Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 18:44:43)
|
ja kada pogrijesim trazim halala, a ne ovako, gibete, prenose rijeci, sada shvatite momenat ulaska na forum, i na svakoj temi rasprava o fin, daj mi ideju da ona tema o sestrama nije djelo od one osobe koja je na chat temi prokomentarisala d aje to podloga za mene? nisu svjesne da ce za svaku napisanu rijec na forumu biti pitane. Ko je mene spominjao po dobru? Jesam li nekoga gibetila? Ako sam imala sta reci, rekla sam u komentaru direktno. tako sma naucena, znaci ako sta imas, reknes direktno. A ne vamo svaka tema, tema o fin. I tako je bilo prije dvije godine. Ismijavana sam na temi o kuhanju, ismijavana na chat temi, ismijavana, pokusano mi je cak smjestiti neku potvoru na temi o svekrvama gdje je navodno neka anonimus rekla da sam kraljica, pa navodno druga rekla anonimus je kraljica, eto svaka zena zna ko je anonimus, hej zena koja ima djecu upusta se u potvaranje. ne znam. ono sta ja vidim, jeste karakter se nije promijenio, ja bih voljela da nadje neka ijedan komentar gdje sam ja nekog ismijaala kamoli rekla da je budala, nenormalna, jadnica itd. I jos da ne zaboravim, prije dvije godine su se otvarale teme anonimki, znaci ni to se nije promijenilo, kradu se teme s drugih foruma. Samo nebili neko s nekim imao sta piskarati. Toliko im je razvijen drustven zivot.[sm=jezicek.gif] Od mene dosta, uzivajte, [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|