|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
21.11.2008 11:05:54   
Sladjusna
Dobro jutro drage zene,

Malaja kako si jutros? Nadam se okm vjerovatno ste se uspavale ti tvoja mala user posted image

Ako mi neko moze odgovoriti, bila bih zahvalna puno...naime, prvu user posted image sam dobila 39 dan od kiretaze, druga je stigla juce isto 39 dan od prve, ali me buni što je slaba, maltene nema nista user posted image Buni me sve ovo, jer sam citala da se zenama stabilizuje ciklus, da su mjesecnice normalne...ako znate pomozite, bas me neka glupa panika fata,
Hvala i pusa user posted image
Neposredna veza do poruke: 626
21.11.2008 11:30:49   
Mika
Pozdrav žene moje medene!

Šta nam se ovo dešava ovih danauser posted image  Sve nekakve panične situacije user posted image  Slađušna ne znam šta da ti kažem osim da možda sačekaš još jednu da vidiš kad će ona doći pa onda vidiš da li je ok. U suprotnom ti preostaje doktor. Ništa mi drugo ne pada na pamet.

Evo i ja jutros dobila papa sa GAK-a konačno (radila ga krajem septembra)! I naravno na njemu se slabo šta vidi osim što piše da sam papa II grupa i da imam usku zonu eritroplacie na prednjoj usni user posted image  Na netu sam našla da je to ranica u stvari ali čini mi se da je to konstatovano i prilikom uzimanja uzorka za papa kad je dr. Dizdarević rekla drugom ginekologu koji tu radi da je to ok jer je sad vadila bris user posted image  Ja sam to skontala kao "ja sam joj napravila tu ranicu" ali ko će ga znati. Sestra je MM rekla da je ok a na nalazu piše kontrola za 4. mjeseca user posted image  Mrzim doktore! Elem, već sam dogovorila termin kod dr. Purković u ponedjeljak u 17:30 pa ćemo vidjeti. Sad ja treperim Malaja ko ti prije pregleda user posted image  Pozitivno mi je što se na telefon javila dr. Purković i kad sam se predstavila reče:"Vi niste kod mene ranije bili"? Ona izgleda ima malo bolje pamćenje od ostalih doktora kod kojih sam bila user posted image
U svakom slučaju sad sve moramo misliti pozitivno jer mi se ove panične situacije nekako šire našom malom zajednicom user posted image

Evo ja prva user posted image  Pusa svim medenim!

Borba je počela!

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 627
21.11.2008 11:37:34   
Malaja
Eh što smo paničarile-paničarile smo pik Tito!!!
kako ste moje medene danas? Ja sam jutros skroz ok, što mi je iznimno drago!
Sladjusna sačekaj 2-3 dana možda ti se "pojača" krvarenje. Mojoj prijateljici je isto takva druga user posted image bila nakon spontanog. Nemaš razloga za brigu. A kao što Mika kaže ako i treća bude ista otiđi doktoru.
Ni ti Mika ne smiješ da paničariš. U ponedeljak aBd na pregled i vidjećeš sve će biti ok. user posted image user posted image Ali obavezno nam javi kakva je dr Purković.
Ljubim vas medene user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 628
21.11.2008 11:47:10   
Sladjusna
Hvala vam zene moje drage,
pomislih da sam izrod neki. Odmah u ponedjeljak zovem i narucujem se.
(Nisam panicar nimalo user posted image )
Mika, bas me interesuje tvoje misljenje o toj doktorici Purkovic, pa javi obavezno (obzirom da ti imas dosta iskustva sa doktorima).

user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 629
21.11.2008 11:57:24   
Mika
Ma nema paničarenja jer nam to neće pomoći svakako! Meni za vikend dolaze moji iz Zenice tako da ću svakako biti zaokupljena ljepšim stvarima a ne paničarenjem user posted image

