|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
10.11.2008 9:41:55   
budućamama
IZVORNA PORUKA: Malaja

Evo me. Još jedan sam uradila ali je opet toliko svijetlo da se jedva vidiuser posted image J.. ga user posted image Kontam da sačekam još par dana ili sutra prvom jutarnjom da se testiram.
Draga moja Enni možda si i ti user posted image ovaj mjesec. To bi bilo supeeruser posted image
Hvala vam drage moje žene na podršci.
Ljubim vas sve user posted image

Draga moja, ako imaš sumnje oko validnosti te svijetle linijice, uvijek možeš uraditi nalaz krvi i provjeriti kolika je vrijednost beteHcg.
Ja ti držim fige za visoku betuuser posted image user posted image user posted image
Biće to jedna mala, zdrava user posted image  user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 501
10.11.2008 9:43:56   
Malaja
Da znate da ste me rasplakale!!!
Drage moje želim vam svima da što brže osjetite ono što ja sada osjećam. I da vam svima opet zahvalim na podršci i u dobrom i u lošem.user posted image
Sve vas vučem za nosuser posted image

< Poruku je uredio Malaja -- 10.11.2008 9:44:44 >

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 502
10.11.2008 9:45:50   
Malaja
I da nakon 5 min na ovom drugom testu se lijepo vidi drugauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 503
10.11.2008 9:47:49   
mamy Sabina
To curo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad si ti mene rasplakala!
Malaja otvorila si sezonu kod nas!
JUPIIIIIIIII!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 504
10.11.2008 9:50:13   
Anoniman
SUUPEEEEEEER! Što je ovaj mjesec krenuo super. Bravo.
ČESTITAM!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamy Sabina)
  Neposredna veza do poruke: 505
10.11.2008 9:50:43   
nexie
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.12.2008.

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 506
10.11.2008 9:58:05   
anitaMO
joj kako ja volim te crtice.neka vam je sretno cure moje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image i jedna suza radosnica

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu nexie)
Neposredna veza do poruke: 507
10.11.2008 9:59:57   
Malaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za sve moje ženice!!!!!

Strpljen-spašen!

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 508
10.11.2008 10:09:32   
Almira86

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 509
10.11.2008 10:13:53   
Sladjusna
Nemam riječi, čestitke od srca !!!!  KIss, za jednu malu user posted image

(odgovor članu Almira86)
Neposredna veza do poruke: 510
10.11.2008 10:22:39   
Anoniman
posto ova tema nije predvidjena za cestitanje trudnoce, a takodjer ni da se saopstava trudnoca, jer joj naslov nosi Sta poslije spontanog porodjaja?, molim vas ako se sljedeci put slicno desi, da vasu radosnu vijest saopstite na temi Trudna sam!

LP

(odgovor članu Almira86)
  Neposredna veza do poruke: 511
10.11.2008 10:23:18   
liebevoll
Skoro uvjek kada dodem ovde vidim da je jedna od nas user posted image . Drago mi je, cestitam Malaja,zelim ti laku trudnocu i jos laksi porod,  i nadam se da cemo i mi trudilice uskorouser posted image user posted image user posted image
Da kucnem, jest krenulo ovaj mjesec.... ma ruzno vrijeme, sta ces raditi nego...user posted image
Pusa drage moje i jos puno novih trudnica da nam bude ovaj mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 512
10.11.2008 11:24:02   
budućamama
Dino, molim te bez ljutnje,user posted image ali mislim da je sasvim ok da naše trudilice (iako je ovo tema šta poslije spontanog pobačaja koju i ja redovno čitam), svoju radosnu vijest objave ovdje i pokažu svima kako uvijek ima svjetlo na kraju tunela user posted image
Druga je stvar sa čestitkama i slažem se da tema ne treba gubiti svoj smisao, ali pomisli samo šta će to značiti za neku našu forumašicu  koja prođe, na žalost, ovu tugu kroz koju prolaze naše cure na ovoj temi.

Nije ovo kritika i smatram da si sasvim u pravu s onom novom temom, ali mislim da bi forumašice sa svojim user posted image user posted image user posted image  ipak   trebale to objaviti i na ovoj temi.
Čisto da se zna da uvijek ima NADA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Neposredna veza do poruke: 513
10.11.2008 12:13:09   
Anoniman
bmama i mika user posted image
no worries user posted image ...

nisam ja protiv objave trudnoce ovdje... al je krenulo tako da zadnjih 10 -ak postova ja pljeskanje i cestitanje... ok objaviti trudnocu i to objaviti kao znak podrske drugima, nemam nikakvih problema...user posted image
slobodno, aBd da vas dvije uskoro bas ovdje javite svoje user posted image ako treba... samo bez ljutnje ikakve, jer nisam ni ja imala namjeru da sad nesto zabranjujem...

