RE: Koliko ste se udebljale? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Bihter -> RE: Koliko ste se udebljale? (12.6.2013 10:50:31)

I ja sam evo 38 sedmica haman i udebljala se 20,..dr kaze da sam puna vode i da ce mi dosta na porodu otici [sm=smiley36.gif] Pa vidjet cemo [sm=jezicek.gif]

deset_a -> RE: Koliko ste se udebljale? (12.6.2013 21:02:20)

Ja sam 22+3 i ubucila [sm=smiley1.gif] sam se 5 kg 8-)

vjestica -> RE: Koliko ste se udebljale? (12.6.2013 21:05:23)

ne smjem ni stati na vagu [sm=smiley5.gif]
više nego u prvoj trudnoći

deset_a -> RE: Koliko ste se udebljale? (12.6.2013 21:12:02)

Ja sam skinula i snalu i grudnjak....sve, sve.... Da mi ne doda koji gram :-) :-) mada ne panicim puno...samo nek je mrvici dobro. Ja sam visoka 169 cm i u trudnocu sam usla sa 65 kg. Nisam ja bad neka mrsavica.... Al najjaci adut :-D mi je guza. I ona me brine...jer sve tu zavrdi. Do struka sam fit...al doleeeee :-D ma hajd.....
Slobodno se vagaj.... Sve za bebice...pa i koji kg viska.

mmmmmmm -> RE: Koliko ste se udebljale? (13.6.2013 11:23:17)

u 27 tjednu sam, za sad 6, zadnjih mj. dana dobila 3kg, i dr. kaze da je previse, bila sam mrsava, i sad imam samo trbuh, rebra mi se vide na ledima... pa mislim da nije previse tih 3kg, sve isto jedem

manfri -> RE: Koliko ste se udebljale? (13.6.2013 13:01:58)

31+4 i 16 kg u plusu

ena0002 -> RE: Koliko ste se udebljale? (14.6.2013 11:12:17)

IZVORNA PORUKA: mmmmmmm

u 27 tjednu sam, za sad 6, zadnjih mj. dana dobila 3kg, i dr. kaze da je previse, bila sam mrsava, i sad imam samo trbuh, rebra mi se vide na ledima... pa mislim da nije previse tih 3kg, sve isto jedem

Ne kontam ja tog tvog dr sta je tu previse...normanlno je da se u zadnja 2-3 mj dobija vise kg....bolje da ja ne pisem svoje kg [sm=smiley36.gif]

mmmmmmm -> RE: Koliko ste se udebljale? (14.6.2013 12:29:19)

ma neznam sta je njoj, neka dr. na zamjeni, kao glavna tamo, ali niko je nevoli... kao pise u trudnickoj zadnjih mjeseci po pola kg tjedno, znaci za 4 tjedna 2kg, a ja sam 3 sto je za nju previse [sm=zmeden.gif] a sestra koja me mjerila je rekla super, zato sto sam jednom dobila samo pola kg

manfri -> RE: Koliko ste se udebljale? (14.6.2013 21:36:19)

mmmmmmmmmmmmmm bitno je da je bebica dobro a njoj sto ne pase nek se slika [sm=smiley36.gif]

manfri -> RE: Koliko ste se udebljale? (14.6.2013 21:41:12)

mene bi onda ta tvoja doktorka poslala na dijetu i lijecenje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

entinte -> RE: Koliko ste se udebljale? (17.6.2013 14:20:40)

Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30 [sm=jezicek.gif] koje sam dala za par mjeseci a sa ovim dvojkama evo sa 17 sedmica +6, kaze dr da nije strasno ali da trebam pripaziti [sm=smiley1.gif]

kaye -> RE: Koliko ste se udebljale? (20.6.2013 10:24:55)

Ja sam 30. sedmica i u plusu sam 13 kg. s tim da je nas malac napredan, ide sedmicu unaprijed kako kaze dr. Na pocetku sam se debljala brze, a sad ide sporije, iako bi trebalo kontra valjda, al posto sam ja sama ters osoba sve mi je naopako :D inace hvala Bogu do sada sve ide dobro, nisam imala nikakvih poteskoca ni mucnina povracanja itd. samo sto me sad ledja ubise... na pocetku je to bio bol na kraju ledja, a sad je na sredini i ne da ni sjediti...

i te kile sto sam dobila otislo je sve na guzu i noge, a gore sam tanka... ali ne brinem se, nek je malac dobro, kile ce otici...

ada_ -> RE: Koliko ste se udebljale? (20.6.2013 10:43:02)

zene nije doktorica rekla da je puno dobila zbog kila vec je puno dobila za mali period a to nije dobro jer moze navuci neke probleme

cipi -> RE: Koliko ste se udebljale? (20.6.2013 23:12:40)

Ja sam do kraja trudnoe dobila 30 kg [sm=jezicek.gif]
Na izlasku iz bolnice poslije poroda bila sam 10 kg laksa, eh sad od ovih 20 sto je ostalo nadam se skinuti 10, a 10 da ostane. kako ljeto ide ne bi trebalo biti narocito tesko, bitno da je bebica ok [sm=smiley1.gif]

Lilitu -> RE: Koliko ste se udebljale? (22.6.2013 9:28:15)

ja sam u 24 sedmici i u +14, osjecam se kao nasukan brod [sm=smiley19.gif]

veeseelaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (23.6.2013 0:06:06)