Javim vam svakako kako je bilo kod dr. Purković, a u pravu si Slađušna, ja ću ti postati expert za doktore u Kantnou Sarajevo user posted image

Napravim i kolumnu Pitajte Miku za doktora...user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 630
21.11.2008 14:36:46   
nikita
Pozdrav zene moje drage,
samo naprijed,bit ce sve u redu, ne treba se ni oko cega sekirati ,nema koristi ...
Evo  meni je 6 danuser posted image ,nikako da prestane...iduci tjedan cu na vadenje nalaza.Jeste li isli privatno kad ste vadili papa i ostale nalaze poslije spontanog ili....?
Ja se mislim sta cu!!!!!
Neposredna veza do poruke: 631
21.11.2008 14:48:20   
batterfly
Pozdrav za sve  moje borke,trudilice i nove trudnice!!!!
Zelim vam ugodan dan,budite mi lijepe,vedre,nasmijane...
Big "hag" od mene!!!

Malaja,zelim ti samo reci,da se ne sikiras,mislim da nema potrebe i zelim da ti kazem da kod mene u drugoj trudnoci,doktor nikako nije mogao "utvrditi" koliko sam trudna..Nekako mu je plod"bjezao" od datuma predvidjenog kao termin...Ispocetka je bio "mali",a kasnije je "bjezao" dvije sedmice ispred....Tako da je to normalno,oni to ne mogu tacno utvrditi,..

A i tvoj ce mali "krug",ABD,narasti i bice ziv i zdrav,bice najljepsi mali "smotuljak" svojim roditeljima...Zelim vam sve najbolje i svu srecu na svijetu,da uzivas narednih user posted image mjeseci,da "drugo stanje" sto lakse podneses i da pamtis kao najljepse...Sretno!!!!

LP

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 632
21.11.2008 14:51:49   
Mika
Ćao nikita, ja sam poslije spontanog oba puta nalaze vadila na GAK-u ali ovaj put ću privatno, bar onaj dio koji mogu privatno jer mislim da TORCH niko ne radi privatno.

Borba je počela!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 633
21.11.2008 15:01:32   
Sladjusna
Pozz Nikita,
Ja sam nalaze radila na DIP - u. Inace privatno radim papa test kod svpg dr. -a.
Ovi nalazi su skupi privatno da se rade, zato ti je bolja ova prva varijanta.

POzdrav,

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 634
22.11.2008 10:38:05   
Happy
Žene moje drage, kada ste stigle ovoliko da ispišete... Nema me pola dana i vodje haos nastade user posted image user posted image user posted image
Mene još boli jajjnik user posted image , pijem neven od juče, valjda će prestati aBd... Rekoh da nije od medauser posted image , te se sinoć nisam pomazala user posted image .
Malaja moja, puno, puuunnnooo sreće ti želim... A biće to sve aBd dobro...
Ti bi mene Mika prije vremena na GAKuser posted image , mogu ja sa tobom kaficu popiti i poslije toga, a ne na GAK-u user posted image
LJUBIM VAS SVE PUUUNNNOOOO
p.s. baš ste mi drage postaleuser posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 635
22.11.2008 11:09:30   
mamy Sabina
Nejra hajde ti svojoj drugarici objasni koje ti čajeve piješ,kako ih uzimaš
gdje nabavljaš,?
I zna li ijedna od vas gdje se može nabaviti ona prava macina trava-očajnica?
Vidim da si mi bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 636
22.11.2008 11:36:29   
Happy
"Drugo" moja...
Ja sam ti kupila od Favede macina trava, baš piše macina trava oko 4.5 KM, i isto sam kunicu kupila ona je oko 3 KM i to sam pomiješala i ujednu kutiju i pijem ujutro i naveče po šolju (osušeno i izmrvljeno - stoji 10 min i onda procijediš) , ali sada pijem neven zbog jajnika user posted image . Čini mi se da sam vidjela da ima u DM-u, ako ne imaš u biljnoj, ali mislim da ima i u običnoj apoteci...
Pusa

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 637
22.11.2008 11:41:05   
mamy Sabina
Hvala ti puno!
Imam tu macinu travu,interesuje me ona koju su spominjali na temi ,,Lekovito bilje
marruba vulgare koliko mi se čini da joj je latinski naziv,na ovim iz
apoteka piše nepeta cataria  ili kediok,a kažu da to nije ta vrsta koja pomaže
pri zatrudnjivanju.
Naćemo negdje i ovu!
Ako sam se isprovaljivala pišući nazive ovih travčica sorry,malo mi je ljeno otići na onu temu provjeriti nazive!user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 638
23.11.2008 15:40:54   
neda 30
mamy2,
macinu travu očajnicu( MARRUBII HERBA) imaš u originalnom pakovanju koje proizvodi institut"dr.Josif Pančić". Kod nas na Tuzlanskom kantonu ima da se kupi u svim bolje opremljenim apotekama.

Neposredna veza do poruke: 639
23.11.2008 17:22:46   
jabuka1
drage moje,

Ja također ne otvorim stranicu dan dva i onda me dočeka brdo komentara na ovu našu temu.

kao prvo ,Malaja i ja ti čestitam od srca i samo naprijed.
Interesujemo koja je od vas radila ovaj TORCH na GAKu ,koliko ste dugo čekale na nalaz.Ja sam u petak zvala (9 dana od kako sam radila nalaz) i još nije bio gotov a jako sam nestrpljiva jer se se spremam u akcijuuser posted image
Neposredna veza do poruke: 640
23.11.2008 18:10:04   
neda 30
Jesam, mala curice, i ja sam imala sponatani 22.09., missed ab. u 8 nedjelji.
Sad se spremam vaditi nalaze, nije mi se dalo ranije ....user posted image

(odgovor članu jabuka1)
Neposredna veza do poruke: 641
23.11.2008 18:14:13   
mala curica
Sve smo mi koje posjecujemo ovu temu prosle ili prolazimo bolne trenutke.
I ja sam imala 2 spontana,sta ti je doktor rekao,sta je bio uzrok spontanog?

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 642
23.11.2008 18:41:36   
neda 30
Najvjerovatniji uzrok spontanih pobačaja, u ranoj trudnoći su hromosomske abnormalnostiuser posted image , a bila je baš rana trudnoća tak da nisam radila obdukciju.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 643
23.11.2008 18:48:42   
mala curica
bila je baš rana trudnoća tak da nisam radila obdukciju.
bila je baš rana trudnoća tak da nisam radila obdukciju.

Jesi li mislila na kiretazu ili...............

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 644
23.11.2008 18:56:11   
neda 30
Rađena mi je kiretaža, ali si me pitala jeli mi rekao doktor šta je uzrok spontanog, pa ti rekoh da neznaju ni doktori, pretpostavljaju da je uzrok neka hromosomska abnormalnostuser posted image

Neposredna veza do poruke: 645
23.11.2008 19:09:32   
mala curica
Nije mi jasno o kakvoj abdukciji govoris,s obzirom da sam ija imala spontani i znam kako to ide,meni je uradzena samo kiretaza i nista vise.........dobila lijekove koje sam pila i to je to

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 646
23.11.2008 19:18:51   
neda 30
 Ma nismo se skontale, user posted image mislila sam kada je kasnija trudnoća u pitanju radi se i obdukcija ploda, da se utvrdi razlog pobačaja.

Neposredna veza do poruke: 647
23.11.2008 19:38:30   
mala curica
I kakvi su ti nalazi,jesi li isla na kontrolu?

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 648
23.11.2008 19:47:04   
neda 30
Ovih dana se spremam da idem vaditi nalaze.

Neposredna veza do poruke: 649
23.11.2008 20:09:58   
mala curica
Nemoj biti lijena izvadi te nalaze i onda u nova osvajanjauser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *