Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 19:06:00)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Iman83 Zanimljivo je kada krenemo druge optuživati za grijehe za koje će odgovarati pa samo nakupljamo iste ali eto, sebe ne gledamo. Simptomatično je da nisi ni na jedan moj posto o gledanju prvo sebe pa onda drugih obratila pažnju a malo je reći da si blagoglagoljiva. Kad već tjeraš mak na konac, mogu i ja tu igru igrati. Ženo draga pa ti na najmanje 5 foruma imaš otvoren profil i pišeš tako 'pozitivne' postove da je to nevjerovatno. Prvo aspekt negativnosti jel, drugo aspekt slobodnog vremena. I uvijek su drugi krivi, ti si paćenik. Je li misliš da samo ti imaš životu školu i nas smatraš budalama. Mržnja rađa mržnju, dobro izrodi dobro. Ko ima šta lijepo da kaže neka kaže, ko nema neka ćuti. Sjećaš li se toga barem? Dajem ti savjet koji bih i sestri dala. Kako cce s ekod mene nakupiti kada samim gibetom moji prelaze na drugi, kada nestanu, tudja dobra djela prelaze na mene. To bi vjerniku trebalo biti dovoljno da se okani gibeta. Da se prepadnes. Aha ti se nadaš pozitivnoj nuli pa i ti gibetiš, jel?[sm=smiley36.gif] Misliš da je ispravno? Ja ti evo govorim sve u lice, takva sam i inače. A ti mene tjeraš da tražim halala od pokrivene sestre koju sam ja uvrijedila, kada? Gdje? Ko si ti uopće? kada se problem rjesava, onda se svi pozovu, kaze se sta se ima reci, ako se moze pamtiti sta je ko i s kakvim tonom rekao, zasto se ne pamti nesta sto je bilo prije dvije godine? Svi smo tu da komentarisemo, moje je da napomenem sta je bilo prije dvije godine, ko mi je rekao, jos je tu, ocito me se neke sjecaju, al cudo pa se ne sjecaju sta mi je receno, pa sam i ja odbrusila, uglavnom, te zene, nisu se promijenile. Nakon mene, na nisanu su imale drugu clanicu. Zasto? Zbog vjerskog stava. Ne znam.. postaje mi nekako dosadno...[sm=smiley36.gif] A znam da znate ko sam.
|
|
|
|