mojandjeo -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (27.11.2010 15:54:46)
|
Draga Aquarius,kao prvo,hvala na dobrodoslici. Kao sto rekoh,nadam se da cemo se ubrzo naci na nekim vedrijim temama. Procitala sam gotovo sve tvoje poruke i moram ti reci da se divim tvojoj snazi i hrabrosti. Ja je nemam ni upola,inace sam po prirodi jako vesela i pozitivna,ali ovo kao da me je slomilo. Svakako da ne gubim nadu i ne predajem se,ali dodju trenutci kaka mi nije lako,noci kada sanjam koje kakve ruzne stvari. Znam da treba vremena i da ce proci,ali ponekad zna biti jako tesko. Ne volim i ne zelim da me niko sazaljeva,ali ponekad budem besna na ljude sto me kritikuju da sam slaba...posle svega valjda imam prava makar na tugu,moju tugu!!! MM mi stalno govori da se ne vracam u proslost,da je pustim da ostane iza mene. Zvuci lako,ali daleko od toga. Ponekad budem ljuta jer mi se cini da je on sve prevazisao,kao da vise nema emocija vezanih za sve sto je bilo...Pitam se kako moze,ali valjda su to muskarci. Ne kritikujem ga,zaista mi je uvek najjaca podrska,ali ovog puta kao da me je ostavio samu da patim. Kada sam pitala svog dr (a vazi za jednog od najboljih u Bg) zasto mi se to desilo,samo je odgovorio...desava se i nastavio dalje svojim poslom. Pa kao da sam izgubila novcanik a ne bebu,ipak smo mi njima samo broj tog dana,na zalost... Kako si ti posle svega? U kojoj si sada fazi? Ja sam se na zalost zbog posla morala odvojiti od MM na par meseci,taman cu valjda u tom periodu uspeti da se oporavim i ohrabrim pa cemo ako dragi Bog da s proleca pokusati ponovo. Tesi me to da sam predhodnog puta lako ostala trudna,nadam se da se posle ove kiretaze nista nece poremetiti u mom organizmu. Svako dobro ti zelim.
|
|
|
|