Bella.88 -> RE: Koliko ste se udebljale? (16.5.2015 12:22:36)
|
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1 hej zenie, vidim sve trudnice ovdje, nadam se da se necete ljutiti sto sam se javila, al reko da uletim da vam kazem sta je meni dr govorila. ko smije neka seta, vidim vec ste o tome pricale, al ne da ide u kupovinu, i po gradu..nego ono bas seta seta...ides i hodas..lagano, polako ali konstantno. smo to valjda ima fajde. onda sad ce voce, udarite po vocu, ja sam se ubijala jagodama i malinama, ali sa lubenicom i grozdjem ne valja pretjerivati, jer navodno imaju dosta secera i dosta debljaju. ja sam toga po malo. ja sreca nisam imala nekih prohtjeva, al vala sam znala na kraju trudnoce pomalo nutelu zlostavljat...ostalo oke, i otisla sam sa +15 na porod. nakon 3 mjeseca se sve skinulo, do duse ja sam bila u bolnici pa me njihova hrana "skinula" al sam i stalno lezala. meni je sada problem kako skinuti + 10 kg koje sam imala prije trudnoce. one se vjestice ne daju nikako... tako da nemojte da se opterecujete mnogo. bitno je da ste zdrave, debljina je problem onoga trenutka kada ugrozava bebu ili vas..ali to su neki drugi problemi. ovo za oticanje, sto neka od mamica rece, nemojte soliti (ja sam varala sa vegetom [sm=smiley36.gif]) al ne treba ni nje..kazu samo soli da ubije hrani bljutavost, ne vise. al ta voda ode prva nakon poroda. et, uzivajte u trudnoci i budite sebi lijepe [sm=bravo.gif] i da vam svakoj porod bude lak i brz..a onda nekad kasnije na fitnes i eto, gotovo. [sm=smiley36.gif] tako sam ja u prvoj trudnoći prošetam do inat kuće,a odozdo do kuće pojedem čokoladu[sm=smiley36.gif] u ovoj trudnoći se nisam puno udebljala,pa sam zadnji mesec počela da zlostavljam sve što je slatko tačno sam kao moj sin,samo da je slatko nema biranja[sm=smiley13.gif] u ponedeljak se vagam,nek mi je Bog na pomoći[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|