UmmuHamza2305 -> RE: Koliko ste se udebljale? (26.7.2015 19:37:47)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 25. sedmica +10kg Moram jesti kad sam gladna -.- Koliko si visoka? 169 , ti? Koliko si se ti udebljala? Meni se jednostavno apetit otvorio, gladna sam svaki čas,šta ću [sm=smiley36.gif] Ja sam 160 visoka, 24.nedjelja... za sad +7kg ...i meni se zadnjih dana otvorio apetit Iskreno, da imam više godina možda bih se i zabrinula, ovako mislim da je ok.. tek mi je 20 , a čini mi se (po slici) da si i ti mlada.. da se to brzo srediti,in shaa Allah [sm=smiley1.gif] 24 god.ma mora se dati srediti..bas danas gledam slike prije braka ma sva sam se razocarala nesto, kako sam bila lijepa i zgodna a sad......[sm=smiley13.gif] svaki dan sampouzdanje mi je slabije i slabije... Ma draga Ziel i mene uhvati ponekad panika nakon što se pogledam u ogledalo, ali kad osjetim svog bebića kako me udara iznutra bude mi lakše :) Lijepa si samim tim što si trudna.. A bit ćeš , in shaa Allah, i kada se porodiš.. Ne postoje te kile koje se ne mogu skinuti kada odlučiš :) A tada će tvoj lijep izgled biti daleko vredniji nego prije udaje, jer ćeš biti i mama i zgodna, a prije si bila samo zgodna [sm=smiley1.gif] :*
|
|
|
|