|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
7.10.2010 19:22:07   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: acudesa

hvala, ljubim vas...
A.osjecaj je divam..tetkino pileuser posted image

cestitiam tetka od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Mirkiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 626
7.10.2010 19:22:45   
Niobe
IZVORNA PORUKA: acudesa
hvala Boguuser posted image  cestitam ti milauser posted image

Hvala user posted image
A i ja tebi cestitam, biti tetka nije mala stvar user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 627
7.10.2010 19:23:20   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Niobe

Jer sam dobila posao!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nakon toliko vremena, suza i patnje, napokon imam nesto na sta se mogu osloniti.
Hvala svima na podršci, bile ste najbolje prijateljice koje sam imala. user posted image

sve najbolje niobe...user posted image ..i da nam puno para zaradis aBd.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 628
7.10.2010 19:25:01   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: koka i po

Jer sam dobila posao!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nakon toliko vremena, suza i patnje, napokon imam nesto na sta se mogu osloniti.
Hvala svima na podršci, bile ste najbolje prijateljice koje sam imala. user posted image

drago mi je za tebe sada napred sa svojim princom u bolje sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 629
7.10.2010 19:31:36   
Niobe

IZVORNA PORUKA: koka i po

Jer sam dobila posao!!!!

drago mi je za tebe sada napred sa svojim princom u bolje sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala puno svima..
presretna sam jer sam nasla posao, a posebno zato sto je posao divan. pisat cu jos o tome.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 630
7.10.2010 19:51:43   
Mirkica
acudesa i niobe zbunjujete me s avatarima :))) slicni su pravo i uvijek od acudese mislim Niobe hhahahah 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 631
7.10.2010 21:08:15   
Mona Mohamed
Danas sam sretna jer sam dobila haber da Bosna ide u EU bez vize. user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 632
7.10.2010 21:18:34   
acudesa

acudesa i niobe zbunjujete me s avatarima :))) slicni su pravo i uvijek od acudese mislim Niobe hhahahah 

tu smo mi negdje-nisi puno pogrijesila:)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 633
7.10.2010 21:25:35   
Anoniman
jer je moja krofnica dobila pipelice koje joj je teta Dijana kupila na BBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 634
7.10.2010 23:58:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

jer je moja krofnica dobila pipelice koje joj je teta Dijana kupila na BBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaooooooo...pa nisma ni vidjela ovo...
E teta dijana je sretna dana iz nekoliko razloga a tri su ova
1. Rođendan beba iz goražda se bliži i vidjet ću mnogo divnih ženicauser posted image
2. Naša Niobe dobila je posao...nisma to pročitala ovdje a kada mi je večera rekla presretna sam bila. Mila moja zaslužila si draga najbolji posao na svijetu ovome a osjetim takav si i našla.user posted image
3. naša drugarica Noa dobila je divne satenske crvene cipelice unikat u svijetuuser posted image plašila sam se alanja poštom ...sve kontam ako se zagube bila bih jako tužna. Ali stigle suuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 635
11.10.2010 15:41:24   
mala86
jer sam danas svejdocila kad je gospodja ostavila 50 km u bankomatu,a gospodin iza nje je zvao,i naravno vratio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

covjece iako te ne znam svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 636
11.10.2010 15:46:57   
jasmin
Bravo za postene ljude!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 637
11.10.2010 15:54:52   
veeseelaa
Naša Niobe dobila je posao...nisma to pročitala ovdje a kada mi je večera rekla presretna sam bila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Niobe

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 638
11.10.2010 16:11:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Naša Niobe dobila je posao...nisma to pročitala ovdje a kada mi je večera rekla presretna sam bila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Niobe

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 639
11.10.2010 16:36:20   
samedi
Danas sam sretna -jer moja bubicica ponovo voli da pije mlijeko! Jubi te mamica !
-jer su mi juce bile zaove i mala Belmica u gostima i bilo nam je prelijepo! Bas sam sretna!

user posted image user posted image  Za postenog covjeka koji je vratio novac! To je zaista rijetkost danas!

Niobe,iskreno mi je drago za posao,sretna sam kad bilo ko dobije bilo kakav posao,a pogotovo kad neko dobije zeljeni posao! To zelim i sebi,a kada se to desi bit cu presretna!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 640
11.10.2010 23:20:21   
aazra
...Jer je na slobodu pusten jedan neduzan čovjekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 641
12.10.2010 22:36:45   
sarisari

danas sam sretna kao isvaki dan kada se probudim hvala Allahu i kada sam zdrava

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 642
13.10.2010 13:23:15   
mala86
...me jutros zvala neka teta iz pampersa da nam kaze da je L.osvojio nagradu neki foto okvir iz nagradne igre koju smo igrali u 8 mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je trebalo vremena da se sjetim kad sta,ali onda sam se sjetila da sam u bingu na kupljeni jumbo pack ispunila kupon i eto nagradica je nasa user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 643
13.10.2010 13:32:24   
koka i po
jer na ovom svijetu jos uvijek postoje dobri ljudi, koji ce bez ikakvog interesa pomoci drugima.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 644
13.10.2010 15:08:33   
marny
jer danas izvlače rudareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 645
13.10.2010 16:09:11   
emma.L
Danas je jedna mama, koja je silno željela svoju djevojčicu, nakon dosta problema, dobila u naručje jedan zamotuljak user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 646
13.10.2010 16:12:23   
jasmin

IZVORNA PORUKA: emma.L

Danas je jedna mama, koja je silno željela svoju djevojčicu, nakon dosta problema, dobila u naručje jedan zamotuljak user posted image .

Hej koja blagodat.Bogu hvala.Cestitaj sretnoj mamici.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 647
13.10.2010 16:32:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: marny

jer danas izvlače rudareuser posted image user posted image user posted image

dosla bas to da napisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 648
13.10.2010 16:46:57   
Niobe
i danas, kao i svaki dan, jer imam divne roditelje i dijete.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 649
14.10.2010 9:09:03   
emma.L
Jer moj vikend počinje popodne, jer ću uraditi nešto za sebe danas i jer moje zlato sutra slavi rođendan a mi dvije najljepše godine u našim životima user posted image !

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *