Enni
|
Nema tu kako ne jesti, to je stvar odluke, karaktera i motiva. Evo ja sam pisala da sam se podebljala 3 kg od spontanog , grozno se osjećam mada mi nije neki višak obzirom na visinu, imam180cm i sada 69 kila, čak 70. Ali meni kao meni smeta, djeća me steže, a i psihički se bolje osjećam sa svojom kilažom od 65 66. Prije godinu i po sam bila natukla 75 kg, jela svašta smoki , čips, uveče jela, ali se jednog dana probudila i rekla stop, pa promjenila ishranu koje se i dan dana držim , a to je bez grickalica, slatka, gaziranog, pizza, fast fooda i smršala za 2 mjeseca 8 kg. Sad baš ne smjem ztako drastično jer se spremam za trudnoću , ali sad se niti nisam udebljala od gore navedenih gluposti, već od tog što sam poslje spontanog bila slaba pa uzimala 2 mjeseca matičnu mliječ, med, a sad uzimama folnu i pregnital, sve to otvara apetit. Sad se već kontroliram, pisala sam baš neki dan da mpram smršat, pa sam još smanjila obroke, a na gricke i kolače ne obraćam pažnju. Legnem gladna, jer jedem u 4 i 30 i ne više, uhvati me da jedem oko 8, ali to rješim jogurtom. Nadam se do kraja mjeseca 3 kila da ću smršat.
|