Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma kupim i ja nije frka ni u parama, ni u bilo cemu drugom ali nije to neko mjerilo kulture kao sto je doticna navela. da su oni koji ne nose nekulturni, nidze veze, samo gladne oci.... Ja cesto posaljem paket odavde rodicama, a i dole kad sam nikad ne idem nigdje prazne ruke.....
kako nije mjerilo kulture, ideš nekom u kuću uz to imaš novca nije ti problem kupiti nešto, dočekuje te dijete od par godina na vrata a ti solo???? Osim toga ja pričam o bosanskim običajima, u Bosni je to tako..... I čim se to spomene kao nekom oči gladne ccccc ti si malko čudna, i Ilhanu napadaš a to je jako divna žena Ja znam da ti nije lako sa svojim problemima al mi ti ovdje nismo krive za životne neuspjehe, sabur draga moja, biće bolje
Ma hajde,eto smirile su se strasti. Bilo je zestoko ovih dana. Ja gledam evo neki izbor na Bahamima,pa me puca zelja da tamo zivim. Meni je zao sto nisam patriota, ali sta da se radi...nismo svi isti. A mozda bi i bila da sam nekad,negdje vani zivjela...ma ko zna. Sjedi gdje jesi i vici yes yes,nema mi druge.
Pa onda cemo biti "komsinice" ja odoh na Kubu...tamo su mi "Drugovi"
E evo nas napokon. hehehe ma znas sta. Irbid jeste star gradic, i trebalo mi je vremena da se snadjem da sama izadjem, jer kako god vrtim se u krug. Cak sam se jednom izgubila s djetetom. Aman jeste velik i lijep grad, ali u sustini ne bih zivjela ni tamo. Ma ja sam ti tip da ne bih iz Sarajeva ni do Zenice. Sta cu takva sam. Posjetila sam Petru i Djeras. Svidja mi se sto tamo imas dosta toga vidjeti. Za turizam je super. Svako mjesto ima neku svoju pricu. Ali brate ima stvari koje mi pasu. Ali kako kazem sve dok sam gost.
E evo nas napokon. hehehe ma znas sta. Irbid jeste star gradic, i trebalo mi je vremena da se snadjem da sama izadjem, jer kako god vrtim se u krug. Cak sam se jednom izgubila s djetetom. Aman jeste velik i lijep grad, ali u sustini ne bih zivjela ni tamo. Ma ja sam ti tip da ne bih iz Sarajeva ni do Zenice. Sta cu takva sam. Posjetila sam Petru i Djeras. Svidja mi se sto tamo imas dosta toga vidjeti. Za turizam je super. Svako mjesto ima neku svoju pricu. Ali brate ima stvari koje mi pasu. Ali kako kazem sve dok sam gost.
joj meni je petra super ma ovdje se ima sta vidjeti bas je zanimljivo i svakom se svidi ko dodje,meni su ljudi posebno dragi..jesi bila na mrtvom moru
E nisam i to mi je jako zao. Ove godine smo trebali sve troje ici u posjetu, jer smo zadnji put bili prije dvije godine. Ali meni rizicna trudnoca i nisam smjela putovati, pa sam nagovarala muza da ode sam. U tom periodu su ga zvali hitno da doje (ranije nego je planirao), mama je bila lose, i umrla je. Tako da umjesto idemo svi skupa na radost (brat mu je dobio sina) on ode sam na zalost . Je li tvoj muz 100 posto Jordanac?
Da aBd da plutam sa troje djece . Sto sam polutala, plutala sam. Valja mi naredne tri godine zasukati rukave i podici jos dvoje aBd, pa cu tek onda moci plutati. Ma znas sta, mozda cemo i mi tamo negdje iduce godine. Ne znam ni sama. Ali sigurno kad budem isla da cu potraziti reallove. A gdje si li leli