Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i ja da se uključim, 20 sam sedmica a nisam se nimalo udebljala, imam 58 kg kao i na pocetku trudnoce, a ni stomak mi nije nimalo porastao, nekako se stalno brinem sto se nikako ne debljam a jedem normalno kao i prije :S
11-ta nedelja I nisam se udebljala niti kilogram. Povracam I cak sta vise malo sam I u minusu. Nadam se da cu ubrzo prestati povracati a samim tim I poceti dobijati na kilazi.
Sve ce to doci na svoje, ja sam do petog mjeseca samo 4 kg dobila, a nisam povracala...ali onda je slijedilo debljanje, tako da smo evo pred termin nagurali na plus 13 kg uz napomenu da sam u 9. mjesecu dobila samo 1 kg
11-ta nedelja I nisam se udebljala niti kilogram. Povracam I cak sta vise malo sam I u minusu. Nadam se da cu ubrzo prestati povracati a samim tim I poceti dobijati na kilazi.
Isto je i kod mene. Ja danas usla u 13-tu i u minusu sam 1 kg. Al primjecujem poboljsanje apetita, a i mucnine su sve rjedje. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci, pa sam na kraju bila +12 kg.
I ja sam nova,takođe 13 tjedana,u minusu 1kg-2kg ,mucnine sve rijedje,apetit slab, ali ne brine me to,mislim da ce poslije biti i viska kg-a ,i samo da je dobro ...poseban osjecaj biti napokon medu mamama
Evo i mene. Nova sam tu, imam 26 godina i prva mi je trudnoca. Jos malo pa 24 sedmica. Visoka sam 171 i prije trudnoce sam imala 55 kg. Sad sam dogurala do 61. :) Puno?
Dobrodosla . I ja sam nova ali eto da ti pozelim dobrodoslicu. Ja sam bila udebljala u totalu 27kg, a pola toga sam dobila u prvoj polovici trudnoce :). Uzas!!! Jos uvijek imam nekih 5kg viska nakon 7 mjeseci :S
Ma meni je trebalo da se malo udebljam, prije trudnoce sam izgubila 15 kg (ne naglo, tokom dvije godine; splet raznih okolnosti i desilo se). Sada se tjeram da jedem zdravije, zbog tog malog stvorenja. <3
Nesto mi bas drago sto sam tu. Unaprijed se radujem druzenju s vama.
eMeS bas lijepo je lijepo biti među trudnicama,a da već se vole, i uz svu mučninu opet osjećaš neizmjerenu radost... Jedva čekam srijedu da vidim mrvicu ...
Citam vas redovno,ali nisam pisala do sada.32 sam sedmice,a dobila sam samo 4 kg.Ponekad me strah da nije ok nesto s bebom,mada dr kaze da jeste. Mama je bila jako aktivna,pa je vjerovatno to i uzrok tih kilica
Citam vas redovno,ali nisam pisala do sada.32 sam sedmice,a dobila sam samo 4 kg.Ponekad me strah da nije ok nesto s bebom,mada dr kaze da jeste. Mama je bila jako aktivna,pa je vjerovatno to i uzrok tih kilica
16 sedmica i par dana, 2 kg. Ali apetit je tu, stalno se moram podsjećati da ne treba baš toliko jesti :-)
,mi smo blizu,ja sam 15+5,kod mene još 1kg u minusu,nikako da krenem ,,,i dalje 51.9kg
Ja 14+3 danas i isto još uvijek ni kilogram nisam dobila...Ubijaju me mučnine i povraćanje...Kad prestanem povraćati nadam se da ću konačno krenuti da dobijam na kilaži a i da će mi se stomo vidjeti ...Ja sam srećna samo nek je mrvica dobro..