Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 18.10.2010 23:42:53
Mona Mohamed
Danas mi se zelja ispunila hvala Bogu. U iducu subotu ocekujem prve turiste iz BiH. Jupiiii!
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.10.2010 12:16:48
Hanady RR
jer imam the best frend koja mi je uštedila mlogo živaca za hodanje... sve na gotovo.... ma gdje bih drugu našla nego ovdje
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.10.2010 12:46:06
salmy
Sretna sam jer je dobio prvi zubic takodje sam bas bas sretna jer mu je gotov kostim za rodjendan! i predobro mu stoji kao i detalji moje odore pripreme se privode kraju
i sretna sam jer je staklar KONACNO ustaklio prozor koji me je nervirao i jos se veselim suncu jer idemo vanka