Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas sam sretna sto sam muzevoj baki u jednoj recenici sve rekla... Veli ona meni aaa dobro si se ti zdebčljala treba malo vjezbi a ja ti njoj E bako ja sam milo blago kakvih samo cura ima duplo tezih od mene(bezobrazna sam ali sam pomislila na zaovu njenu unuku u sebi,mislim ja sa 63 kg njoj predebela a rodila a ona 81 ima a cura jos
Sretna sam jer imam nekog ko me voli najvise na svijetu i jer ja imam nekog koga volim najvise na svijetu i sto mi je Bog dao da svako jutro se budim kraj njega i svaku noc sto mogu da usnijem kraj njega...
vesela pozdravi mi niobe punooooo i nek nam Adriana stipne
hoću mila, pozdrav za tebe, poželjala sam te pravooooo, ljubi mi Lanče Neki dan smo te spominjale ja i New mama, rekoh nema mi nešto Tee na RR i na FB, baš fališ, uvijek prijatna i mila