RE: Kako da prihvatim..? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:26:20)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ima vibrator brate slatki.
Svsko domacinstvo treba da ga ima. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ma joj šuti...
ja sma jedna razbila...
i on me nerviro...vidio mm biće belaja htio da noći 2-3 noći kod seke...kaže da se ti ženo malo smiriš...
ma reko dolazi vamo...nemoj da te smirim slučajnom saobraćajnom nesrećom u rikverc[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:27:10)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mi smo se ćapnuli i prije četresnice

ko će čekat 40 dana

ako krvariš i nisi se očitila kako ćeš ga zadat...

ebeš umno sex-anje jarane...ja bez tri orgazma ne brojim da me opalio....
u ''četernici'' toga nema ne izmišljaj...iama ia da kraće traje ta četersesnica...al aeto kod ove žene nije trajala manje do mjesec dana prije mjesec je rodila...

i ti si svoju mazala da je vratiš u prvobitno stanje nisi se prcala nakon drugog poroda ima na RR napisano...
šta sad glumiš...

i šta on to dođe, frajer nakav..
pepa u dnevnom pored djece ti jel dok ti još ne možeš da ga primiš...
hebem ja takvog sebičnoga muža...izazaiva a nema šta da ponudi...
pa nismo ni mi od kamena...

de ba vesela man se šuplje...

sve to je jest tako, nije bilo ubacivanja al ja Bgm doživjela orgazam
[sm=smiley10.gif]

ma ne laži....
bez da ga uguraš nema orgazma...
hajd svoj ti poso...bajke su a drugom spratu...

Kako bona nema?bitna je stimulacija[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

e pa zaista [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:27:15)

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: bebaa

plačem.....[sm=sad.gif]a da ne kažem da je žena u tom periodu neuračunljiva.....i da ga odgrizeš ne bi odgovarala.....i da mu upucaš onaj dio mozga ni tad ne bi......valjda......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pa zamisli mene mahera kako bi se izvukla :)))
ima i do žene bogami...da se zna moj svjestan ovoga boldiranog nebi se ni usudio da me izazove ovako[sm=smiley36.gif]
zna on da ja oklijevala nebi...
aaaaaa pa jesmol i mi živa bića il nismo[sm=smiley36.gif]

Ma ziva smo bica, nije sve ni u tom cinu u takvom stanju, pa imaju i olaksice za tih par dana, sve dozvoljeno osim pravog spolnog cina, neka je [sm=smiley36.gif]

mrkva,krastavac,banana,flaša...hebiga.......ima li još šta....ipak sam aj neiskusna.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ma joj bona.Moze se uzivati i biti voljen na druge nacine.....

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:27:53)

ko će čekat 40 dana

u ''četernici'' toga nema ne izmišljaj...iama ia da kraće traje ta četersesnica...al aeto kod ove žene nije trajala manje do mjesec dana prije mjesec je rodila...

i ti si svoju mazala da je vratiš u prvobitno stanje nisi se prcala nakon drugog poroda ima na RR napisano...
šta sad glumiš...

[sm=smiley10.gif]

ma ne laži....

Kako bona nema?bitna je stimulacija[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ma sestro stimuliši stimuliši do bogojavljenja i dok ga ne zaključiš ko insan ja ne brojim da se desilo...
hajd ba...
sve bi nevine rodile da ste ih stimulacijom bez njega doživljavale...
pusti šuplju...to smo davno prošle...

bebaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:29:19)

joj zgadi mi bananu.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Galicia -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:30:18)

Eno sad peoblem i u stimulaciji. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:30:36)

sad kad vas čitam sa tim krastavcima, mrkvom, vibratorom, stimulacijama fino se zapitam za šta će nam frajeri...čudo majkemi nismo same sve to odradile...kad je tako dorbo mjesecima bez njega...

šta ima svakoj bi oči ispale nakon trećeg pokušaja bez da ga kako treba odradi...
a na ženicu napale...
ona rodila prije mjesec...
vi sve nake aman zaman spretne ...
jeste kurko moj...
smao takom pričom i shebete žene koje čitaju kontaju to baš tako one lde do njih je nešto...a ono niđe veze...svaka bi mu amjerila na mjestu ove ženice i date situacije...svaka 100%

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:32:19)

Eno sad peoblem i u stimulaciji. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ma ajd bježi...
te muke trpit...
kad nema potrebe...neka hvala...daj konkteno...il odhebi ima ko hoće ha ja[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:32:41)

ko će čekat 40 dana

šta sad glumiš...

[sm=smiley10.gif]

ma ne laži....

ma sestro stimuliši stimuliši do bogojavljenja i dok ga ne zaključiš ko insan ja ne brojim da se desilo...
hajd ba...
sve bi nevine rodile da ste ih stimulacijom bez njega doživljavale...
pusti šuplju...to smo davno prošle...

Ma stimulacija je najbitnija, bez nje nema nista, moze ga on do sutra gurati[sm=jezicek.gif]evo i experti otkrise nedavno da ne postoji g tacka[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:34:29)

Da me neko pogresno ne shvati, mislim na stimulaciju od strane partnera, ne na masturbaciju[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:35:12)

Problema nema[sm=smiley14.gif]

bebaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:35:17)

sad kad vas čitam sa tim krastavcima, mrkvom, vibratorom, stimulacijama fino se zapitam za šta će nam frajeri...čudo majkemi nismo same sve to odradile...kad je tako dorbo mjesecima bez njega...

