Majka Tereza -> RE: Policisticni jajnici - PCOS (2.8.2012 22:59:17)
|
@ klemzi [sm=smiley36.gif] dusa draga, ma ne treba meni putovanje, samo nek ti pomogne.. Kad aBd budes gledala svoje maleno, ponekad me se sjeti i to je dovoljno [sm=smiley1.gif] I proslijedi drugima, da malo natalitet ovako grupno popravimo [sm=smiley2.gif] A za krvnu sliku ne brini,moze samo biti bolja jer sirce recimo jaca srce, cini da tijelo lakse apsorbuje vitamine, regulise PH vrijednost, dobro je za zgaravicu, regulaciju krvnog pritiska, cirkulaciju, celulit, umor,depresiju,zuc, gljivicnu infekciju, reumu... Ja sam i muza nagovorila, popijemo ujutro i tokom citavog dana smo puno vise energicni, raspolozeniji[sm=bravo.gif] Nanu sam nagovorila i nije mogla vjerovati kad su je nakon 20 godina patnje prestala boljeti koljena. Prvo nije mogla da vjeruje da je do sirceta, ali kad je prestala su je opet pocela boljeti , i sada je ovisnik kao i mi[sm=smiley36.gif] Mi pijemo ono pravo prirodno sa "jezgrom", ili "maticom", znaci ono kao malo zamuceno na dnu i pijemo sa flasiranom vodom kako bismo izbjegli reakcije sa puno hlora, posto ga ima previse u cesmovaci...Mislim da nista nece biti i ako pijes iz cesme, ali mi smo malo frikovi oko toga, pa kad je bal nek je maskenbal[sm=smiley36.gif] Mykice, sirce ovo domace ili organsko mislim da ima u DM-u, a najlakse ces naci kod ljudi sto prave svoje. I sjetih se jos necega, citala sam da je propolis super za zatrudnjivanje, cak su i neki studiji pokazali da je 60% zena zatrudnilo nakon koristenja, naspram 20% zena iz placebo grupe. Ako neko zeli linkove, samo javite, imam toga na tone[sm=smiley1.gif] Eto, puno vam srece zelim, i uzivajte u pokusavanju [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|