Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne volim vagu kod dr...po kucnoj sam dobila cca 1 kg do 12 sedmice...a po onoj kod dr 2 kg ona kod dr je ona starinska s tegom mora da je do toga ...ma eto nadam se da ce biti manje nego prosli put...tj startla asam sa vise pa ako opet na porod odem s 90 to ce biti taman ...strah me samo visokog pritiska jer je startao u prosloj trudnoci i sad sam na terapiji...valjda bude ok
ne volim vagu kod dr...po kucnoj sam dobila cca 1 kg do 12 sedmice...a po onoj kod dr 2 kg ona kod dr je ona starinska s tegom mora da je do toga ...ma eto nadam se da ce biti manje nego prosli put...tj startla asam sa vise pa ako opet na porod odem s 90 to ce biti taman ...strah me samo visokog pritiska jer je startao u prosloj trudnoci i sad sam na terapiji...valjda bude ok
Kod dr se vagas obucena pretpostavljam ? Bice to sve ok aBd
Kod dr se vagas obucena pretpostavljam ? Bice to sve ok aBd
ma da...sve sa cizmama...mada meni ona sestra skine kilu od onoga sto ugleda...opet je puno ono sto zapise...vise nego moja kucna vaga ...izvagat cu cizme kuci
17-a sedmica i iznenadih se da sam na startnoj kilaži, ali opet ima logike s obzirom da me bila uhvatila u 1. mjesecu ona grozna viroza i baš sam jela kao ptičica, a i dr. je u petak rekla da je to sve u redu...ma kad se sjetim prve trudnoće, baš se nismo udebljali ni ja ni beba, prvih 7,5 mjeseci, a onda počeli bujati, na kraju s početnih 67 kg završih na 90 i nešto, nisam smjela/htjela stati na vagu na zadnjim pregledima, beba 4,5 kg...
rose, mi smo bas sto se tice trudnoce u dan razlike :) ja 19+5 :) Jedino nismo sto se tice kg :) Koliko si ti visoka i koliko si imala na kontroli? Meni kontrola iduce sedmice, ima da se istraumiram zbog kilograma
a ti si jedan od rijetkih fenomena koji u cijeloj trudnoci dobiju samo 5 kg ja sam natukla 20 prosli put...nadam se da ce ovaj put biti 10... tj da necu oticati ko prosli put