emef -> RE: Koliko ste se udebljale? (20.10.2013 12:03:41)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Emef ko ti je dr? Ja cijelu T imam malo bjelancevina u urinu al leukociti niski I nema upale. Jedina nisam jos pancicev caj pila hB[sm=smiley36.gif] Pritisak ti je ok. Moj se na pregledima penje I do 135 a kuci je nizak. A kilaza je ok. Evo ja 36.sedmica skoro pa plus 15kg a u tvojim sedmicama je bilo mozda I plus 11. Mene isto dr vazda ruze za kile al mene to ne sekira. Sa N sam dobila 17kg I skinula sve cak I vise nakon poroda[sm=smiley1.gif] Kod doktorice u Tuzli sam ja...ma zena me toliko isprepadala, da sam tek nakon pregleda mislila da ce mi pritisak skociti. Nekad kazem, bolje i ne ici im, nit slusati sta govore....al najgore, kakva je, dat ce mi uputnicu u bolnicu pa sta cu onda. Od juce bukvalno gladujem, jedem corbice i supice i posle sam opet gladna....al eto, povest cu malo racuna o tome, al stvarno mi nije jasno, kako onoliko moze uspaniciti nit ja mogu da vjerujem da je to bas toliko opasno nesto....a napravila je od mene, kao da meni uopste nije stalo do ovog djeteta i da mi je sve ostalo vaznije.... Ma i sestra mi je u trudnoci dobila 22 kg cini mi se. Jos iz pocetka nije ni dobijala na kilazi, dva puta vadila nalaze u trudnoci i kad god je dobila po 3 il 4 kg il nekad manje nekad vise, rekli su joj da se ne brine, trudna je...samo da povede racuna sta jede i to je to. Nikad je vaginalno u trudnoci nisu pregledali, nikad cula nije za skracen grlic nit bjelancevinu u mokraci a sve hvala Allahu dobro proslo i rodila zdravu curicu.
|
|
|
|