istra09 -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (11.12.2009 17:47:00)
|
Pa, bebano, konačno...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pretpostavila sam da je frka na poslu...dobro je, samo neka vas nije gripa zakačila. Razumijem te, jer i kod mene je bila frka na poslu, od kako radim najveća bi bila sa krajem godine. Vjerujem da ti je jako teško, jer se razdvajaš od malog šećerka, ali nemoj biti tužna. Nećeš biti daleko. Šta ćemo, ipak nam ovi poslovi pomažu da našim medenim priuštimo slatka, mala zadovoljstva. I brzo ćeš se ti vratiti svom bebiju u zagrljaj, ne brini. Danas su me zvali moji sa posla. Pripremaju neku godišnju-novogodišnju zabavu u četvrtak, pa su me zvali. A, javili su mi da naša firma organizuje u slijedeću subotu podjelu novogodišnjih paketića. Tako se radujem što će mamina srećica dobiti svoj prvi paketić.[sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif] Pusa tebi i malom Luki. p.s. Ha, ha, ha... kažeš crvene kartone ću vam podijeliti. Ma, nisam ja za crvene kartone..., nego, baš mi žao što ne možemo malo da pročavrljamo. I ja ću se sigurno manje javljati kada počnem raditi u junu slijedeće godine.
|
|
|
|