optimisticna -> RE: policisticni jajnici (11.3.2012 10:29:12)
|
imam pol.jajnike...kod prvog ginekologa nista mi nije davao,cak to nije smatrao nista lose sto meni izostaje menstruacija,sto se nadmet i tomu slicno,a bila sam mu pacijent godinu dana...promjenila sam doktora,a ovaj mi je odma dao terapiju diana,pa malo pauze,pa opet...uradio mi je hormone...pa sad trazi od muza da uradi spermogram,a kod mene ce da vidim imam li ovulaciju...najbolji savjet:pronadji doktor kome je stalo do tvog ozdravljenja IZVORNA PORUKA: vildana26 Draga Deltic, prvo da ti pozelim dobrodoslicu na ovaj forum , a onda i na iscrpnom odgovoru. Ja sam kako sam vec rekla prilično zabrinuta jer mi nije dao nikakvu terapiju, niti me uputio da vadim hormone, nego kao da mu sa javim u junu na kontrolu pa ce onda vidjeti jeli potrebna terapija. E nije mi jasno šta se to moglo promjeniti za dva mjeseca bez terapije. Nisam mu nista mogla reci niti ga pitati jer tada nisam ni znala sta su mikrocisticni jajnici, a isva sam bila zbunjena. Uglavnom sad cim dobijem uvaj mjesec idem na kontrolu, pa cu zahtjevati da vadim i hormone i da konacno vidim sta nije ok.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|