gerberka -> RE: Policistični jajnici - PCOS (29.7.2011 14:43:39)
|
draga Marija, ja bih sad tom tvom dr opalila šamarčinu, sram ga bilo! Jer ti ako imaš višak kilograma koji su često posljedica pcos kao i bubuljice, dlakavost isl..ti trebas uraditi hormonski status i da ti isti pogleda pravi stručnjak. kada dobijes odgovarajucu terapiju onda ce i kilice ići dole, a ne da ti sad gladuješ, a ne čini se ništa da se hormonski disbalans dovede u red. ja sam npr otislka dr prije 5 godina zbog neredovnih menstruacija, tacnije 100-tom po redu doktoru jer me vecina budala slala da uradim test za trudnocu i tu se sva pamet svijeta zavrsavala. Moj dr me poslao da uradim hormone koji su pokazalči tipicni pcos kao i uzv..iako se cudio jer kaze da sam jedna od rijetkih da nemaju klinicku sliku pcos ( gore sam nabrojala posljedice pcos ) dakle,m ti trebas otici drugom ljekaru koji ce te uputiti da izvadis hormone i to po određenim danima ciklusa. Zatim kad dobijes rezultate otici ponovo tom doktoru da ih pogleda. Slijedit ce terapija, a samim tim vremenom nestajat ce kliniucka slika pcos. Niko dobrovoljno ne bira da ima višak kilograma, mrzim ljude sa predrasudama, a kad cujem da je jedan doktor vratio pacijenticu , jer treba da smrša - stvarno bih se tukla! mozda jesam agresivac, ali ne volim kad nas pacijente tretiraju kao komade pokretnih budala! zelim ti mnogo sreće, javi se na pp ako ti treba neka pomoć gerberka
|
|
|
|