duskans -> RE: Policisticni jajnici-PCOS (1.12.2010 1:07:05)
|
pozzzdrav danas sam vadila hormone 4 dan ciklusa.dobila rezultate fsh 7,36 lh 9,12 prolaktin 355,20 testosteron 0,600 estradiol 47,42 po vrednostima vidim da je sve u granicama normale,mada po mom istrazivanju po netu vidim da odnos lh i fsh mozda ukazuje na pcos??? otici cu kod ginekologa sledece nedelje ,zakazacu uz. treba da uradim i uz dojke. decko i ja se vise ne stitimo,primetila sam prosli mesec po sekretu da je ovulacija,ali iako smo bili aktivni dobila sam radila sam uz pre 7 meseci i na uz je sve bilo ok.inace pre nekoliko godina ( pre 6 god)sam koristila diane 35 zbog neredovnih menstr..dobijala sam na 40 dana ...35 dana itd ....da bi se ustalile,ali nikad nisam vadila hormone do sad. secam se da pre diane 35 da su videli na uz cisticu ....ali dobila sam i ponovo sam radila uz i nije je bilo.rekli su mi da je verovatno pukla i kao ok je sad..to je bilo pre 6 god skoro 7 g. pila sam diane 35, 1,5 g i onda napravila pauzu,e onda dok se ulenjeni jajnici nisu aktivirali... pa su mi rekli da ce se to prirodnim putem regulisati. Sve ovo vreme do sad dobijala sam na 33 dana ...35 dana i sad kad hocu da ostanem trudna .... tek sad vadim hormone,do sad mi niko nije rekao...a hormone sam vadila jer imam kod bradavice na grudima kod areole kad pritisnem neki sekret..beli... koji kad se iscedi nakupi se posle nekog vremena.pa sam to krenula da vidim sta je.jel ima neko nesto zanimljivo i slicno ili ima neku ideju sta je ?dok ne odem kod ginekologa. malo sam zbunjena... inace sad dobijem na 28 dan nekad 29,30 pa po jednom godisnje i na 33 dan. e da a lecila sam i lice od akni,,,jos uvek koristim mazalice sto mi je moj dermatolog dao.
|
|
|
|