|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
5.4.2010 15:24:32   
reallove
..jer je lijepo vrijeme,moje malo zlato i ja smo isli u setnju,mama mu je kupila prelijepu odjecicu...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 226
5.4.2010 15:36:02   
salmy
Bas sam sretna sto su nam dosli Andja i Bred u posjetu!!!!!!! tako me spucalo da sama sebi ne vjerujem!!!!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 227
6.4.2010 11:31:57   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: salmy

Bas sam sretna sto su nam dosli Andja i Bred u posjetu!!!!!!! tako me spucalo da sama sebi ne vjerujem!!!!

i meni je tako drago, evo cijelo jutro mislim o tome
da mi je da ih samo zagrlim, osobitno Anđuuser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 228
6.4.2010 11:37:14   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: salmy

hahhaha i ja se cudom nemogu nacuditi sto su kod nas al neka su i bas lijepo da su dosli

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 229
7.4.2010 12:42:39   
ivana st
Pozvali me na razgovor za posao, u drugi krug user posted image .Nadam se da ću dobit posao jer me ubi više ovo besposličarenje. A još posao na neodređeno, ajme ne želin niti razmišljat da se opet ne razočaram.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 230
7.4.2010 12:46:57   
malena27 RR
Ivana sretno user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 231
7.4.2010 12:47:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 232
7.4.2010 12:50:22   
ivana st
Hvala vam drage moje user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
12.4.2010 18:07:42   
maja78 RR
huh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 234
12.4.2010 18:09:03   
acudesa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 235
14.4.2010 13:27:32   
jasmin
Hanady me prijatno iznenadila.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 236
14.4.2010 13:30:54   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

Hanady me prijatno iznenadila.user posted image

user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 237
14.4.2010 13:30:59   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: maja78

huh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponistavam ovo trcala sam pred rudu sa srecom :( ustvari sam sad radi toga jako ne sretna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 238
14.4.2010 15:21:00   
emma.L
sam našla Arianna nosni aspirator za moga malog bolesnika user posted image , večeras ćemo valjda bolje spavati.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 239
14.4.2010 17:47:15   
R&T@
sam provela nekoliko sati u setnji sa mojom velikom princezom kao sa pravom drugaricom.....
bas sam odmorila mozak....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 240
14.4.2010 18:34:47   
Anoniman
...sam se uspjela savladati, a malo mi je falilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 241
15.4.2010 13:58:16   
Anoniman
..... moj mužek i ja "nagurasmo" na 10 godina kako smo skupa user posted image  user posted image user posted image
Očekujem doooooobar poklon za sve ove godine što ga trpim user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Volim, volim...... puno volim!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 242
15.4.2010 14:00:00   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

..... moj mužek i ja "nagurasmo" na 10 godina kako smo skupa user posted image  user posted image user posted image
Očekujem doooooobar poklon za sve ove godine što ga trpim user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nek vam je sa srecom i da zivite jos punoo punoo godina sretni i u ljubavi

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
15.4.2010 14:01:11   
Hanady RR
kući idem sa pola za 20-tak minuta...ranije bježim da nadokandim izgubljeno u ponedeljak nakon prekovremenog. E baš super...i onako me ovo sivilo ubi u mozak.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 244
15.4.2010 14:06:24   
Anoniman

bJavooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i mi smo 10 ali nam se samo 4 pikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 245
15.4.2010 14:10:43   
Hanady RR

http://www.ringeraja.ba/forum/sretna-godisnjica-braka-/m_156013/mpage_26/tm.htm#579140

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
15.4.2010 16:38:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

bJavooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i mi smo 10 ali nam se samo 4 pikauser posted image

Boga mi ja pikam sve user posted image

Hvala vam!!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 247
15.4.2010 16:44:06   
reallove
enisa-sara,cestitke i od mene,da se volite jos duuuugo,duuugo...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 248
15.4.2010 16:48:04   
dzeni_nl
enisa cestitam

sretna sam sto je na pregledu sve bilo u redu hvala Bogu, i rekli su nam da jeuser posted image pa sam bas sretna:)

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 249
15.4.2010 17:47:15   
aicha
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

enisa cestitam

sretna sam sto je na pregledu sve bilo u redu hvala Bogu, i rekli su nam da jeuser posted image pa sam bas sretna:)

masaAllah user posted image user posted image user posted image

da bude hairli

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

teme na rr
Medić*

Koje teme najradije posjecujete na forumu, o cemu najradije citate, naravno pored tema za nasu djecicu :))) i sta vas najvise zabavlja...

porodicni odnosi (54%)

ishrana i recepti (13%)

nasa svakodnevnica (14%)

ostalo (18%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *