maja_j -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (15.6.2010 3:06:21)
|
dobra večer drage moje, evo da se i ja javim sa svojom pričom, jer se imam potebu isprazniti nekome a olakšanje je nekome ko suosjeća s tobom.... prijavljena sam na forum odavno i čitam odavno, ali ni glasa od mene....ugl. prije skoro mjesec dana sam imala spontani (19.5.), i to drugi do sad pa sam slomljena totalno...točnije prvo sam imala spontani, pa rodila svog anđela jednog pa evo sad opet spontani......i evo još uvijek čekam da krvarenje stane da odem na pretrage, iako je već prošao skoro mjesec, ali mi se sad čini kao da sam zapravo dobila menzes pa se nadam skorom pregledu i jedva ga čekam mogu vam reći......i da, još jedna važna stvar, kiretaža mi je urađena BEZ IKAKVE anestezije, zamislite samo to....ufff, to je tek bio užas....za razliku od prvog puta kada sam dobila nekih 5 inekcija lokalne anestezije..... i moram priznati, za razliku od prvog puta, kada doživjela psihički slom bila, a i naravno pretrpjela fizičku bol, ovaj put mi je bilo gore se pripremiti na fizičku bol (možda zato što imam svog malog pišulinca kući) pa sam samo molila Boga da sve prođe i da što prije dođem kući.... i ono što me najviše natjeralo da se javim, je da vam kažem kako ste me ohrabrile u vezi perioda ponovnog zatrudnjivanja, jer me to peklo kako mi se ne da čekati ponovo 6mjeseci (toliko sam čekala i nakon prvog spontanog) jer sam se baš bila uživila u taj osjećaj trudnoće i ne mogu vam opisati kako sam nestrpljiva da opet budem trudna.....ovaj put ću sačekati još samo idući menzes i nakon njega šta Bog dragi dadne..... sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da ćete što prije ugledati svoje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], što se nadam da će se i meni dogoditi.
|
|
|
|