senka kurt -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (6.11.2009 14:12:08)
|
Istra, nadam se da je Leonarda bolje. I da je temperaturica spala. Žao mi je i da je takva reakcija na vakcinu. No, nadam se da će sve biti u redu. Dakle, ja sam počela raditi 1. septembra. Našla prekrasnu tetu, Sin je u dobrim rukama, a imam sreću i da MM dobar dio dana može provesti radeći u stanu. Sin mi nedostaje, ali ne postoji način da iskažem radost kad nakon posla dolazim kući, a on vrisne od sreće što me vidi. Time su razbijene sve moje sumnje, svi moji strahovi da će me zaboraviti, da neće znati da sam mu ja mama, da će tetu zavoljeti više nego mene. (Znam, znam... zvučim malo suludo). Shpagice, nevjerovatno je lijepo ono što si napisala o svojim roditeljima. Moja mama, na žalost, nije živa, ali sam beskrajno ponosna na nju. Tata je, hvala Bogu, u dobroj formi, veseo, duhovit, zdrav... Generalno, strašno sam ponosna na njih, najbolji su roditelji na svijetu. I sve što sam u životu radila, radila sam da oni budu sretni, ponosni zadovoljni. No, glede te 35. Istina je da sam postala oštrija, ponekad grublja,neljubaznija nego što su oni htjeli. .Da, da... to su godine
|
|
|
|