Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
sretno sa ispitima i da što prije završiš pa da slavimo
heheh super, moja je naučila gdje su oči, nos, usta, zubi, uši, kosa, noga, ruka, guza i pipi ni sama neznam kako, nekako spontamo a jutros vidi goluba i dere se KUKO, KUKO jao pala sam od šege i gleda crtani Nodi i vidjela konja i dere se KONJ, KONJ joj suze su me oblile, valjda u vrtiu je nauili
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.9.2010 10:19:04 >
moja zna pokazati pupu, ali obavezno mora dignuti majicu i čupati bodi (stvarno ga nekada i otkopča) jer hoće da pokaže golog pupu. i zna pokazati čarapicu i nogicu (nogicu zna kad je gola inače samo čudno glda učarapu ), nos zna na igračkama.
joj jesam je poželila
< Poruku je uredio chuci -- 24.9.2010 10:28:38 >