deset_a -> RE: Koliko ste se udebljale? (28.6.2013 16:00:46)
|
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa IZVORNA PORUKA: jaculi Tratincice u kojoj si ti sedmici?I ja sam buca,nije da sam debela a nisam ni sitna,malko sam gore krupnije gradjena ali Boze moj,ne moze sve biti savrseno[sm=smiley36.gif] ...ja prije trudnoce uopste nisam bila toliko luda za vocem,ono jedem jer moram a sadaaa ne mogu da prezivim jedan jedini dan bez voca a slatkisi mi se srecom nikad ne traze sto naprosto ne mogu da vjerujem[sm=smiley1.gif] ..bas sam upravo napravila vocnu salaticu-lubenica,dinja,brskva,ananas,banane i malo grozdja...njamiiii ..hajde bujruuum[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Ej ja sam u 23/24 ni sama ne znam tačno, al evo nek bude ova prva [sm=smiley36.gif] Ni ja nisam prije trudnoće nešto jela voće, al zato sada sve nadoknadih, trešnje su mi bile zakon do skoro...samo trešnje, a sad sve , šta god nađem jedem, malo više sam se bacila na borovnice, maline...zbog KS, i nekog mantanja, pa sve mislim da će mi voće pomoći [sm=zmeden.gif] Slatko uopšte ne mogu! Nekad zastrepim pa uzmem bilo šta slatko, jer mislim da je do šećera... uglavnom kg ne fali [sm=jezicek.gif] Pusa za tebe i hvala na ovoj voćnoj salati, bila je jaaaako ukusna, po mom ukusu [sm=smiley31.gif] maline i borovnice su ti broj jedan. probaj da ih ne šećeriš. šećer koji one imaju nije štetan za bebu a pune su željeza. meni je moja doktorica sugerisala da jedem i dud ( ako znate sta je) kao jako je zdrav i za bebu i za mamu. a za bebu pogotovo u ovom periodu od 20 28 sedmice kad se bebi razvijaju pluča. a i dobar je navodno i protiv glavobolje. ja sam odmah poslije pregleda otišla, pravac pijaca ciglane i našla kod jedne nane ( 1 KM korpica) i baš baš je bio ukusan. eto mile moje da znate i tu info. a što se tiće kila....idu one uzlaznom putanjom svakako :)
|
|
|
|