Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 29.11.2009 20:46:47
adannn
IZVORNA PORUKA: remzy
IZVORNA PORUKA: adannn
IZVORNA PORUKA: remzy r ...mi je 9-ta godisnjica braka!!! MM kaze svaki put kaze zeno svaka naredna je najteza!!
Draga ženo,pa nisam ni znala Evo sa malim zakašnjenjem,čestitam na godišnjici:-)Da ih doživiš sa svojim dragim još puuuno,uz svoje pačiće i puuuno zdravlja,sreće i ljubavi želi ti Selma:-)))Ljubi djecu
hvala mila!!! ti si stvarno i prvom prilikom kad budem isla kroz,za ...Tuzlu moram da te upoznam!!! pusa tebi i Nejri!!!
To obavezno,nemoj Tuzlom nemoj proći a da meni ne svratiš A i ja ću 18.decembra u Sarajevo,idemo u posjetu nekom zavodu,to idem s fakultetom...pa ako budemo išli u grad,obavezno te zovem i ako budeš mogla dođi da se vidimo....Nego,ja ću tebi na Facebooku poslati broj mobitela,pa se tamo dogovorimo....Ljubim
Ja sam sretna jer sam iznenada, neplanirano promijenila raspored u spavacoj sobi, i bas mi se svidja.
hvala ja sam ti isto neki dan promijenila raspored u spavacoj crkla umorna sama sve dok je MM bio na poslu svidjalo mi se jednu noc dugi dan MM s posla opet sve isto ja vratila bolje mi pase po starom hehe samo djabe se umarala
RE: Danas sam sretna jer... :) 23.12.2009 21:32:56
Apotekarka
Jako sam sretna sto sam toliko toga napravila sama za Bozic a jos i malu bebu imam,sretna sam i sto je mm stigao i 10 dana ce biti tu,sretna sam sto je Antonio vesela beba,a danas sam sretna sto sam ucinila dobro djelo jednoj djevojci koja je ostala bez oca i majke a 5 ih je dakla sam stosta hrane i nesto novca...
RE: Danas sam sretna jer... :) 29.12.2009 13:59:28
Apotekarka
Ja sam sretna sto sam se odrekla svog Bozicnog poklona i kupila pelene,igracki,slatkisa,kozmetike 3 djece koji zive sami s majkom koja se razvela s muzem koji ju je tukao...
Nevjerstvo ljubičica 28
Smatrate li da je moguće da je neko pogriješio broj ako na muževom mobitelu pronađete dvije ljubavne poruke (s nepoznatog broja) u razmaku od mjesec dana?
(voljela bih čuti komentare)
da (29%)
ne (39%)
možda (33%)
Broj svih glasova: 181
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!