|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
29.9.2010 21:10:37   
Anoniman
danas sam sretna lila sam suze al  radosniceuser posted image user posted image user posted image user posted image zajedno sa prijateljicom naime ona je izgubila bebu tj.rodila se beba mrtva u 9tom mjes. nedo bog nikome.I nakon eto 5mjes.ona je ostala trudna danas  smo zajedno radile test ne ja onauser posted image da nebi tko mislio da sam ja trudna he he i bio je to veili plus ko kuca i smijale smo se i plakale od radosti i danas mi je rodjendan nista bolji na svjetu nisam dobila poklon kao njena trudnoca da joj dragi Bog da laku trudnpocu i dobar i hairli porod bas sam sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 601
2.10.2010 19:44:55   
Niobe
....jer sam bila dio setnje za borbu protiv karcinoma dojke.
....jer sam dosla na BB(makar na 2 minute.
....jer sam dobila internetuser posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 602
2.10.2010 19:58:31   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Niobe

juuupiiiiiii user posted image
konacno ces biti opet s nama cesto user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 603
2.10.2010 20:41:46   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 604
2.10.2010 20:52:32   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: felix

danas sam sretna lila sam suze al  radosniceuser posted image user posted image user posted image user posted image zajedno sa prijateljicom naime ona je izgubila bebu tj.rodila se beba mrtva u 9tom mjes. nedo bog nikome.I nakon eto 5mjes.ona je ostala trudna danas  smo zajedno radile test ne ja onauser posted image da nebi tko mislio da sam ja trudna he he i bio je to veili plus ko kuca i smijale smo se i plakale od radosti i danas mi je rodjendan nista bolji na svjetu nisam dobila poklon kao njena trudnoca da joj dragi Bog da laku trudnpocu i dobar i hairli porod bas sam sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix tvojoj prijateljici zelim srecu ogromnu srecu , Boziju milost i da ako BOG da rodi zivo i zdravo dijete  ohrabruj je kad god stignes jer to joj treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 605
4.10.2010 14:47:30   
dacy
Ustvari jučer sam bila presretna, a i danas naravno jer je moja jetrva jučer na rođendan moga i sina i na svoj rođendan rodila preslatkog dječaka user posted image
Iduće godine aBd slavimo 3 rođendana zajedno

Soul of My Soul

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 606
5.10.2010 11:48:09   
lila25
sretnaaaaa najsretnija na svijetu,bebici uspijesno zavrsila operacija.a ja zavrsila zadnji ispit i sad lagano diplomski...

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 607
7.10.2010 10:23:02   
acudesa
Danas sam sretna jar sam postala tetka jos jednom djecaku.malenom....djagom..ne mogu istrpiti da ga vidimuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 608
7.10.2010 10:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa

Danas sam sretna jar sam postala tetka jos jednom djecaku.malenom....djagom..ne mogu istrpiti da ga vidimuser posted image

MashAllah, cetitamo tetka. da se mama brzo oporavi, a user posted image zelimo dug i sretan zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 609
7.10.2010 10:36:28   
Hanady RR

divan razlog za sreću....user posted image user posted image user posted image user posted image
još jednom čestitke od srcauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 610
7.10.2010 10:38:40   
maja78 RR
cestitaaaaaaaaaaaaaam tetkaaaaaaaaaaaaaa

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 611
7.10.2010 11:03:03   
aazra

Cestitam sigurno je poseban osjecaj biti tetka, nazalost ja to nikada necu znati jer nemam ni brata ni sestru user posted image (P.S. ali imam curicu kojoj dodjem strinauser posted image )

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 612
7.10.2010 11:18:28   
Anoniman
Cestitam tetka acudesauser posted image
ja sam se jutros probudila nesto posebno sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pustila muziku a moje djete me gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valjda navikla da sam ujutruuser posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam jutarnji tip pa je ovo promjena velikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 613
7.10.2010 11:27:02   
emma.L
Aazra, a možeš li malo proširiti? Ja sam jedinica, ali sam i tetka klipanu starijem od mene 1,5 godinu (moje rodice sin) i tako je od mog rođenja (tad sam bila 'tekica'), pošto je ogromna rodbina kod nas user posted image .
Ali nekako jedva čekam ovu moju generaciju da dobije djecu, pa da budem prava tetka koja razmazi i kupuje i igra se s djetetom ( a izgleda da će biti jedno malo za nekih pola godine user posted image  ). A moja Ema ima 3 ujaka - moji rođaci s kojima sam odrasla. I nemojte mi reći da se ovo ne pika jer ću biti tužna pravo user posted image , hoću i ja da budem tetka.  Čestitam svim tetkama na najnovijim bebama.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 614
7.10.2010 11:43:59   
jasmin

Cestitam acu,bas si masaallah sretna.user posted image
A ja sam sretna jer sam svojim golubicima nasla prekrasnih stvarcica na snizenju.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 615
7.10.2010 11:46:18   
ziki
Pika se Emma sve. Kod nas u Sndžaku se za djecu od amidže, daidže, tetke ne kaže rođaci nego braća i sestre od amidže, daidže, teke.
Čestitam tetki acudesi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 616
7.10.2010 13:03:19   
aazra
IZVORNA PORUKA: emma.L

Aazra, a možeš li malo proširiti? Ja sam jedinica, ali sam i tetka klipanu starijem od mene 1,5 godinu (moje rodice sin) i tako je od mog rođenja (tad sam bila ''tekica''), pošto je ogromna rodbina kod nas user posted image .
Ali nekako jedva čekam ovu moju generaciju da dobije djecu, pa da budem prava tetka koja razmazi i kupuje i igra se s djetetom ( a izgleda da će biti jedno malo za nekih pola godine user posted image  ). A moja Ema ima 3 ujaka - moji rođaci s kojima sam odrasla. I nemojte mi reći da se ovo ne pika jer ću biti tužna pravo user posted image , hoću i ja da budem tetka.  Čestitam svim tetkama na najnovijim bebama.

Emma, naravno da se pika ali ja nisam toliko bliska sa svojom rodbinom mislim nisam ni u zavadi, ali jednostavno smo se udaljili - a od jedne rodice s kojom  sam bliska sin je vec veliki...Ali eto imam malu kojoj sam strina ona pravo voli Bilala a i ja nju - jer ja sam se zabavljala s mm kada se ona rodila i eto znam je vec sest godina i stvarno sam vezana za nju..

Bas sam joj prije neki dan kupila parfem "Winx" u Oviessuuser posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 617
7.10.2010 16:55:43   
reallove

tetka,mila,iskrene cestitke,neka je zdrav i ziv...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 618
7.10.2010 16:56:09   
reallove

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 619
7.10.2010 18:06:02   
balasgirl
Danas sam sretna (mnogo sretnija nego jučer) zato što je mom malom dragom biću danas puuuunooooo bolje. Naime, jučer se osunetio dječak od moje zaove i bila sam i sretna i tužna (baš mi je bilo žao kad je plakao), ali danas je već bolje i zato sam sada happpppppyyyyyy user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 620
7.10.2010 18:30:25   
koka i po

joooooooj tetkaaaaaaaaaaa cestitammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 621
7.10.2010 19:01:19   
acudesa
hvala, ljubim vas...
A.osjecaj je divam..tetkino pileuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 622
7.10.2010 19:13:57   
Mirkica

hvala, ljubim vas...
A.osjecaj je divam..tetkino pileuser posted image

cestitiam tetka od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 623
7.10.2010 19:20:21   
Niobe
Jer sam dobila posao!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nakon toliko vremena, suza i patnje, napokon imam nesto na sta se mogu osloniti.
Hvala svima na podršci, bile ste najbolje prijateljice koje sam imala. user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 624
7.10.2010 19:21:20   
acudesa

Jer sam dobila posao!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nakon toliko vremena, suza i patnje, napokon imam nesto na sta se mogu osloniti.
Hvala svima na podršci, bile ste najbolje prijateljice koje sam imala. user posted image

hvala Boguuser posted image  cestitam ti milauser posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *