fatimica09 -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (22.10.2009 10:51:34)
|
Mrvice draga, ja ne znam sta bih ti rekla a da nisam vec spomenula u onom romanu od posta! Znam da mislis da ti je sada najteze, ali uvijek nazalost moze biti gore! Moras biti jaka, jaca nego ikada i moras se boriti....jednostavno moras! Zamisli da te tvoja mrvica vidi i cuje, da osjeti kako se ti osjecas.....sta bi joj rekla, zasto si posustala, zasto tones....I meni je vjeruj jako tesko, ali ja sam se posvetila vjeri vise nego ikada, to mi pruza najvecu utjehu, ne mogu nista promjeniti ali zato imam dovu i cistu zelju! Tvoj muz nije mogao pretpostaviti sta ce se desiti, da jeste vjerujem da te nikada ne bi ostavio tako....znam da si ljuta i da te sada boli, ali razmisli...pa otisao je da zaradi kako bi pruzio nesto bolje tebi, vama, vasoj mrvici! Sada kada je sve tako bilo, moras misliti na buducnost, polako....Kada se vrati aBd, sve ce biti drugacije tacno, ali na bolji nacin....ponovo cete dobiti dr. mrvicu i bice sve ok aBd.....Ti imas za sta da zivis! Pokusaj da iz drugog ugla pogledas svu situaciju, zanemari svekrvu i sve sto ti smeta! Molim te budi jaka! I javi se, vristi na mene ako treba kad si ljuta, placi ovdje, ali nemoj unistavati svoj brak, zdravlje, mogucnost da budes ponovo ona sretna zena.....proci ce tih nekoliko mjeseci, godina, nije bitno.....I pij kamilicu! Bobe fuj![sm=smiley1.gif] Saljem ti veliku pusu!
|
|
|
|