disaaa
|
zdravo svimaOd nedavno sam clan i, rjetko sta pisem al cesto citam...i mnogo mi je zao sto sve vi imate ta losa iskustva,al moram reci da sam na zalost i ja jedna od vas...Imala sam blizanacku trudnocu, u 6-nedjelji sam imala krvarenje i jedan plod je otisao, s drugim je sve ok bilo do 16-nedjelje kad mi je plodna voda otisla i tako da sam morala prekinuti trudnocu,koja nije bila samo kiretaza nego porod,obzirom da je to vec bila po odmakla trudnoca,,,to se desilo 27.12.2010. bilo mi je strasno tesko,al sam nastojala od tog momenta kad sam saznala da moram prekinuti trudnocu prihvatiti i sebi u glavu utuviti da je to Bozije davanje, da nebi dovela sebe u situaciju da psihicki padnem,,nisam nikakve lijekove za smirenje pila,lezala sam u bolnici sedam dana i onda kod mame otisla na rehabilitaciju 14 dana,tih dan samo sam razmisljala i cutala,e onda sam sebi rekla STOP,vratila sam se na posao,pocela da se druzim sa ljudima,da pricam o svom desavanju,a ne da to drzim u sebi,sad nakon nekih cetrdeset dana osjecam se odlicno na osnovu kakva sam bila dok nisam se pokrenula,aktivirala,,,od placa nista samo sebi gore pravis..mislim da treba pricati o tome svaka od nas ima nekog kome moze pricati a prijatelj pravi ce uvjek saslusati i razumiti i ako mu tu pricu ponavljas,ne krivim nikog za to sto mi se desilo,nalaz mi je ureda,doktori ne znaju sto se desilo,ja sam prihvatila da je tako Bog htio i cekam da prodje 6 mjeseci pa u akciju novu...iskustvo sa doktorom mi je ne bas za pohvaliti,sve sto sam saznala o tome kako posle da se ponasam kad izadjem iz bolnice,to su mi sestre u bolnici rekle,doktori su govorili vas dok. ce vam objasniti a moj dok nikad vremena dovoljno da mi objasni,sem sto mi je rekao da posle dvije menge dodjem da vadim nalaze,,,a ja kod njeg ni mrtva vise...ako moze neko da mi kaze od vas,nakon koliko vremena posle spontanog vadile nalaze i preporuka doktora nekog..unaprijed zahvalna..izvinjavam se sto ja ovako napisah opsirnoi sve vi glavu u vis,bez pitanja i podpitanja i krivnje na samu sebe,neg u nove pobjede
|