user posted image

LP user posted image
  Neposredna veza do poruke: 514
10.11.2008 14:14:24   
Aquarius
Malaja, pa nemaš pojma kako si mi uljepšala dan i koliko si me obradovala.user posted image
Čestitam od srca. Ovo je veliko ohrabrenje i za nas ostale.
Supeeeeer.user posted image

Neposredna veza do poruke: 515
10.11.2008 14:19:10   
Malaja
Ma ja sam samo sezonu otvorila-sad ćete vi da me slijedite, ja sam 100% sigurna u to! I navijam iz sveg srca za vas user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da ta 2009 bude puna maleckih user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 516
10.11.2008 19:28:11   
nensy
Ćestitam sigurno si trudna jer se hormon već poćeo izlučivati u urinu samo je user posted image mala pa je linija zato nejasna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 517
10.11.2008 20:10:38   
nikita
draga malaja cestitam,
otvorila si sezonu ,dao Bog da te sve mi slijedimo u stopu.

pusica svima i velikiuser posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 518
10.11.2008 20:20:21   
nikita
jako mi je drago sto ima trudnica al usto ce mi biti zao ako se prorijede postovi na ovoj tebi jer ovaj forum i tema mi je jos uvijek utočište

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 519
11.11.2008 8:26:41   
Malaja
Ne sekiraj se nikita. Neće se ništa prorijediti. Evo ja prva nema šanse da ne posjetim ovu temu i da ne napišem komentar. Uvijek sam govorila da smo tu jedna za drugu i u dobrom i u lošem-kao što se i pokazalo..
Hvala svim ženama koje su me bodrile kada mi je bilo najteže i koje su zajedno samnom podjelile moju najveću sreću!! Ne bih vas mjenjala - nema para user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 520
11.11.2008 9:11:34   
Happy
Sva sam se nježila čitajući ove postove... Uljepšale ste mi dan...
Ja ću vjerovatno u petak na kontrolu aBd.. Dobila prošli utorak, išlo mi tri dana, pa dan pauza, pa opet dan ima, pa dan i po nema... (inače mi je trajalo 7 dana...)
Sad od nedjelje opet nema ništa, pa ću danas zvati dr da se naručim za petak... Mogu vam reći da me mala nervoza hvata...

Ljubim vas sve... 

Žao mi je što nisam više na forumu, imam puno posla pa se ne stignem uvijek prijaviti, ali vas redovno čitam...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 521
11.11.2008 9:15:35   
Malaja

Što se mi dopisujemo-malo na onom podforumu malo na ovom user posted image Ali nema veze, bitno je da se dopisujemo user posted image
Nemaš razloga za nervozu, mada razumijem. Biće sve ok ABD. Samo se ne sekiraj i ne razmišljaj previše. Obavezno nam javi šta je bilo.
Želim ti puno sreće na kontroli user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 522
11.11.2008 16:55:53   
Malaja
  Rekla sam MM i svojima-nema radovanja, jer smo se prošli put toliko radovali pa razočarali. Sada nema, moramo biti spremni na sve. Kontam kada čovjek jednom prođe kroz onako nešto normalno je da je stalno na oprezu i u grču-nažalost.
A o opuštanju trenutno ni govora. Možda i bih ali ne znam kako user posted image

< Poruku je uredio mamy RR -- 26.6.2009 17:39:27 >

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 523
11.11.2008 16:57:39   
Happy
Ja imam još jedno pitanje... Sutra aBd idem na kontrolu, idem kod svog dr, privatnika... Inače je on jako oprezan, ali samo da znam...
Za šta sve treba da tražim da se vade nalazi???
Da vam pravo kažem da me je nekako "prpa", prviput idem nakon spontanog i uopšte se ne osjećam lijepo... S jedne strane mi je drago da se i taj dio završi, a s druge strane...
Danas sam bila sa drugaricom na kafi, koja je trudna 16 sedmica, gledala sam slikice bebe i mogu vam reći da sam se potresla... Čak sam pred njom počela da plačem. Ona je razumjela....

Sve će ovo jednom biti juče ako Bog da...
mamy kako si mi ti? nismo se odavno čule user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 524
11.11.2008 17:02:38   
mamy Sabina
Nemoj se Nejra sekiratii,molim te!
Hej,ja sam već tri puta išla kod svog dr,-a,ma ništa strašno!
Drugi mjesec kako ovu glupaču od spirale nosim!
Dr. će ti reći šta od nalaza trebaš uraditi,kada ,ma sve!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *