|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
6.11.2008 15:41:07   
Mika
user posted image  Happy i ostale buduće user posted image !

I sama sam ti tak'a kad je posao u pitanju. A danas baš navaliloooooouser posted image  Sretno na pregledu i drago mi je što imaš toliko povjerenja u svog dr. Ja ću vjerovatno malo pomeriti ponovnu, treću po redu, kontrolu od spontanog za decembar umjesto za januar je bi se moglo desiti da pomjerim i termin nove user posted image  
Drž'te mi fige da moj novi izbor ginekologa bude bolji od prošlog!

Borba je počela!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 476
6.11.2008 21:13:05   
Enni
Mika, držimo ti fige, naravno, samo naprijed!
Malajić, kako se ti osjećaš, sutra ti je termin za posjetuuser posted image , imaš li simptome?
Meni je termin za četvrtu, zadnju user posted image  15-og.I onda , tko zna................user posted image !
Ali me ovo dana bole križa, i mali stomak,baš intezivno, a nisam imala pl. sluz oko 14-og dana kao obično, nego sada i nisam osjetila ovulaciju, a osjećam je inače i to intezivno, jer baš zanam kad mi je, budući da su mi ciklusi na 28 dana.Možda mi kasni O ovaj mjesec, a možda sam je imala odmah poslje user posted image , ko zna, vidiću za 8 dana. Kupila sam test "lili" za  5 KM, onaj mali plavo bjeli štapić.Sve mislim, ko zna, možda će mi trebat i ovaj mjesec, ha, ha, jesam nestrpljiva.

Kad se sjetim ljeta, mislila sam da ovaj mjesec nikad neće doći, baš sam sretna što je vrijeme prošlo, i što očekujem opet user posted image , jer je to smisao života. Baš gledam na FTV koncert za porodilište jezero u Sa.Možda ste vi i otišle tamo. 

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 477
6.11.2008 21:58:20   
Malaja
Dobro veče drage moje,

Evo i ja vala pomalo slušam ovaj koncert i kontam da li pare idu baš tamo user posted image  No ne zamarala se ja još i sa tim user posted image
Happy sretno slijedeće sedmice na kontroli (ja unaprijed ako te ne bude opet ovih dana)
A što se tiče mojih simptoma-nema nikakvihuser posted image  Ni da ću dobiti a niti da neću. Jedino što mi se stalno spava. E sada da li je to do vremena ili nečeg drugog-nemam pojma user posted image  Sačekaću subotu, ukoliko u petak ne dobijem, pa raditi test.
A što se tiče O ja fakat ne mogu da je upratim. Doduše ja i imam policistične jajnike-navodno, pa možda nekada i izostane. Što se tiče "plodnih dana" i perioda kada su trebali biti - bila sam najaktivnija za svaki slučaj user posted image
A vala si draga Enni u pravu. Koliko mi je samo novembar bio dalekoooo a evo ga već tu user posted image  Ja se nadam i želim ti da odmah slijedeći mjesec iskoristiš taj kupljeni test user posted image user posted image user posted image
A što se raspisahuser posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 478
6.11.2008 22:47:56   
Aquarius
IZVORNA PORUKA: Happy
Aquarius gotovo ti patohistološki nalaz user posted image . Ja još čekam... Malo prije sam zvala, rekli na početku za 15 dana, a evo mjesec i više je prošlo...

I ja sam čekala više od mjesec dana. Kiretaža mi rađena 24.9., pa skontaj. Meni je danas došla druga user posted image od kiretaže. Kod mene sve nešto na brzinu.user posted image Ne znam što se toliko žalite na čekanje, meni dani lete kao ludi.
Sinoć kad sam išla po nalaz usput pitam doktora kad bih mogla na kontrolu. On kaže da se sad odmorim i posvetim sebi, pa da dođem za nekih mjesec dana. Što se mene tiče može i za dva, uopće mi se ne žuri. Treba mi još vremena da dođem sebi. Psihički. Jer sada sama pomisao na novu trudnoću kod mene izaziva osjećaj panike.user posted image
Skupljam snagu komadić po komadić.user posted image

