Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 17.11.2009 13:30:08
lara 33
Ja zatrudnila 10-ta sedmica, a dragi mi dobio posao. Jest na odredjeno al sad u ovim vremenima je sve na odredjeno. Ja sam sretna sto se kaze kao Nova godina...
Danas sam sretna jer sam saznala da su brat i sestirca iz doma za napuštenu djecu "Egipat" usvojena i da ih je usvojila jedna krasna obitelj u Hercegovini. Inače, oni su moji dalji rođaci, koje je majka napustila i udala se, a otac im je umro nestretnim slučajem. Posjećivala sam ih, razgovarala s njima, ponekada odnijela nešto odjeće i drugih sitnica da im bar malo pružim svoje ljubavi, da znaju da netko misli na njih. Drago mi je da će napokon osjetiti toplinu doma i obitelji, te se nadam da će im nova obitelj znati pružiti dovoljno ljubavi i usmjeriti ih na pravi put. Dragi moji pilići želim vam svu sreću ovoga svijeta, puno ljubavi i zdravlja i da ih dragi Bog čuva od svakoga zla na ovom svijetu, jer dovoljno su propatili.
Danas sam sretna jer sam saznala da su brat i sestirca iz doma za napuštenu djecu "Egipat" usvojena i da ih je usvojila jedna krasna obitelj u Hercegovini. Inače, oni su moji dalji rođaci, koje je majka napustila i udala se, a otac im je umro nestretnim slučajem. Posjećivala sam ih, razgovarala s njima, ponekada odnijela nešto odjeće i drugih sitnica da im bar malo pružim svoje ljubavi, da znaju da netko misli na njih. Drago mi je da će napokon osjetiti toplinu doma i obitelji, te se nadam da će im nova obitelj znati pružiti dovoljno ljubavi i usmjeriti ih na pravi put. Dragi moji pilići želim vam svu sreću ovoga svijeta, puno ljubavi i zdravlja i da ih dragi Bog čuva od svakoga zla na ovom svijetu, jer dovoljno su propatili.
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.11.2009 16:33:58
adannn
IZVORNA PORUKA: remzy r ...mi je 9-ta godisnjica braka!!! MM kaze svaki put kaze zeno svaka naredna je najteza!!
Draga ženo,pa nisam ni znala Evo sa malim zakašnjenjem,čestitam na godišnjici:-)Da ih doživiš sa svojim dragim još puuuno,uz svoje pačiće i puuuno zdravlja,sreće i ljubavi želi ti Selma:-)))Ljubi djecu
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.11.2009 18:05:36
almai
mi je muz iznenada dosao.... samo je se pojavio na vratima i bas nas je iznenadio ...vidjeli se nismo 3mj. i dugihhhh 1800km je presao sa nama samo da bi bio 1dan.Nama je ovaj Bajram malo uranio nego inace i bas smo sretniii
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.11.2009 19:04:21
Dida79
Danas sam sretna jer mi je 10-ta godisnjica braka.Dragi mi je kupio prelijep buket cvijeca i kaze da ima jos jedan poklon za mene ali cu to dobiti samo da dijeca zaspu
mi je muz iznenada dosao.... samo je se pojavio na vratima i bas nas je iznenadio ...vidjeli se nismo 3mj. i dugihhhh 1800km je presao sa nama samo da bi bio 1dan.Nama je ovaj Bajram malo uranio nego inace i bas smo sretniii
za muza a i za vas!!! vjeruj mi da sam sad i ja sretna!!
Draga ženo,pa nisam ni znala Evo sa malim zakašnjenjem,čestitam na godišnjici:-)Da ih doživiš sa svojim dragim još puuuno,uz svoje pačiće i puuuno zdravlja,sreće i ljubavi želi ti Selma:-)))Ljubi djecu
hvala mila!!! ti si stvarno i prvom prilikom kad budem isla kroz,za ...Tuzlu moram da te upoznam!!! pusa tebi i Nejri!!!
RE: Danas sam sretna jer... :) 22.11.2009 13:01:41
almai
IZVORNA PORUKA: remzy
IZVORNA PORUKA: almai
za muza a i za vas!!! vjeruj mi da sam sad i ja sretna!!