RE: Koliko ste se udebljale? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

magicalani -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:18:45)

ne nabijajte zeni komplekse...mi smo ostale zgodne, ne mora znaciti da ce i ona isto...sta ces, zivot...valja joj se boriti.

anitaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:19:02)

Udebljah se 8 kg za 7 mjeseci, ali sve je u stomaku, primjetim da se ljudi štrecnu kad npr. sklonim ruke ili skinem mantil, kao da će beba na njih skočiti ili im neobično, što sam pomalo kao s fotomontaže, znači stomak mi je ogroman...ali meni je to smiješno, hB beba je zdrava, prava, ja se dobro osjećam, već viđeno s prvim djetetom, tako da u suštini uživam, a ovo sve ostalo je manje-više nebitno...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bella.88 -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:19:05)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Finepex

Procitaj malo o postporodjajnoj depresiji, covjek treba da je o svemu u toku

http://www.bebe-i-mi.com/trudnoca-i-porod/36-trudnoca-i-porod/366-postporodajna-depresija

http://www.maminsvijet.com/trudnoca-i-dojenje/trudnoca/grudi-u-trudnoci-i-nakon-poroda-do-kojih-promjena-dolazi

a ti si ovdje došla sa misijom da nas sve educiraš, naučiš o depresiji, grudima, imenima, porodičnim odnosima itd.?
ima nas ovdje koje majke možemo biti jednom broju forumašica, žena čija djeca su već na fakultetima....ne znam zašto misliš da ćeš nas ti prosvijetliti linkovima i citatima koje postavljaš?
mi smo sve to prošle i ne treba nam google da nas prosvijetli, a ti još manje.

Ja mislim da si ti tek saznala da internet postoji,pa ovoliko guglaš[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
popusti malo
kao što ti Hanady reče na jednoj temi,trudna si i hormoni ti rade što je normalno
ali brate hajmo se malo družit na i dijelit trdudničke dane
nije sve crno(kod tebe jeste)
nijedna žena neće da zatrudni sa mišlju da će imati 100komplikacija i bolesti u trudnoći i da će biti ružna i debela nakon poroda
svi ostanemo trudni zato što se nadamo najlepšem poklonu od dragog Boga,pa i ako bude poteškoća kroz trudnoću nosićemo se sa tim

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:19:31)

IZVORNA PORUKA: bebaa

Ne kaze se nikoji doktor....nego nijedan...

nebitno [sm=smiley36.gif]
Nisi odgovorila koliko si dojila dijete.

MicoTico -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:19:35)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Imaš li ti djece? Jesi li se porodila?

Pitah te Finepex...

Ja cijelo vrijeme pricam o svojoj trudnoci, ti mene pitas imam li djece. [sm=smiley36.gif]

ne pratim te studiozno, a i hoćeš reći da trudnice ne mogu imati još djece?

magicalani -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:20:41)

ja sam dojila dvije godine...dr se skoro iznenadi kako su mi divne grudi...sta sad?[sm=jezicek.gif]

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:21:06)

Pitah te Finepex...

Ja cijelo vrijeme pricam o svojoj trudnoci, ti mene pitas imam li djece. [sm=smiley36.gif]

Otkud sada to?

Mogu i 10 sto se tice mene, ja planiram inshAllah 10.[sm=smiley36.gif] Dobro da se ne pretjeruje, dovoljno 5.

bebaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:21:09)

Vrlo bitno...onda znam s kim razgovaram i kako da se postavim prema sugovorniku.....
Nisi ni pitala koliko sam dojila.....kratko ali slatko......

Bella.88 -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:22:41)

evo ja svoje još uvijek dojim,znači skoro dvije godine i Bogami dobre su mi
nisu mlitave,samo su malo veće,pa ti vidi [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:22:42)

Pitah te Finepex...

Otkud sada to?

Mogu i 10 sto se tice mene, ja planiram inshAllah 10.[sm=smiley36.gif] Dobro da se ne pretjeruje, dovoljno 5.

i opet ti meni ne odgovori imaš li djece

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:22:45)

Bome meni i posle trudnoce stoje ko puska zapete....

a dok si dojila? Jesul se promijenile?

Vidis da jesam.[sm=smiley36.gif]

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:23:11)

Pitah te Finepex...

