|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijasporo, sreco? Tugo?
4.10.2009 16:55:43   
dinciii
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ma kupim i ja nije frka ni u parama, ni u bilo cemu drugom ali nije to neko mjerilo kulture kao sto je doticna navela. da su oni koji ne nose nekulturni, nidze veze, samo gladne oci....
Ja cesto posaljem paket odavde rodicama, a i dole kad sam nikad ne idem nigdje prazne ruke.....

kako nije mjerilo kulture, ideš nekom u kuću uz to imaš novca nije ti problem kupiti nešto, dočekuje te dijete od par godina na vrata a ti solo????
Osim toga ja pričam o bosanskim običajima, u Bosni je to tako.....
I čim se to spomene kao nekom oči gladne ccccc ti si malko čudna, i Ilhanu napadaš a to je jako divna žena
Ja znam da ti nije lako sa svojim problemima al mi ti ovdje nismo krive za životne neuspjehe, sabur draga moja, biće bolje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

Neposredna veza do poruke: 251
4.10.2009 16:56:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ma hajde,eto smirile su se strasti. Bilo je zestoko ovih dana. user posted image
Ja gledam evo neki izbor na Bahamima,pa me puca zelja da tamo zivim. user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je zao sto nisam patriota, ali sta da se radi...nismo svi isti. A mozda bi i bila da sam nekad,negdje vani zivjela...ma ko zna. user posted image
Sjedi gdje jesi i vici yes yes,nema mi druge. user posted image

Pa onda cemo biti "komsinice"  ja odoh na Kubu...tamo su mi "Drugovi"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 252
4.10.2009 17:07:11   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Pa onda cemo biti "komsinice"  ja odoh na Kubu...tamo su mi "Drugovi"user posted image user posted image user posted image

Jooooj super! user posted image
Da znas imas jedan apartman kod mene slobodan uvijek. user posted image
Samo kafu nemoj zaboraviti. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
4.10.2009 17:11:52   
dinciii
Nunichi i ja bi na Bahame user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 254
4.10.2009 17:13:25   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dinciii

Nunichi i ja bi na Bahame user posted image user posted image user posted image user posted image

No sikiriki,imam ja drugi apartman za tebe. user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 255
4.10.2009 17:14:17   
dinciii
Ponijeti cu kafe i svasta nesto samo me primiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 256
4.10.2009 17:14:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Jooooj super! user posted image
Da znas imas jedan apartman kod mene slobodan uvijek. user posted image
Samo kafu nemoj zaboraviti. user posted image

Ma nikakav problem...svraticu do brazila po kafu, a od kuce cu ponijeti cigarauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 257
4.10.2009 17:16:53   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image Zdogovoreno!
Nas ne treba sastavljati, ode tema odmah u nepoznatom pravcu. user posted image user posted image
Sorry moderatorke! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 258
4.10.2009 23:51:56   
veeseelaa
smirile se strasti, ajde hvala Bogu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 259
5.10.2009 0:03:34   
malaaaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

smirile se strasti, ajde hvala Bogu

user posted image bas vala i bilo je vrijeme

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 260
5.10.2009 0:36:43   
pjenica mala
Često odem u posjetu u dijasporu, kako ne bih zaboravila kako nam je lijepo ovdje!

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 261
17.10.2009 14:55:13   
Azure
reallove evo nadjoh ja nama temu da mozemo mahalati do mile volje user posted image user posted image user posted image

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 262
17.10.2009 14:56:11   
reallove
e super nadji tamo moj odg pa ovdje pisiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 263
17.10.2009 14:59:07   
Azure
E evo nas napokon. hehehe ma znas sta. Irbid jeste star gradic, i trebalo mi je vremena da se snadjem da sama izadjem, jer kako god vrtim se u krug. Cak sam se jednom izgubila s djetetom. user posted image user posted image user posted image Aman jeste velik i lijep grad, ali u sustini ne bih zivjela ni tamo. Ma ja sam ti tip da ne bih iz Sarajeva ni do Zenice. Sta cu takva sam. Posjetila sam Petru i Djeras. Svidja mi se sto tamo imas dosta toga vidjeti. Za turizam je super. Svako mjesto ima neku svoju pricu. Ali brate ima stvari koje mi pasu. Ali kako kazem sve dok sam gost.

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 264
17.10.2009 14:59:41   
Natica
hej Malaaa vidim ti si iz beca? Gdje budes tacno?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 265
17.10.2009 15:04:32   
reallove

IZVORNA PORUKA: Azure

E evo nas napokon. hehehe ma znas sta. Irbid jeste star gradic, i trebalo mi je vremena da se snadjem da sama izadjem, jer kako god vrtim se u krug. Cak sam se jednom izgubila s djetetom. user posted image user posted image user posted image Aman jeste velik i lijep grad, ali u sustini ne bih zivjela ni tamo. Ma ja sam ti tip da ne bih iz Sarajeva ni do Zenice. Sta cu takva sam. Posjetila sam Petru i Djeras. Svidja mi se sto tamo imas dosta toga vidjeti. Za turizam je super. Svako mjesto ima neku svoju pricu. Ali brate ima stvari koje mi pasu. Ali kako kazem sve dok sam gost.

joj meni je petra super ma ovdje se ima sta vidjeti bas je zanimljivo i svakom se svidi ko dodje,meni su ljudi posebno dragi..jesi bila na mrtvom moru

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 266
17.10.2009 15:06:39   
Azure
E nisam i to mi je jako zao. Ove godine smo trebali sve troje ici u posjetu, jer smo zadnji put bili prije dvije godine. Ali meni rizicna trudnoca i nisam smjela putovati, pa sam nagovarala muza da ode sam. U tom periodu su ga zvali hitno da doje (ranije nego je planirao), mama je bila lose, i umrla je. Tako da umjesto idemo svi skupa na radost (brat mu je dobio sina) on ode sam na zalost user posted image user posted image . Je li tvoj muz 100 posto Jordanac?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 267
17.10.2009 15:09:50   
reallove
nije 100%jordanac..rodjen u bosni,bio tamo 2,5 god i dosao ovdje tata mu je jordanac,zao mi je sto vas to sprijecilo,hajde bit ce prilike

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 268
17.10.2009 15:10:53   
leli§
Azure hajmo nas dvije kod reallove na proljece ako Bog da zajedno da plutamo u mrtvom moru ;)

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 269
17.10.2009 15:12:41   
Azure
Da aBd da plutam sa troje djece user posted image user posted image user posted image . Sto sam polutala, plutala sam. Valja mi naredne tri godine zasukati rukave i podici jos dvoje aBd, pa cu tek onda moci plutati. Ma znas sta, mozda cemo i mi tamo negdje iduce godine. Ne znam ni sama. Ali sigurno kad budem isla da cu potraziti reallove. A gdje si li leli

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 270
17.10.2009 15:14:34   
reallove
hajde brzo kod mene vas dvije pa cemo plutati zajednouser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 271
17.10.2009 15:15:53   
Azure
hahaha, s ovolikim stomakom bi se katapultirala iz mertvog mora. hehehe

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 272
17.10.2009 15:19:01   
Ilhana RR
OMG ovde ocigledno ima osoba koje dolaze na forum striktno radi svadjanja... cccccccccccc

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014
Neposredna veza do poruke: 273
17.10.2009 15:20:06   
reallove

IZVORNA PORUKA: Azure

hahaha, s ovolikim stomakom bi se katapultirala iz mertvog mora. hehehe

hehehe tako ti je to,a jel sada imas djevojcicu ili djecaka i cekas jos beba hehehehe

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 274
17.10.2009 16:27:45   
Azure
Oprosti sto ti nisam odgovorila, dosla mi rodica na kafu. Ma da razlika izgleda sto je tvoj muz zivio ovdje a moj tamo. Ma joj bas bih te svasta pitala, ali drugi put.

cmokic za tebe

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Plodni dani
Malenaaa...

Zanima me dali mozemo sami izracunat plodne dane i na koji nacin?

Da (93%)

Ne (7%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *