|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolaci....
4.4.2010 22:55:39   
rokoko
i dobijemo ovouser posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1101
4.4.2010 23:03:57   
acudesa
user posted image user posted image user posted image  prekrasno, rokoko

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1102
4.4.2010 23:09:03   
neki
IZVORNA PORUKA: rokoko

I još jedan ili jedneuser posted image user posted image

Ove bombice izgledaju savrseno i zamamno,njami,njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1103
5.4.2010 2:42:09   
milenium

i dobijemo ovouser posted image

user posted image rokoko ovo izgleda presuperuser posted image
daj recepte odma-sva tri!

(i ja sam sad pravila nekih kolača za uskrs ali bojim se nestat će mi stranica ako ja počmem slike stavljat)user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1104
5.4.2010 9:21:46   
Hanady RR
milenium ne zabušavaj...slike ovamouser posted image

rokoko...perlijepo i vjerujem preukusno...svaka ti čast. definitvno se vidi da si žena sa jakim živcima..valja ovo se ovako sitno srediti uh blago tebi na ovom daru user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1105
5.4.2010 18:26:27   
milenium
hanady evo malo,ne smim više...user posted image
user posted image štrudla od orasa

user posted image štange od ruma

user posted image kolač s grožđicama

user posted image čupavci

user posted image oblatne

user posted image banana kolačuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1106
5.4.2010 18:35:31   
milenium
evo malo i slanih kolačauser posted image
pletenica,pizza štrudla,pizza kolač,kiflice...
ostalo što nije slikano je pojedenouser posted image bio je jedan ''101 dalmatinac'' kolač al ga nestalo brzinom svjetlosti
recept ću vam drugi put kad bude i slikauser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1107
5.4.2010 18:41:59   
Anoniman
a ima li ko od vas recept za sirnicu? ne pitu...vec kolac sirnicu...ona ko slatki kruh...moj dida to pravi samo mi je sada nesto slab pa ga ne mogu peglati...ako ga pitam za recept on ce reci da ce mi on napraviti a nesto mi ga zao

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 1108
6.4.2010 0:47:13   
rokoko
milenium,svaka čast,toliko toga...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1109
6.4.2010 0:49:01   
Hanady RR
milenium draga pa šta je ovo...ko pekara kakava...de mi kaži jesi več gdje pisala recept za ove svoje kflice nekako mi baš primamljivo izgledaju user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1110
6.4.2010 1:05:58   
rokoko
Ovim smo se sladili prije nekoliko dana,a valjda pripada ovoj temiuser posted image
švarcvald palačinke

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1111
6.4.2010 1:20:37   
Hanady RR

Ovim smo se sladili prije nekoliko dana,a valjda pripada ovoj temiuser posted image
švarcvald palačinke

idi bježi
imal ovdje banana user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1112
6.4.2010 1:32:03   
rokoko
Zašto ne spavaš,zar sve moraš vidjetiuser posted image user posted image user posted image ??!!!!

Neposredna veza do poruke: 1113
6.4.2010 1:32:44   
Hanady RR

Zašto ne spavaš,zar sve moraš vidjetiuser posted image user posted image user posted image ??!!!!

ma ja te bona sve pratim...joj skršit ćeš mi dijetu
user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1114
6.4.2010 1:33:12   
milenium
rokoko ovo nije ni do koljena tvojim kolačima.ajde piši mi recepte oću da pravim ove kuglice jer imam ove košare ispoduser posted image

dadada ja sam već pisala i stavljala sliku čak jednog kolača od sira.ne pita nego baš kolač.kao onaj žuti obični i u sredini sir,baš je za stareuser posted image

hanady kiflice činimi se da sam već pisala recept samo neznam na kojoj stranici.fora je u sodi bikarboni.staviš mrvicu u kifliceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1115
6.4.2010 1:38:16   
rokoko
Ma ne pada mi na pamet da ti sad tipkam receptuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sve do sad sam mijesila fondan za tri torte za subotu,8 boja,svejedno ih neces sad praviti.SUUUTRA,TJ.DANAS.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1116
6.4.2010 1:41:26   
Hanady RR

Ma ne pada mi na pamet da ti sad tipkam receptuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sve do sad sam mijesila fondan za tri torte za subotu,8 boja,svejedno ih neces sad praviti.SUUUTRA,TJ.DANAS.

tri torte...8 boja...
user posted image user posted image user posted image user posted image
ubit ćeš me rokoko majkemi

P.S jedva čekam nedelju da vidim slikice...mogu mislit

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1117
6.4.2010 1:57:43   
milenium
uglavnom do petka napiši jer ja moram nositi neke kolače u subotu na jednu svečanostuser posted image pa sam mislila neke nove .user posted image

