Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jer sam uvatila mamu 1...jer spremam svojoj peincezi proslavu 1.rođendan...mama je zato djecu rodila da ima svaki dan bude poseban a rođendani na dan kad ih je mama rađala još posebniji. Moja princeza imat će Fifi tortu najljepšu u gradu
Danas sam sretna jer me dragi sinoć vodio na koncert dalmatinskih klapa, pa kad smo već vanka ,zaružili smo do ranih jutarnjih sati. Popodne sam guštala na suncu i šetnji. Danas se cijeli dan smijem .
zene sa rr :) felix
koga bi ono pravo, plaho voljele da upoznate sa rr . od zena , koje su mozda van Sarajeva il Zenice nebitno mislim da nisu iz vašeg grada, a po necemu su vam drage i imali bi ste zelju da ih upoznate na kafici :)
nabroj (99%)
nabroj . (1%)
Broj svih glasova: 184
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!