šta ima svakoj bi oči ispale nakon trećeg pokušaja bez da ga kako treba odradi...
a na ženicu napale...
ona rodila prije mjesec...
vi sve nake aman zaman spretne ...
jeste kurko moj...
smao takom pričom i shebete žene koje čitaju kontaju to baš tako one lde do njih je nešto...a ono niđe veze...svaka bi mu amjerila na mjestu ove ženice i date situacije...svaka 100%

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:36:58)

Svaka vala Hanady. Slazem se . Manimo se suplje ......

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:38:18)

Da me neko pogresno ne shvati, mislim na stimulaciju od strane partnera, ne na masturbaciju[sm=smiley36.gif]

ma hajd jedno po godine bez njega unutra da te vidim...pa vile bi te nosale..bi počela ujedat na ulici ljude...svaka od nas...
hebo zahebani PMS...
a ta istraživanja to se neko tješio ko je frigidan...
ima g tačka itekako ima...[sm=smiley36.gif]nemoj da ti sad vako nahajcana opišem đe moja[sm=jezicek.gif]

i suput da poručim forumašici fino mu redci '' ja te još jednom ufatim da pepaš pored djeteta u dnevnom boravku i da ja te vidim dok ja još ne mogu ništa dobro me se drž sebični gaboru...neću ni ja vječno trudna i u četeresnici biti, znam i maštata i zadata abogami i oko zgrade prošetat vjeruj mi ''stav mui zadaj ko ga hebe nije Bogom dan[sm=hudicek1.gif]

Galicia -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:38:51)

Pa vi sjebajete zenu utupljujuci joj u glavu da nije ok sto se pipka.
Hajd nek ode doktoru i nek njemu to objasni.

Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:39:29)

ma hajd jedno po godine bez njega unutra da te vidim...pa vile bi te nosale..bi počela ujedat na ulici ljude...svaka od nas...
hebo zahebani PMS...
a ta istraživanja to se neko tješio ko je frigidan...
ima g tačka itekako ima...[sm=smiley36.gif]nemoj da ti sad vako nahajcana opišem đe moja[sm=jezicek.gif]

i suput da poručim forumašici fino mu redci '' ja te još jednom ufatim da pepaš pored djeteta u dnevnom boravku i da ja te vidim dok ja još ne mogu ništa dobro me se drž sebični gaboru...neću ni ja vječno trudna i u četeresnici biti, znam i maštata i zadata abogami i oko zgrade prošetat vjeruj mi ''stav mui zadaj ko ga hebe nije Bogom dan[sm=hudicek1.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:41:56)

Pa ona to i zna.
Jos pritom druge gleda u to svom cinu
Nije joj svejedno, zato se i javlja.....
No ovdje joj nema pomoci, moze se samoo ismijati fino [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:43:16)

pa da ode doktoru tek porođena žena i kaže '''' u mene muž ko svi sretni pepa u dnevnom boravju našem pored male bebe i ja ga uhvatim tako meni se doktore isto malo zadaje, al ja ne mogu iz opravdanih razloga oporavka nakon poroda...inače doktora sa tim imbecilom sam rodila to dijete što leži metar od njega'''' šta bi doktor reko????

MicoTico -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:45:34)

A šta ste napale tog muža od te forumašice? On, po mom miljenju, ništa loše nije radio.

bebaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:45:57)

LA1011.....vidim da si tu...jesi se pomirila s mužem.....[sm=zmeden.gif]

Galicia -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:46:14)

Doktor bi rekao da mu ne moze zabraniti da se pepa.

veeseelaa -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:47:05)

Hanady možeš ti orgazam stimulacijom ne pikati al on postoji, realan je do bola[sm=smiley36.gif]

klitoralni orgazam zna biti kod nekih žena jači od vaginalnog orgazma,no sve žene nisu svakako iste

u četresnici il tokom mjesečnice se treba snaći, ja lično osobito u četresnici nisam mogla čekati toliko, a ponekad ni dok imam mjesečnicu

jednostavno to treba mom tijelu,mom mozgu

partner ne mora biti tu, a ako je tu može dodatnom stumulacijom, poljupcima,dodirima uljepšati čin

vezano za vibratore, ne rabe ga žene sve jer ih partner ne može zadovoljiti već neke isti koriste kao dodatak tokom seksa s parterom

neko voli da gleda partnerku dok se seksa sa njim, nego voli da miksa penis - vibrator itd

obzirom da mi iste nismo , tako nam ni pogledi na seksulani život nisu isti, ja bi se po priči našla sa Gali, slabo se ko do duše izjasnio

i zato ja podržavam lika, on ko i ja, ne može čekat da prodje četresnica[sm=jezicek.gif]

salmy -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:47:59)

zene, sram vas bilo o cemu pricate, Ramazan je!

[sm=smiley36.gif] hahahhaha...

MicoTico -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:48:38)

on ko i ja, ne može čekat da prodje četresnica[sm=jezicek.gif]

Ja nisam čekala da prođe 40 dana, ni poslije prvog ni drugog poroda.

Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:48:48)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

A šta ste napale tog muža od te forumašice? On, po mom miljenju, ništa loše nije radio.

Po njenom misljenju jeste, njoj smeta:)
Gali zavisi kome ode, ako je neki dr a u vjeri, reci cemu da je zabranjeno [sm=smiley36.gif]
I da ga vrati na pravi put [sm=smiley36.gif]

Zene ismijah se pravo, a foruasici zelim da sto prije fino raz sa muzem i da srede odnose.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>