Na pocetku sam se debljala brze, a sad ide sporije

ovako je u mojim trudnoćama

Leva -> RE: Koliko ste se udebljale? (23.6.2013 12:17:14)

19 sedmica +2 kg. doktor zadovoljan, ja ne izgledam bolesno a bebe fino rastu mashallah [sm=smiley1.gif]

tratinčicaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (23.6.2013 12:30:10)

23 nedjelja +6 kg
Naravno dodajem nije me briga, važno je da smo dobro [sm=jezicek.gif] Do kraja aBd bit će kilograma i za slagati [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

amela2208 -> RE: Koliko ste se udebljale? (23.6.2013 12:35:56)

21 nedjelja -2kg
[sm=duda.gif] super napreduje mashAllah a ja se ne brinem za kilazu jer znam da cu biti kao bumbar na kraju trudnoce[sm=smiley36.gif]

jaculi -> RE: Koliko ste se udebljale? (24.6.2013 18:20:28)

kako ste mi sve slatke kad pisete o tim kilama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...Ma sve je u redu dok je beba zdravo a poslije cemo ganjati liniju da budemo sexy mame[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Ja sam 16+3 i na dobitku 1,5kg,doktorica kaze da je super a meni svejedno jer kad sam se bila uplasila zbog kontrakcija za svoju bebu,nije me bilo briga ni jesam li debela ni kojeg je spola beba,nego samo da sve bude u redu i da mi se rodi zdravo i zivo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

deset_a -> RE: Koliko ste se udebljale? (27.6.2013 11:59:38)

IZVORNA PORUKA: jaculi

kako ste mi sve slatke kad pisete o tim kilama [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ...Ma sve je u redu dok je beba zdravo a poslije cemo ganjati liniju da budemo sexy mame[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]
Ja sam 16+3 i na dobitku 1,5kg,doktorica kaze da je super a meni svejedno jer kad sam se bila uplasila zbog kontrakcija za svoju bebu,nije me bilo briga ni jesam li debela ni kojeg je spola beba,nego samo da sve bude u redu i da mi se rodi zdravo i zivo[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

tako je. i ja To uvijek pomislim!
al kad smo već kod kg ja sam 24+4 i u plusu sam 7 kg[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] na hajr.....
nemam pojma kako.... samo voće jedem.od ranog jutra namisljam sta mi se jede... tresnje, maline, borovnice, kruske, lubenica :-) al godi mi zbog stolice ( da prostite [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) jer pijem heferol.

jaculi -> RE: Koliko ste se udebljale? (27.6.2013 12:32:14)

IZVORNA PORUKA: deset_a

kako ste mi sve slatke kad pisete o tim kilama [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ...Ma sve je u redu dok je beba zdravo a poslije cemo ganjati liniju da budemo sexy mame[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]
Ja sam 16+3 i na dobitku 1,5kg,doktorica kaze da je super a meni svejedno jer kad sam se bila uplasila zbog kontrakcija za svoju bebu,nije me bilo briga ni jesam li debela ni kojeg je spola beba,nego samo da sve bude u redu i da mi se rodi zdravo i zivo[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

al kad smo već kod kg ja sam 24+4 i u plusu sam 7 kg[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] na hajr.....
nemam pojma kako.... samo voće jedem.od ranog jutra namisljam sta mi se jede... tresnje, maline, borovnice, kruske, lubenica :-) al godi mi zbog stolice ( da prostite [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) jer pijem heferol.

Deseta pa nije ni to nista pretjerano..bitno je da jedes zdravo a vidim luda si za vocem kao i ja[sm=smiley36.gif]..jel primijetis na sebi da si se udebljala?Ja sam tek sad pocela dobivat stomacic pa sam sva sretna[sm=nosecka.gif]..samo ti nastavi jest zdravo i sve ce biti super,ne treba previse ni gledat sta vaga kaze[sm=smiley36.gif]...

deset_a -> RE: Koliko ste se udebljale? (27.6.2013 12:46:12)

kod mene je stomacic primjetan bas. ... :-)
i sve oko pupe mi je naraslo...guza..onako osrednje :-) mada je nje bilo i prije trudnoce....
al da se vidi stomak, vidi se..i to fino :-)

tratinčicaa -> RE: Koliko ste se udebljale? (27.6.2013 13:39:55)

IZVORNA PORUKA: deset_a

Ovako je i kod mene...samo voće,...trudnoća nam je tu negdje...u 7 dana ....ali stomak se mašallah baš lijepo vidi...al ja sam buca i bez trudnoće, ali sa trudnoćom sve ide u stomak, sva sam "naprijed" [sm=jezicek.gif]

jaculi -> RE: Koliko ste se udebljale? (27.6.2013 14:12:35)

Tratincice u kojoj si ti sedmici?I ja sam buca,nije da sam debela a nisam ni sitna,malko sam gore krupnije gradjena ali Boze moj,ne moze sve biti savrseno[sm=smiley36.gif]...ja prije trudnoce uopste nisam bila toliko luda za vocem,ono jedem jer moram a sadaaa ne mogu da prezivim jedan jedini dan bez voca a slatkisi mi se srecom nikad ne traze sto naprosto ne mogu da vjerujem[sm=smiley1.gif]..bas sam upravo napravila vocnu salaticu-lubenica,dinja,brskva,ananas,banane i malo grozdja...njamiiii ..hajde bujruuum[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>