Hanady RR -> RE: Kako da prihvatim..? (12.10.2014 22:24:27)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Hanady, razumijem sve. Karikiram i ja malo. Ali ova forumasica svski put kad se javi novi detalj izbaci. U pevom postu nije pisala da joj muz potajno gleda druge zene. Sta ce biti u sljedecem? A to mirovanje i apstinwncija, jebiga, ja licno kazem, i pricam u svoje ime, mozda mi ne bi bilo pravo da se on drpa a ja ne mogu, ali vala ne bi frku pravila vjeruj mi. Zasto da ja njemu uskracujem nesto sto ja ne mogu? Pa doce i mojih pet minuta, samo polako. A i jest mi to drpanje nesto, po minutice i gotovo, big deal. I opet kazem moje misljenje je nek uziva covjek, kad ja ne mogu. Nemam pravo nikome nista uskratiti a ni on meni ne smije. Ma bona nek uživa... al nek nju poštedi bola trenutnoga...pa bona ...zasmili kako je njoj koja mora da čeka za dobobit svih njih ne prima ga a on em druge trebe, em nije se promjenio , em ne mora da prti malo dijete za sobom đe god mrdne, i onda kad ja to dijete uspavama konačno sjede mi kraj njega i pepa... hebiga jarane to da je sve isto kao i prije nego se rodi dijete su bajke koje su na 8 spartu... nije isto... niti biti može... i nek nije sve ima svoje draži i vrijeme i mjesto... al on je baš sebičan kad ne pazi da nju ne povrijedi u tako delikatnom periodu... nisu ni sve žene iste...ja nakon H nisam ni upola osjetljiva bila kao nakon F... al hebiga da smo svi isti na šta bi ovaj dunjaluk ličio...beze jelde[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|