Otkud sada to?

i opet ti meni ne odgovori imaš li djece

Jok, da imam nebi istrazivala, logicno.[sm=smiley36.gif] sada istrazujem jer sam trudna. Jasnije?

ladyblue RR -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:23:23)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Udebljah se 8 kg za 7 mjeseci, ali sve je u stomaku, primjetim da se ljudi štrecnu kad npr. sklonim ruke ili skinem mantil, kao da će beba na njih skočiti ili im neobično, što sam pomalo kao s fotomontaže, znači stomak mi je ogroman...ali meni je to smiješno, hB beba je zdrava, prava, ja se dobro osjećam, već viđeno s prvim djetetom, tako da u suštini uživam, a ovo sve ostalo je manje-više nebitno...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja sam se udebljala 5 kg u trudnoći a rodila bebu od 4150 gr. možeš misliti koliki je meni stomak bio sa tolikim djetetom?[sm=jezicek.gif]

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:24:12)

ja sam se udebljala 5 kg u trudnoći a rodila bebu od 4150 gr. možeš misliti koliki je meni stomak bio sa tolikim djetetom?[sm=jezicek.gif]

MashAllah. [sm=smiley1.gif] Nek je zivo i zdravo.

magicalani -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:24:59)

Znaci finapex, prva trudnoca....sto ce reci da ti pojma nemas i da lijepo pitas da ti se pojasni kako sta ide...a mi smo ovdje jako druzeljubive, sve se znamo privatno i druzimo...mogle bi ti navratiti jedan vikend na izlet kod tebe...

MicoTico -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:25:26)

Jok, da imam nebi istrazivala, logicno.[sm=smiley36.gif] sada istrazujem jer sam trudna. Jasnije?

Savršeno.
Eto, moja preporuka da istražiš i pravopis, kad već istražuješ.

Finepex -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:25:51)

IZVORNA PORUKA: magicalani

Znaci finapex, prva trudnoca....sto ce reci da ti pojma nemas i da lijepo pitas da ti se pojasni kako sta ide...a mi smo ovdje jako druzeljubive, sve se znamo privatno i druzimo...mogle bi ti navratiti jedan vikend na izlet kod tebe...

Kad ja pitam, pitaju me otkud ti to. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Bella.88 -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:26:12)

[sm=smiley3.gif]ovo prvi put čujem
znamda dobijena težina u trudnioći nema veze sa bebinom težinom,ali ovo je jedinstveno
dobro si prošla[sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:26:50)

Bome meni i posle trudnoce stoje ko puska zapete....

a dok si dojila? Jesul se promijenile?

Vidis da jesam.[sm=smiley36.gif]

Cuj draga ,ne volim smatrati ikoga priglupim.....nemoj da mjenjam svoj stav.....pitala si jesam li a ne koliko dojila.....[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:27:09)

Ja sam se sa M udebljala 9 kg , ona se rodila sa 4100 g. Elem, izađoh iz porodilišta sa 11 kg manje nego prije trudnoće.

ladyblue RR -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:27:29)

IZVORNA PORUKA: Bella.88

[sm=smiley3.gif]ovo prvi put čujem
znamda dobijena težina u trudnioći nema veze sa bebinom težinom,ali ovo je jedinstveno
dobro si prošla[sm=bravo.gif]

pa znaš da sam ja jedinstven lik na ovom forumu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:27:30)

Ako cemo iskreno ne moze imati istu figuru prije i nakon poroda.

naravno da može. i još bolju nego prije trudnoće.

Kako? Sise ti omlitave, pojave ti se strije, koza ti postane kao u narandze, pogotovo kod butina. A od guzice, "krosnja".[sm=smiley36.gif]

Mozda nekom, meni ne hB.[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:27:48)

IZVORNA PORUKA: Medić*

Izbjegavas i oggovore neke :)

Koje, sta sta si pitala?[sm=smiley36.gif]

Bas ti promako draga Fine ? Ne bih rekla...
Ajd nadji, pa da idemo dalje s pitanjima, ok ?

MicoTico -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:28:39)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Mozda nekom, meni ne hB.[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]

Ma nemoguće, pitaj ti Finepex, ona bolje zna kako je kod tebe[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anoniman -> RE: Koliko ste se udebljale? (5.5.2015 14:28:43)

Sta je s strijama? Ili s kozom koja postane kao kod narandze.

Ja nemam ni strije ni kožu ko kod narandže, 3 trudnoće, 2 poroda. Bez operacija, bez tretmana...
I nisam izrod, takvih žena je koliko hoćeš i ovdje na forumu.

A ti malo dođi sebi, ako nemš kome... I ne prepadaj ostale trudnice.

Zasto bi ih prepadala kada nam se takva prica servira.[sm=smiley36.gif] Zbog toga i ne dozvoljavaju da se debljamo. Kao da bi debljina uticala na dijete.[sm=smiley36.gif]

Debljina itekako utice na dijete, ali i na mamui sam porod.[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>