bebaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 23:36:18)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: MicoTico Ja razumijem da je žena porođena i da hormoni rade i da je osjetljiva i da joj svašta smeta... Sve ja to kontam. Ali ne kontam šta je problem što se njen muž malo družio sam sa sobom. Po meni je veći problem bio što ga je ona, ako se dobro sjećam priče, oralno zadovoljavala preko svoje volje. Oni trebaju malo da popričaju, kad već nisu prije i kad je trebalo, da "stave krate na sto": Ja to volim, to ne volim, to ne želim, to želim, to mi treba , to ne treba... I ona i on... To smo i savjetovale sve do pocetka. Naravno. Samo sam ja kontra konzerva etiketirana kao kurva, al hajd dobro. Ali bitno je se udati, djecu izroditi, a ne upoznati partnera. Alal vera. [sm=bravo.gif] nemoj tako Gali....ja sam ti danas rekla...žao mi je što s tobom uđoh u raspravu...i da ti kažem....ja jesam staromodna po mnogim stvarima...ali sam ja ista s momkom živjela zajedno 8,5 godina...pa eto udala se valjda sam ga upoznala za to vrijeme,jelde...
|
|
|
|