjerano ne jedem ali pijem puno tecnosti... nisam natekla da bih se radovala sto ima sta kasnije ispuhati... i ne vidi se puno na meni kao da je sve u stomak otislo... ma kile kao kile kako dođu tako i odu ne treba se sekirati samo neka smo zive i zdrave sa nasim bebicama a kile ce otici...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ja sam u 24-oj sedmici citavih 4 kg sam se do sad udebljala i ni malo me ne brine sto je tako malo,prestala sam raditi e sad ce da se lijepe za mene.... samo se nadam ne previse
38 sedmica i 18+ ali nema veze, beba je pravo krupna, naprednija skroz, i oticem puno, tako da sebi sama objasnjavam tu cinjenicu sem sto nisam nista jela vise nego prije, cak i manje, jer nisam imala apetita, ali opet, sta cu ali neka je mojoj dobro.
Pozdrav svim trudnicama U 20. sam sedmici trudnoce i dobila sam 6kg. Kile se lijepe jer sam na bolovanju, cuvam svoju bebaru. Mrsat cu kad se rodi mali bebac
Ja sam se u trudnoci udebljala 20 kg, kad sam izasla iz bolnice imala -8kg, nakon 15 dana -13kg i evo sada nakon 2 mjeseca -15kg. Lagano se tope nista ne brinite . Ostalo mi je jos ovih 5 ali sam ionako bila malo mrsavija nego sto treba tako da sama sebi super izgledam. Samo jos malo stomak da ucvrstim i sve ko bombona
Ja sam se u trudnoci udebljala 20 kg, kad sam izasla iz bolnice imala -8kg, nakon 15 dana -13kg i evo sada nakon 2 mjeseca -15kg. Lagano se tope nista ne brinite . Ostalo mi je jos ovih 5 ali sam ionako bila malo mrsavija nego sto treba tako da sama sebi super izgledam. Samo jos malo stomak da ucvrstim i sve ko bombona
pozdrav drage moje, ja sam usla u 35. sedmicu sa 15 kg vise, ne opterecujem se puno...jos uvijek... nije mi jasno kako neke zene izadju iz bolnice sa...lupam...10kg i vise. moja mama se zeza i kaze mozda budu po godinu u bolnici ja sa prvim izasla samo 5kg laksa. pa pisite
Pozzzz curke!!! U 12. sam sedmici trudnoće!! Na prvom pregledu sam bila u 8. sedmici i tad sam imala 47,5kg :(( Danas sam bila na svom drugom pregledu i udebljala sam se tačno 5kg. Ginekolog je bio iznenađen , i ja naravno i svi moji ukućani, jer nikad nisam imala više od 49kg.......hahahahaha Nemam nikakvih simptoma, nisam povraćala i jedini moj simptom je GLAD, GLAD, GLAD......Možda će nekom zvučati smiješno, ali želim da budem kao trokrilni ormar, jer uvijek sam izgledala kao da bolujem od anoreksije!!!!!
Pozzzz curke!!! U 12. sam sedmici trudnoće!! Na prvom pregledu sam bila u 8. sedmici i tad sam imala 47,5kg :(( Danas sam bila na svom drugom pregledu i udebljala sam se tačno 5kg. Ginekolog je bio iznenađen , i ja naravno i svi moji ukućani, jer nikad nisam imala više od 49kg.......hahahahaha Nemam nikakvih simptoma, nisam povraćala i jedini moj simptom je GLAD, GLAD, GLAD......Možda će nekom zvučati smiješno, ali želim da budem kao trokrilni ormar, jer uvijek sam izgledala kao da bolujem od anoreksije!!!!!
ovo me podsjeca na mene jela sam sve sto je bilo ispred i oko mene, nista nije ostajalo u kuci
ja sam imala 44,5 kg, dogurala na 61 kg na kraju trudnoce. izgubim 10 kg na porodu i jako brzo i ostale kile odose Neumorna , nadam se da ces ti zadrzati koju kilu, ja nisam uspjela ni jednu
Ja sa u 14 sedmici i nisam ništa dobila ,čak sam i izmršala jer još uvijk imam mučnine i povraćanje .Inače nosim blizance pa mi je malo i briga ali na pregledu(u prošlu subotu )je sv bilo ok.Inače ovo mi je druga trudnoća a u prvoj sam više gledala šta jeedem i opet sam se više udbljala nego sada.
u 25 sedmici, usla u sesti, 65kg, dakle +11 mislim da vas sviju derem s ovim debljanjem..uzas, prosto me sramota..jbg ja fakat jedem sam kad sam gladna
pozdrav drage moje, ja sam usla u 35. sedmicu sa 15 kg vise, ne opterecujem se puno...jos uvijek... nije mi jasno kako neke zene izadju iz bolnice sa...lupam...10kg i vise. moja mama se zeza i kaze mozda budu po godinu u bolnici ja sa prvim izasla samo 5kg laksa. pa pisite
____________________________ amar 02. 05. 2007.
Uh draga, ja sam bila 9 dana u bolnici, dan prije poroda nista nisam jela a skoro ni pila, zbog velike mogucnosti za CR. CR je i bio, tako da 2 dana poslje na infuziji provedoh. Poslje toga izgubih apetiti zbog one divne hrane u bolnici, i 9ti dan kad sam izasla imala samo napuhani stomak a ostatak se "osusio" haha. Medjutim 5 mjeseci kasnije ja to uspijem nekako vratiti, bezbeli da sam jela i nervirala se zbog pripreme za posao (6 mjeseci nakon poroda)...
Ja sa u 14 sedmici i nisam ništa dobila ,čak sam i izmršala jer još uvijk imam mučnine i povraćanje .Inače nosim blizance pa mi je malo i briga ali na pregledu(u prošlu subotu )je sv bilo ok.Inače ovo mi je druga trudnoća a u prvoj sam više gledala šta jeedem i opet sam se više udbljala nego sada.
Nemas razloga za brigu...ako pupa raste sve je ok .... Meni doktor kaze nemoj da bi te ko navratio da jedes za dvoje to je suplja I ja sam u tim sedmicama imala +1 kg strasno je i meni bilo,medjutim kad vidim da pupa raste a ne moja g... drago mi je... Zato bez brige i uzivaj u