Mojim trudilicama želim puno sreće i da im se ostvari sve što požele.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 479
7.11.2008 11:07:57   
Happy
Ja sam 29.9. imala spontani, a sve je završeno 30.09., odmah iza tebe... Koliko si ostala u bolnici, da se nismo vidjeliuser posted image .
Kako si bona već drugu user posted image dobilauser posted image user posted image user posted image .. Ja sam neki dan tek prvu dobila...
Slažem se sa tobom u potpunosti... Sinoć sam nešto legla i počela da mislilm o tome kada zatrudnim aBd, mene je odmah panika počela da hvata.. PPrva asocijacija mi je  18 sedmica.. I sve ostalo... Ali proći će i to aBd...

Ljubim tebe i sve vas

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 480
7.11.2008 11:18:08   
Sladjusna
Dobro jutro drage zene,
Imam pitanje, radila sam test na Lysteriju, dobila nalaz i nista ne kontam? user posted image

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 481
7.11.2008 12:25:11   
Mika
IZVORNA PORUKA: Aquarius

Što se mene tiče može i za dva, uopće mi se ne žuri...

user posted image user posted image user posted image  Kraljice! I sama sam ti tak'a bila! user posted image user posted image user posted image

Ja ću izgleda morati doktoru prije nego kasnije kako sam planirala. Ne samo zbog mogućeg ostanka bez posla nego i zbog kandide koja se haman opet pomamila. Moja user posted image  treba doću nedjelju pa bi poslije opet da se bavim doktorima user posted image  Muka mi je od same posmisli...onda me još jučer također uhvati panika od pomisli komplikacija u novoj trudnoći...pu pu pu ne ponovilo se!

Biće bolje!

Borba je počela!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 482
7.11.2008 18:31:59   
nensy
Ćao vidim da ste cijelu sedmicu baš aktivne, a ja kako sam na poslu neznam ni kad mi prođe sedmica. Sve u svemu dobro je drago mi je da ste sve tu i da je sve pozitivno.  Sinošnji koncert me je malo bacio u trans jer kontam gle lopova što telekom što ovi naši reketaši,a glavni sponzor M tel pa ljudi gdje je tu logikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 483
7.11.2008 21:37:21   
Aquarius
Ja sam 29.9. imala spontani, a sve je završeno 30.09., odmah iza tebe... Koliko si ostala u bolnici, da se nismo vidjeliuser posted image .

Ostala samo dan ali se nismo sigurno vidjele jer sam ja u drugom kantonu (HNK).user posted image

Kako si bona već drugu dobila .. Ja sam neki dan tek prvu dobila...

Ma rekla sam ti da je kod mene sve nešto na brzinu.user posted image Prvu dobila nakon 21 dana, a sad na 25. dan što je meni normalno jer imam kraći ciklus. Ma ja sam ti endemski slučaj, ali kaže čika doktor da je to normalno.user posted image user posted image

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 484
9.11.2008 14:04:29   
Malaja
Heej žene moje,
Nema nas nikako. Garant sve pobjegle negdje za vikend user posted image
Eh ovako, ja još nisam dobila user posted image  Nešto me zadnja 2 dana boli desni jajnik-ali nije žiganje nego baš konstantna bol. Malo mi udara u nogu i u leđa. Nemam pojma šta da mislimuser posted image
Kontam sutra ujutru da uradim test pa da znam na čemu sam.

Nadam se da sve uživate u vikendu user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 485
10.11.2008 8:15:52   
Enni
Dobro jutro!

Malaja, jesi radila test?
Javi obavezno, čim prije!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 486
10.11.2008 8:54:42   
Malaja
Jesam draga Enni,
Ali ne znam šta da mislim user posted image Radila onaj clearblue i postoji ona druga linija ali je jako svijetla-jedva se vidi.. Uopšte ne znam šta da mislimuser posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 487
10.11.2008 9:01:33   
nexie
Ako mogu biti od pomoći, također sam radila Clear Blue test i druga linija jedva vidljiva, a evo me danas hdB u 35.sedmici....puno srećeeeeeeuser posted image

06.12.2008.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 488
10.11.2008 9:03:51   
Malaja
Ma naravno da možeš nexie. Svaka pomoć je dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala punouser posted image
Kontam možda je ranouser posted image Da sačekam još par danauser posted image

< Poruku je uredio Malaja -- 10.11.2008 9:04:09 >

Strpljen-spašen!

