Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo nas danas usli u 30-tu nedelju u plusu 5 kg i 400 gr.
Dandi, ti si mi uzor!
By the way... što te nema više tamo na razgovorima trudnica?
joj ja uzor Ja sam 163 cm visoka a krenula sam sa 61 kg. Inace sam se udala sa 58 kg al sam za 4 godine natukla 3 kg i evo za 7 mjeseci trudnoce još 5 kg i 400gr. Ja sam povracala skoro pa cijelo vrijeme tako da ja nisam mjerilo nikome. Prva 4 mjeseca non stop, 6-ti cio i 7-mi sad povremeno ...
Ova tema mi je bila omiljena .. prenijela 11. dana i 20kg ...
sve odletilo... takav mi metabolizam ,a i mali previse zivahan pa samo skacem...
Vanne tebi se priblizilo, neka je sa srecom...
dandi draga cmoka najveca.....
ma sve se skine na kraju tj. nakon poroda. Neko očekuje da odmah nakon poroda ima liniju kao prije trudnoce, ipak potrebno je vrijeme da se organizam i tijelo vrati u prvobitno stanje. Ne sikiram se koliko god da natučem skinuću
Ja sam 13+2, i do sad nisam ništa bila dobila, ali što su mi grudi buknule Uvijek sam bila 'obdarena'... Dobro, ne na način Pamele Anderson, za većinu baš onako mjera (ja ipak uvijek maštala o manjim).. U prošloj trudnoći jesu narasle, ali ne pretjerano, kako sam se plašila, i to u zadnjim mjesecima, i onda su se nakon 21 mjeseca baš...ispuhale... haman da mi manje nikad nisu bile... Ali sad.. Ako ovako nastave, imaću dvije lubenice u grudnjaku... Ako nađem adekvatan
Misty_mama, ni ja kao ni ti nisam bila dobila nijednu kg u tom periodu, tek su mi kile krenule gore čini mi se od 16-17 sedmica. A i meni su grudi na početku rasle, a da ne govorim koliko su bile bolne na dodir. Sad već dugo stoje ovakve kakve jesu, pretpostavljam da će buknuti opet pred kraj trudnoće kad počne mlijeko da se stvara. Tako da ne brini... neće ti baš cijelu trudnoću rasti kao lude.
Kukala sam ovdje na sva zvona :) Pa evo sad da utjesim i vas i sebe. Beba je tu i 13 kg je spalo :)))) Tako da nema problema... a zivot sa bebom ce vas sigurno jos malo pogurati na dole...bar se meni tako cini. Pozdrav trudnice i mamice
15+5 smo sada, a evo, navukli smo 4 kg do sada... I imam osjećaj, kao da ću sva popucati... Stomak mi tek od 14 sedmice počeo rasti, a do tada, ja sam postala loptica, kukovi se proširili, dupe i noge jedino rastu imam osjećaj, grudi dobile već prve strije :( A mažem se jadna, od maslinovog, bademovog ulja, do ovih nekih kremica, ali ništa...
Ma ja se tjesim da je voda,drugi me tjese visoka si nevidi se to,a kile ljepel se ljepe.Vjeruj da me stid kad me sestre izvagaju,a ako budem morala na cr tesko onima sto me budu prenosili sa op. stola
Malena, ima tu i vode, ja sam u prosloj T pred kraj izgubila kilo ipo, beba me zicala, nisam mogla okusiti nista pred kraj....sad sam 26 +5 i u plusu 6kg..odnosno 3ipo sam izgubila, pa vratila i dobila jos 2ipo Sad cu ja buknuti, sedmi i osmi mjesec su kod mene udarni za kile
Sad sam 22 sedmice (danas napunili :) ) i dobila sam 5 kg. Ne znam je li puno i ne zanima me. Išla sam kod jednog doktora koji mi je zabranio sve živo da jedem i postavio neke smiješne parametre po kojima bih se smjela udebljati 7 kg u cijeloj trudnoci, tako da mi je to bio teret. Pa sam odlučila da mijenjam doktora
11.07.2013. godine - missed ab (16. sedmica) 2.11.2013. godine - spontani (8. sedmica)
I meni bi bilo jasno da sma imala višak kila.. Pa ok tad. Ali prije trudnoce imala 68, stp je za moju visinu sasvim ok. Sad imam 73... Ma vala ine pazim sta jedem ...
Ma naravnol i ja jedem sve samo malo pazim da bas ne jedem puno slatko i tako