Neposredna veza do poruke: 1118
6.4.2010 10:50:29   
IvanaTz
Kolacoljupci - probajte ova dva, ja ne znam koji mi je bolji... user posted image user posted image user posted image

Nutela kolac

100 g ljesnjaka (isjeckati)
7 bjelanjaka
150 g secera
malo limunovog soka
200 g mlj.ljesnjaka
2 kasike brasna
1/2 praska za pecivo
200 g nutele
7 zumanjaka
7 kasika secera
2 pudinga od vanilije
700 ml mlijeka
1/2 margarina (125g)
250 ml vrhnja za slag ili 2 slag pjene

U pleh posuti sjeckane ljesnjake a preko preliti tijesto za koru od bjelanjaka, secera, lim.soka, mljev.ljesnjaka, brasna i praska za pecivo. Koru peci oko 15ak minuta na 150-200, kad se ispece okrenuti tako da sjeckani ljesnjaci budu gore te premazati nutelom. Skuhati kremu od pudinga, zumanjaka, secera, kad se ohladi u to dodati izradjen margarin. Kremu premazati preko kore i zavrsiti slag kremom ili pjenom.

Smrtonosno oruzje

700 ml mlijeka
2 i 1/2 praska za puding od vanilije
150 g maslaca
100 g mljevenog keksa
150 g secera
250 ml vrhnja za slag
100 g tamne cokolade
150 g cokolade za kuhanje
1 pakovanje piskota
300 - 500 g malina
2 slag pjene

Ukuhati pudinge u mlijeku sa secerom, ohladiti pa dodati izradjen maslac. U pola ove puding kreme dodati mljeveni keks a u drugu polovicu maline. Piskote umakati u mlijeko i poredati na dno tepsije, premazati filom od keksa pa filom od malina pa opet poredati namocene piskote. Vrhnje za slag zagrijati do vrenja, skloniti s vatre i dodati izlomljenu cokoladu, mijesati dok se ne izjednaci (dok se cokolade u potpunosti ne istope) pa ovaj fil preliti preko piskota. Kad se ohladi premazati slag pjenom.

Uzivajte!

p.s. oba sam nasla na coolinariki, coolinarika je car user posted image user posted image user posted image

user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1119
6.4.2010 11:24:33   
DM
A i ovi tanjiri su ti super(imam isteuser posted image user posted image user posted image )

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1120
6.4.2010 12:20:09   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: doublemum

A i ovi tanjiri su ti super(imam isteuser posted image user posted image user posted image )

user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1121
6.4.2010 16:53:11   
rokoko
NARANDŽA KUGLICE:

250g putera
250g mljevenog keksa
200g šećera u prahu
4 kaške ruma
narendana kora narandže
Pomiješati keks i šećer u prahu,dodati narendanu koru narandže.Rastopiti puter(da ne provri),dodati u keks,sjediniti masu i dodati rum.ostaviti u friž da se malo stegne pa onda praviti kuglice.Ako je prečvrsta masa dodati malo soka od narandže,ako je mekša dodati keksa.
Glazura
100g bijela čokolade i 3 kašike ulja.tako pravim glazuru,a za ovo prelivanje može malo manje ulja.

SNIKERS SA ROZEN KORAMA
kore za rozen
2dcl vode ili mlijeka
200g neslanog kikirikija
100g mljevenog keksa
350g šećera
250g margarina

Prokuvati margarin,šećer i mlijeko,skloniti sa vatre pa dodati mljeveni kikiriki i keks.Premazivati odmah,pritisnuti kolač(tepsijom,knjigom...)da se ne odvajaju kore.Čokoladna glazura,a može i ona kojom sam ukrašavala kolačiće za buket.

Treći kolač,bijele kocke,na kulinariki recept pod nazivom MALIVA.

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1122
6.4.2010 18:40:18   
rokoko
Ivana Tz,oba izgledaju,a i"zvuče"fantastično.Ovaj nutela ima dosta sličnosti sa kinder tortom.user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1123
6.4.2010 18:43:58   
IvanaTz

Ivana Tz,oba izgledaju,a i"zvuče"fantastično.Ovaj nutela ima dosta sličnosti sa kinder tortom.user posted image user posted image

Jeste, jeste, vrlo slicno kinder torti, malo pojednostavljeno (samo jedan fil)...
A ove tvoje umjetnicke rukotvorine su kao iz slasticarne narucene, definitivno svaka cast za dekoraciju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1124
6.4.2010 18:50:20   
rokoko
Hvala,ma to je,jednostavno nešto što ja baš,baš volim da radim i...potajno se nadam da ću nekada sadašnji posao zamjeniti ovim.

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *