veeseelaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:58:10)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: MicoTico A šta ste napale tog muža od te forumašice? On, po mom miljenju, ništa loše nije radio. ma kakav loše, meni ga samo žao jer to kriomice radi, toliko o seksualnoj bliskosti njih dvoje strašno bi mi bilo da moram da krijem svoje egzibicije od mm-a hebo taj odnos, ja bi s njim otvoreno popričala, jesmol kompatibilini il nismo paša moj Sta kriomice radi. Pa fino joj rekao i da gleda uz to druge pa prozivljava sve..... Ti bi sigrna bila mirna kada bi tvoj druge zamisljao, vraga bi, ne vjerujem vala ni jednoj ja te postove nisam čitala gdje gleda druge na tv-u? na ulici? nisam skontala ja ovdje pričam o tom činu,ona ne može, on ga bacio , nikakav po meni problem e sad te dodatni upadi, gleda druge, ovo - ono, ja zaista ne znam, nisma upratila i ovo što salmy izvlači, skroz druga priča, kad bi mm stalno masturbirao a mene nikad ne bi dohvatio , to je drugi problem skroz i vejrovali ili ne ja moram ići[sm=jezicek.gif] možda se vratim al sad odoh[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|