istra09 -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (17.11.2009 5:51:59)
|
Drage moje, evo i mene. nisam se javljala par dana, jer smo moja princeza i ja svaki dan odrađivale tako žestoke šetnje, da to nije normalno. Ja nju u kolica, pa pjehoke..., a kilometri dolaze jedan za drugoim (istina, mamu sve živo zaboli, ali se ne dam i uživam kada gledam koliko je ona sretna kada motri sve oko sebe). Baš smo super iskoristile ovo lijepo vrijeme. Juče sam bila u gužvi. Najavili su mi se ovi moji sa posla, pa dok sam pripremila ovo..., pa ono... Ali super nam je bilo sinoć i baš smo svi uživali. Nannah, žao mi je zbog iskustva koje si imala sa ženom koja ti održava kuću, ali i to se dešava...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Bebano, želim ti lijep provod u Beču i... mmmmm, baš ti zavidim... Kako bih ja sada rado malo "razgazala tabane" po Beču... Baš je lijep grad, uživaj i kada budeš nešto lijepo šopingovala - misli za nas. Odoh još malkice odkunjati [sm=muca.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif], dok se bebać ponovo ne probudi. Lijepi pozdravi mojim mamama - puterima i bebaćima od putera.
|
|
|
|