|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolaci....
11.3.2010 15:32:51   
Koalinka
mama alma, ista sam ti takva, lafo paziću kalorije, dijetalne poslastice, a ovamo sve potamani, ha, ha, ha.... 

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1076
11.3.2010 15:36:41   
M kao Mama
A, što je nagore pijem celer za mršanje i sinoć me muž pita jel ovaj kolač sa celerom, fuj, fuj, mržim sebe, ali još više volim slatko.

(odgovor članu Koalinka)
Neposredna veza do poruke: 1077
11.3.2010 15:39:57   
babina beba
Mama alma , celer u kom obliku?  I ja pokusavam smrsati ali slatko ubi.

Neposredna veza do poruke: 1078
13.3.2010 1:10:49   
milenium
ja sam večeras pravila baklavu,evo slikicauser posted image user posted image (al ovaj sam put malo drugačiju,ovo je posna baklava pošto je danas postuser posted image )prelila sam je s litar vode u koj se kuhao limun,ukusna i lagana samo takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1079
13.3.2010 8:43:55   
bebacha
ja sam pravila neki kolac koji sam vidjel u Veceri za 5.zove se Cokoladna fantazija,brzo se pravi a jedina mana mu je,kao i kod Monte kolac,sto se mora hladit preko noci.pisem recept kasnije jer je kolac stvatno super

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1080
14.3.2010 16:03:40   
rokoko
IZVORNA PORUKA: milenium

ja sam večeras pravila baklavu,evo slikicauser posted image user posted image (al ovaj sam put malo drugačiju,ovo je posna baklava pošto je danas postuser posted image )prelila sam je s litar vode u koj se kuhao limun,ukusna i lagana samo takouser posted image user posted image user posted image

Bože,kad bih ja ovo ovako znala napraviti!!user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1081
14.3.2010 21:53:03   
Schecherlemica
Samo da prijavim...
I ja pravila monte,nocas treci put...
Svima se svidio,svi trazili repete...user posted image user posted image user posted image
Hvala za recept!user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1082
14.3.2010 23:12:55   
milenium
IZVORNA PORUKA: rokoko

IZVORNA PORUKA: milenium

Bože,kad bih ja ovo ovako znala napraviti!!user posted image

to ti zezaš,ovo se može i nogom napravituser posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1083
14.3.2010 23:24:52   
rokoko

E da je meni te noge.......DŽaba što može,tri torte bi ja prije napravila i ukrasila no jednu ovakvu napravila.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1084
14.3.2010 23:27:59   
Hanady RR
rokoko ja tebi dam instrukcije za baklavu a ti meni za jednu dobru fondat torticu...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1085
14.3.2010 23:38:06   
rokoko
 user posted image user posted image Pristajem.Da smo bar bliže,najsigurnije bi mi bilo da se trampimo.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1086
14.3.2010 23:40:13   
milenium
rokoko znaš li samlit orle?e,kad samliješ samo u to naspi vode i maži.gotovo!to ti je sve.user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1087
14.3.2010 23:48:45   
rokoko
Sad me sramota što rekoh da ne znam,a recept tako jednostavan.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1088
14.3.2010 23:51:28   
milenium
user posted image e tako ti je to.orasi i voda i mažeš svako drugu jufku.al ovo je posna bez jaja i ostalog .a kad praviš pravu u to umješaš i mlijeko i jajauser posted image
posle zaliješ vodom i gotovouser posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1089
26.3.2010 9:23:28   
M kao Mama
Lijena pita - Moderna varijanta

Sastojci:
1 kg jabuka
2 pudinga od vanilije
mlijeko
ećer,
vanilin ećer,
neka aroma
orasi
petit keks (jedno veliko pakovanje mislim 400 grama)
lag

Jabuke izrendati i skuhati sa ećerom, pri raju dodati i vanilin ećer, a kada sklonite sa vatre i neku aromu (ja sam dodala malo ruma onog za kolače) i isjeckane orahe.

Skuhati dva pudinga malo guće i kada se skuhaju pomjeati sa jabukama.

U tepsiji izlomiti keks, i politi ga malo mlijekom, da se dobije deblja kora, na nju izliti onu smjesu, po njoj ponovo poredati izlomljeni keks i ukrasiti lagom.

Osim to se brzo pravi, veoma je lagan, ja ga zovem dijetalni kolač.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1090
30.3.2010 21:41:49   
maja78 RR
e sad sam listala teku sa receptima (mamina i moja) i nasla sam interesantne recepte, to su ratni recepti, tako smo se snalazili od humanitarne :) eto moze se iz nicega napraviti nesto :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1091
30.3.2010 23:03:30   
ivana st
Mama alma ovaj recept je jako jednostavan,mogla bih ga isprobat ovih dana user posted image .Javim kako je ispalo.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1092
31.3.2010 20:09:08   
ivana st
Mama alma lijena pita je jako ukusna i lagana, i ide u omiljene recepte user posted image .
Evo i sličice

user posted image

Per aspera ad astra

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1093
1.4.2010 8:48:06   
M kao Mama
BAš mi je drago, jel da ove se i ne ubraja u kolač, ovo je kao neka varijanta voćne slate, hahahaha

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1094
1.4.2010 10:31:18   
ivana st
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

BAš mi je drago, jel da ove se i ne ubraja u kolač, ovo je kao neka varijanta voćne slate, hahahaha

Mogu zamislit kako će bit još kad stavim i orase sljedeći put, jer sam ih jučer zaboravila kupit. Ja i mm je već slistili pola user posted image .Ako imaš još ovakvih laganih voćnih recepata samo piši user posted image !

Per aspera ad astra

Neposredna veza do poruke: 1095
1.4.2010 10:35:34   
SailorMoon
Bas ste vrjedne zene! Svaka vam cast!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1096
1.4.2010 10:47:03   
ivana st
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Bas ste vrjedne zene! Svaka vam cast!

Znaš kako se kaže, tko voli jest taj voli i kuhat.Tako je to bar kod mene, nije da sam vrijedna koliko volim dobro pojest user posted image user posted image user posted image , a za ne falit i mm isti, pa oćeš nećeš,uvijek se nešto kemija po kuhinji user posted image .

Per aspera ad astra

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1097
1.4.2010 10:52:21   
M kao Mama
Ma, ima bona kako nema, samo reci, hahahaha

opet izlomiš keks ovaj petit, kupiš dva pakovanja smrznutog voća, šta voliš, tri banane isjeckaš na kockice, to sve dobro izmješaš i dodaš jogurt voćni, dal šumsko voće, višnju, sve ti zavisi od voća, sve to izmješaš, u kalup, i ukrasiš šlagom.

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1098
4.4.2010 22:50:56   
rokoko
za promjenu smo se,umjesto tortom,počastili sitnim kolačimauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1099
4.4.2010 22:54:24   
rokoko
I još jedan ili jedneuser posted image user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *