Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 18:18:42)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: tinkivinki taj izraz vlahindura hanabanana je upotrijebila da kaže da je čula takve priča i da se zgrožava nad tim.a sama je pohvalila direktoricu o kojoj je tako rečeno.prema tome nije njeno mišljenje,već je samo čula tako.znači ti si stari član od prije 2 godine[sm=smiley1.gif] Ne zanima me, prije dvije godine je jedna osoba drugu nazvala jalovom , pa je ipak ostala na forumu, prije dvije godine su se isto "etiketirale", da ne kazem sada kada su vesela i galicica prozvane ateistkinjama, da prevedem (kafir). Sta ce biti kada dodjem opet za dvije godine? cetnik, balija,vlah?[sm=smiley36.gif] I VI, TAKVE dodjete i drugima pricate o osnovama odgoja. Vaspitanju, itd? Zene od cijih ruku kamoli od jezika drugi nije siguran. Daj, dvije godine, dvije duge godine, racunaj 365 + 365 karakter zena se nije promijenio. Nisu se smirile dok pokrivenu nisu smakele, a sada i ova nova nevalja. [sm=smiley36.gif] Pa koji mozak to treba biti covjece. A čitaš li sebe kritički, to te pitam? Ono da staneš i dva puta razmisliš o riječima koje šalješ u eter? Jesi li ti nekoga u zadnjih nekoliko dana uvrijedila? Zašto izbjegavaš moje postove, kad sam te ovo već nekoliko puta pitala? Znaš ono kreneš od sebe. Jesam li ja ovdje na optuznickoj klupi ili osobe koje se nisu promijenile za dvije godine? Ko je mene prije dvije godine nazvao jalovom? Ja nisam, pa te ako dopustiš ponovo pitam ovo pitanje. Kad si već uzela za metu žene s rr, kreni od sebe. Jer, kad si već pokrivena, vjernica, muslimanka...trebala bi prvo od sebe da kreneš i sebe analiziraš. Znaš da svako daje ono što ima u sebi. Kad covjek pogrijesi, obicno trazi halala. [sm=smiley36.gif] Od mene ga doticna jos nije zatrazila, a jos je tu. Kao sto rekoh, karakter nula. I drugo, zasto se odnos prema Daliyah92 nije promijenio?
|
|
|
|