(odgovor članu nexie)
Neposredna veza do poruke: 489
10.11.2008 9:06:23   
budućamama
IZVORNA PORUKA: Malaja

Jesam draga Enni,
Ali ne znam šta da mislim user posted image Radila onaj clearblue i postoji ona druga linija ali je jako svijetla-jedva se vidi.. Uopšte ne znam šta da mislimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Malaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim fige da ovaj put sve prođe u najnaj redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Krenuo nas novembar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 490
10.11.2008 9:08:34   
Malaja

Hvala ti budućamama user posted image
Ali ne smijem još da se radujem-dok ne budem sigurna da jesam user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 491
10.11.2008 9:10:46   
nexie
Koliko ti kasni? Meni je kasnila tri dana, s tim da su mi ciklusi redovni 26-28 dana....Želim ti sve najbolje, a za svaki slučaj ponovo sutra ponovi test....heh, ja sam odmah tri ispucala isti dan....user posted image

06.12.2008.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 492
10.11.2008 9:11:07   
mamy Sabina
Malaja jupiiiiiii!
Trk u apoteku uzmi onaj najeftiniji,nemora biti clearblue,
ponovi test!
Ma trudnjača si garant!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 493
10.11.2008 9:13:41   
Malaja

Pa vala bih i mogla user posted image
Odoh opet kupiti user posted image Pa vam javimuser posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 494
10.11.2008 9:14:43   
mamy Sabina
Javljaj nam obavezno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 495
10.11.2008 9:15:26   
Enni
Malaja,user posted image user posted image user posted image user posted image , ne mogu da vjerujem, baš sam se ugodno iznenadila, uistinu sam se razveselila zbog tebe.Čestitam, od srca. Prvi mjesec akcije i bingo! To se zove sreća.
Trudna si, naravno, nemoj ni da sumnjaš, , ja ti želim da se popustiš i uživaš.
Blago tebi.

Ja trebam dobit u subotu, ali nešto mi muka ovih dana, te me bole križa već sam pisala, i ima dva dana mi je temperatura skočila sa 36.2 na 36.8, bole me grudi i muka mi je . Ali nisam planirala ovaj mjesec kao što i znaš, a još uz to sam i ovo dana pila vina uz ručak, tako da mi user posted image  ne bi baš imala kave uvjete, ali idući mjesec se posvećujem user posted image  totalno. I ovaj mjesec nikako nisam mogla da upratim plodne dane, imala sam plodnu sluz u zadnjih nekoliko dana a ne prije 10 kad sam trenala. Ali sve ću vidjeti u subotu.

Kad ćeš ići kod dr?  

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 496
10.11.2008 9:35:45   
Malaja
Evo me. Još jedan sam uradila ali je opet toliko svijetlo da se jedva vidiuser posted image J.. ga user posted image Kontam da sačekam još par dana ili sutra prvom jutarnjom da se testiram.
Draga moja Enni možda si i ti user posted image ovaj mjesec. To bi bilo supeeruser posted image
Hvala vam drage moje žene na podršci.
Ljubim vas sve user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 497
10.11.2008 9:37:51   
mamy Sabina
Ma bitno je da ona postoji,a što je jedva vidljiva ko da je važno!
Nikad ni ne bude kao ona kotrolna!
Ponovi opet sutra ili prekosutra!
Samo nam uživaj,opusti se!
Čuvam fige za tebe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 498
10.11.2008 9:40:58   
Malaja
Hvala mamy2
Ne smijem ni da se radujemuser posted image Sve me nešto strahuser posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 499
10.11.2008 9:41:46   
mamy Sabina
Ma poznat mi je taj osjećaj skroz!user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *