|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
26.2.2011 20:08:38   
gerberka
sara za..i mene je strahuser posted image user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 1976
27.2.2011 10:35:14   
izgubljeni anđeo
da, i mene je strah.. ali sam bila tako sretna u tom momentu kad mi je dr. rekla da misli da je to trudnoća. ma nemojte se plašit meni je ovo bila lažna nada a bila sam neizmjerno sretna. tako će te i vi.. pusa za sve...user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1977
27.2.2011 15:36:25   
gerberka
moj savjet svakoj koja je imala spontani da muž uradi spermogram..da nebi čekala toliko vremena, a da ispadne da on treba popravljati nalaz.

ne gubiti vrijeme
user posted image

(odgovor članu izgubljeni anđeo)
Neposredna veza do poruke: 1978
27.2.2011 16:35:41   
ripi
molim vas za savjet i misljenje ako mi tko moze pomoci.prosli mjesec sam imala biokemijsku trudocu u 4.tjednu.nisam morala na kiretazu jersam prokrvarila i time je sve otislo.ne zelim se ni prisjecati koja je radost bila znati da sam trudna a nedugo zatim da vise nema nista u meni.sad je proslo evo danas 32 dana od toga i jos nisam dobilauser posted image .inace su mi neredoviteuser posted image .grudi su mi jako bolne,dosta narasle i sve simptomi kao da cu dobiziuser posted image ali nista.temperatura mi je stalno 37.da li moguce da sam odmah iza tog ostala trudna jer se nismo pazili.tako me strah da se opet ne razocaram.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1979
27.2.2011 16:52:05   
gerberka
draga ripi zakašnjela menstruacija je normalna pojava nakon kiretaže i do 45 dana, a s obzirom da su kod tebe ciklusi neredovni čak i duže. Međutim, temperatura nije ok te se trebaš javiti doktoru.
a to da se ne čuvaš..ipak bi trebala. bez obzira sto nisi imala kiretažu bila je trudnoca i ne izlaži se ponovnom riziku. to je moje mišljenje. ljubim te

p.s. znam , nažalost, kako je biti sretan zbog trudnoce  a potom nesretan zbog gubitka iste

(odgovor članu ripi)
Neposredna veza do poruke: 1980
27.2.2011 16:53:10   
gerberka
grudi te vjerovatno bole jer si do prije mjesec bila trudna i hormoni rade svoje

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1981
27.2.2011 22:49:28   
lele.vi
E drage moje zanima me sve u vezi ovog spermiograma.Jel to muškarci rade samo ako žena ne može duže vrijeme ostati u drugom stanju ili ...meni niko nije ni spomenuo da bi muž trebao raditi neke nalaze nakon spontanog. Mi već imamo jedno dijete...Prosvijetlite me o tome ne znam ništa...O Bože, imal još nešto????

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1982
27.2.2011 22:53:07   
animagical
kod biohemijeske se smije odmah iduci ciklus pokusati...posljedica nema. ne znam koliko ti traje ciklus ali ako zakasni uradi test...i sretno!user posted image

(odgovor članu lele.vi)
Neposredna veza do poruke: 1983
28.2.2011 12:24:52   
izgubljeni anđeo
Radila sam i betu, negativna.. Lažna nada.. Sretno ostalim.. Pusa za sve..user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1984
3.3.2011 14:55:34   
disaaa
izgubljeni anđeo,,,zao mi je sto je negativan test,,,al glavu gore i sl. ce biti pozitivan...kak si ti inace jel sve ok,,,pozzzz

Neposredna veza do poruke: 1985
3.3.2011 18:27:49   
izgubljeni anđeo
jao ljudi živjela sam u nadi da ću ubrzo ostati trudna. ali tako se zivot okrene. poslednja tri dana niti spavam niti jedem. saznala sam da ću ostati bez posla tako da ne smem ostati u drugom stanju. ne možemo opstati samo s muzevom platom... gusila sam se u suzama kad sam doživela spontani a sad mi je isto tako.. ne vidim da pišem suze mi zamutile vid... tako sam tuzna.... user posted image

(odgovor članu disaaa)
Neposredna veza do poruke: 1986
3.3.2011 18:33:24   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: izgubljeni anđeo

jao ljudi živjela sam u nadi da ću ubrzo ostati trudna. ali tako se zivot okrene. poslednja tri dana niti spavam niti jedem. saznala sam da ću ostati bez posla tako da ne smem ostati u drugom stanju. ne možemo opstati samo s muzevom platom... gusila sam se u suzama kad sam doživela spontani a sad mi je isto tako.. ne vidim da pišem suze mi zamutile vid... tako sam tuzna.... user posted image

Draga izgubljeni anđeo nikad ne znas zasto je to tako, mozda na kraju se desi nesto sto ce biti puno bolje rjesenje i moci ces da radis na svojoj bebici

budi jaka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1987
3.3.2011 18:57:53   
izgubljeni anđeo
daj Bože da se desi nekakvo čudo... umrijeću od tuge. brojala sam dana kad ću ponovo ostati trudna. sad sam kao zatvorenik kojem su obećali lažnu slobodu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1988
3.3.2011 19:21:30   
klemzi
Izgubljenianđele, svako zlo za neko dobro..znam da zvuči kao fraza, ali zaista je tako. Glavu gore mila, bitno je da ste zdravi, mladi, a sve ostalo će doći..treba vjerovati..jedna vrata se zatvore, da bi se druga otvorila
Ljubim te!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 1989
3.3.2011 19:33:40   
gerberka

daj Bože da se desi nekakvo čudo... umrijeću od tuge. brojala sam dana kad ću ponovo ostati trudna. sad sam kao zatvorenik kojem su obećali lažnu slobodu!!! user posted image user posted image user posted image

hej draga, idemo sve zajedno...i polako...ljubim te..isplači se...ja to još uvijek s vremena na vrijeme činim....koliko god zvučalo bespomočno i slabo..meni bude lakše..a koliko sam jaka to znam ja.

bit će beba akoBogda, samo polako i strpljivo!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1990
3.3.2011 19:47:23   
izgubljeni anđeo
iako ni jednu od vas ne znam, ja vas smatram svojim drugaricama.. ja samo ovdje mogu otvoriti svoju dušu. znam da me vi shvatate. želim vam da što pre ponovo budete trudnuser posted image e i da bude sve uredu... ljubim vas sve... od srca.. user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1991
4.3.2011 9:35:28   
disaaa
izgubljeni anđeo zao mi je sto ti se to sve desava,posle svega sad i posao,,,al ne sekiraj se nije sve tako crno,,,,ja kad sam vjencala se mm i ja zivjeli smo godinu dana od jedne plate,,,dok on nije nasao posao,,i mogu ti reci da danas kad imaju dvije plate nista bolje ne zivimo i raskosnije nego sto smo tad zivjeli,,covjek kad se nadje u takvim situacijama prilagodi se...jos smo mi bili podstanari,,a moja plata i nije bila nesto velika,,,bitno je da ste zdravi i mladi ste predpostavljam ,svak ima svoju nafaku,,,jest teska situacija al nacice se neki drugi posao....i mozda ce zvucati smjesno al moji su mene iz bolnice kad sam rodila se u kutiji od cipela iznjeli jer nisu mogli kupiti korpu,,,a sad fala Bogu imaju,izgleda da sam ja bila neko nafakali dijete,,,posle mog rodjenja sve se promijenilo...zato no sikiriki,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1992
4.3.2011 10:31:38   
gerberka
izgubljeni anđeo, ovo sto je napisala disaaa..kod mene je bila ako ne identična onda slična situacija. i jos da dodam da, kad sam cuvala trudnocu, direktorica mi ukine topli obrok i pola plate ( radila sam u NVO i nije bilo platne liste, radila sta je htjela ), a jednom mi je prilikom rekla da jake zene ne cuvaju trudnocu niti idu na porodiljsko.
iako sad malo bjezim od teme hocu da ti kazem da će se stvari posloziti. kad sam se najmanje nadala dobila sam posao u drzavnoj instituciji  ( i to na dan moga termina poroda )...mislim da me Bog time malo počastio..a tako će i tebe..jer on misli na sve ove trudilice i trudnice user posted image pošalji mi na pp, ako želis, odakle si i koja struka..mozda bih te mogla ubaciti u jedan projekat..honorarno..naravno ako si blizu.

(odgovor članu disaaa)
Neposredna veza do poruke: 1993
4.3.2011 10:33:15   
gerberka
i idemo mi dalje u potrazi za našim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1994
4.3.2011 10:37:27   
disaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1995
4.3.2011 14:58:52   
izgubljeni anđeo
Hvala vam svima. Potrudiću se da se više ne sikiram, zbog svog zdravlja. A valjda će mi Bog dat nekakav posao. I mi smo podstanari, nije lako al... Najbitnije je zdravlje.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disaaa)
Neposredna veza do poruke: 1996
8.3.2011 12:21:35   
izgubljeni anđeo
Svim mojim drugaricama, sretan 8. Mart. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1997
8.3.2011 12:33:26   
disaaa
Svim ŽENAMA na ovom portalu želim sretan 8 martuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1998
8.3.2011 12:35:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Draga izgubljeni anđeo nikad ne znas zasto je to tako, mozda na kraju se desi nesto sto ce biti puno bolje rjesenje i moci ces da radis na svojoj bebici

budi jaka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1999
8.3.2011 15:51:21   
izgubljeni anđeo
felix, hvala ti punooo. nada mi jedino ostaje, živjeću tako. pozzz veliki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *