|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
4.10.2008 22:14:52   
nensy
ćao nova sam na forumu a vaše postove čitam od prošlog mjeseca kad sam i ja izgubila bebu i to u 30 nedjelji. Mogu vam samo reći da to što pušite i nema neke veze . Ja sam prije trudnoće pušila i po 2 kutije i prestala skroz kad sam ostala trudna. Učinila sam sve da se to dijete rodi i opet gdje sam. Jedini spas ste mi vi jer vidim da nisam jedina i MM. Iako mislim da bi mi bilo mnogo lakše da se to desilo ranijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 251
4.10.2008 22:19:26   
Malaja
Draga Sladjušna

Ja sam dobila 36 dana od kiretaže. Čak prije nego što sam dobila nisam imala nikakvih simptoma, tek 10 min prije me je stomak jako žigao. Kažu da je normalno da dođe do 40 dana. Tako sam bar čula.Tako da se ne sekiraš

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 252
5.10.2008 0:00:32   
Enni
nensy, dobrodošla!
To je strašno, jako mi je žao, neznam šta drugo reći.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 253
5.10.2008 0:15:25   
Malaja
Draga nensy

Jako mi je žao zbog toga što ti se desilo. Stvarno šta god čovijek pomisli da kaže zvuči smiješno.. Samo da znaš da smo uz tebe. Prebrodićemo sve zajedno!

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 254
5.10.2008 1:02:56   
nensy
HVALA VAM PUNO. PODRŠKA STE U SVAKOM SL. user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 255
5.10.2008 1:19:50   
Aquarius
Draga nensy strašno mi je žao.user posted image user posted image user posted image Kao što vidiš ima nas ovdje dosta sa istom sudbinom.  Kod nekih prije, kod nekih kasnije, ali dijelimo isti gubitak i istu bol. Ne daj se dušo, mi smo ti ovdje uvijek na raspolaganju i uvijek ćeš imati neizmjernu podršku i razumijevanje.
Isplači se, odboluj svoj gubitak, razgovaraj sa mužem, ali ne predaji se ni slučajno.
Šaljem ti veliki zagrljaj.user posted image

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 256
6.10.2008 10:28:32   
Mika
Drage moje vidim da ste bile aktvine preko vikenda, jedva stigoh sve pročitati!

Dobro došla nensy!

Žao mi je što si se morala priključiti našoj porodici ali zajedno ćemo to svakako lakše prebroditi.

Samo da vas izvjestim da sam zahvaljujući jednoj dragoj članici uspjela doći do novih saznanja u mom slučaju (sestra koja je bila u smjeni se "izalajala" da nije smjela buditi doktore, nego samo mlađe doktore koji očito nisu htjeli buditi starije doktore) te je to jedan od razloga što sam ja ostavljena sama sebi i naravno izgubila svoje bebice. Detalje ćete moći čitati na novoj temi koju ću postati danas...

Pusa svima!

P.S. Ja sam Bogu hvala davno prestala pušiti i nisam posustala ni nakon gubitka bebica, ali MM je druga priča. Razumijem vas donekle i ne osuđujem vas mada znam šta cigara radi organizmu jer ja sam tokom perioda pušenja bila hodajući infrakt! Situacija se drastično promijenila po prestanku i danas je neopisivo bolja. Mislim da u svom nekadašnjem stanju nebi mogla ni dokle iznijeti trudnoću. Eto vam mog iskustva a vi same odlučite šta ćete. Sretno!

Borba je počela!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 257
6.10.2008 10:38:02   
Sladjusna
Malaja i mamy2, hvala, ja se vec malo zabrinula da nije nesto ok, jer i nemam nekih simptoma osim nervoze user posted image
nensy, dobro dosla, nije ti sigurno nimalo lako, ali ce ti zivot biti laksi sa ovim divnim zenama ovde, to ti sigurno kazem.

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 258
6.10.2008 16:24:04   
nensy
trebam pomoć. neznam gdje ću naći postove o dešavanju na GAK-u.

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 259
6.10.2008 17:24:37   
Mika
Evo linka draga nensy

http://www.ringeraja.ba/forum/Dru%C5%BEenja%2C_doga%C4%91aji/forumid_138/tt.htm

a ostavila sam ti i poduže poruke na temi dr Boris Nikulin oko stvari koje si me pitala

U vrhu ekrana kod one okrugle slike s desne strane imaš prostor ispod kojeg piše "brzo traženje" i tu ukucaš pojam npr. GAK, klikneš traži i izbaci ti sve teme u kojima se GAK spominjao.

Pusa

Borba je počela!

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 260
6.10.2008 17:45:35   
Mika
Sorry nensy malo sam se zabunika, odgovor oko toga kako ćeš doći do bebe i kakve pretrage uraditi sam ti ostavila na ovoj temi http://www.ringeraja.ba/forum/m_122110/mpage_2/key_/tm.htm

Borba je počela!

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 261
7.10.2008 11:43:30   
Sladjusna
Moze li mi neka od vas reci sta bi trebala da uradim od nalaza da se aBd spremim za drugu trudnocu, koje pretrage, hormone... jer ne bih zeljela da nesto "fulim" i da prepustim slucaju. Moja je pretpostavka da sve zavisi od doktora do doktora sta ce mi  dati da radim, pa zato želim da me informirmisete, hvala i pusa user posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 262
7.10.2008 11:52:52   
Enni
Treba da odeš kod svog gin. i da te pogleda sa uzv i vaginalno, da uradiš papa test, cervikalne briseve na mykoplasmu, ureplasmu, klamidiju, na aerobe i anaerobne bakterije te urinokulturu. Ako se ne osjećaš dobro, traži i krvnu sliku da ti se radi.

Neposredna veza do poruke: 263
7.10.2008 13:44:30   
Sladjusna
Hvala ti Enni puno! 

(odgovor članu Enni)
Neposredna veza do poruke: 264
7.10.2008 13:59:23   
Happy
Kada se ide prvi put na kontrolu, nakon koliko ????

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

Neposredna veza do poruke: 265
7.10.2008 14:06:41   
Sladjusna
Meni je doktor rekao da se kontrolisem poslije prvog ciklusa, ja sam "trebala" dobiti prije tri dana, medjutim jos nema user posted image ali pocinjem osjecati simptome iste, tako da cu na kontrolu iza toga..

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 266
7.10.2008 14:28:00   
Enni
Kontrola je uglavnom poslije prve menstruacije, a po potrebi (ako ima bolova i krvarenja dugih)i ranije.

Neposredna veza do poruke: 267
7.10.2008 15:54:42   
ja_naiva
Aquarius, tebe trazim. juce mi se desilo, ne znam ni kako bih ga nazvala, valjda ciscenje, bruka necega izaslo (da ne detaljisem), jos krvarim kao da imam menstruaciju i krsta onaako isto bole.....nista dramaticno..... dr. mi rece svakako na kontrolu u petak, ali me zanima, kad se tebi to desilo, koliko si dugo imala krvarenje, kako si se osjecala (fizicki, psihicki mi je jasno), jesi li dugo lezala,jesi li uopste lezala (ja imam crve u guzici, htjela danas na posao), sta dalje bi.........???

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 268
7.10.2008 17:07:10   
Aquarius
A zašto ležiš ???user posted image   Ja nisam ležala nikako, krvarenje mi je trajalo kao klasična menstruacija, osim što je bilo malo više ugrušaka, i bilo je malo obilnije. Sve u svemu, ako izuzmemo ono famozno žiganje, ja sam se fizički osjećala dobro.  Na kontrolu otišla poslije sljedeće menstruacije i onda radila neke nalaze, mada poslije jednog spontanog doktori obično ne preporučuju nikakve nalaze.

(odgovor članu ja_naiva)
Neposredna veza do poruke: 269
7.10.2008 17:09:11   
Aquarius
IZVORNA PORUKA: Happy

Kada se ide prvi put na kontrolu, nakon koliko ????

Ja sam bila na kontroli jučer, poslije 10 dana. Mislim da bi trebala, pošto si bila već u drugom tromjesječju, otići prije sljedeće menstruacije.

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 270
7.10.2008 17:12:44   
ja_naiva
ma ne lezim, al mi nisu dali na pos'o

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 271
7.10.2008 17:14:09   
ja_naiva
i, hvala, aquarius

(odgovor članu ja_naiva)
Neposredna veza do poruke: 272
7.10.2008 17:25:58   
Aquarius
IZVORNA PORUKA: ja_naiva

ma ne lezim, al mi nisu dali na pos'o

user posted image Ma dušo moja ko ti to ne da na posao ??? Jel dragi ???
Šalim se naravno, a sad ozbiljno, mislim da će ti biti psihički puno lakše kad se vratiš svakodnevnim obavezama.

(odgovor članu ja_naiva)
Neposredna veza do poruke: 273
7.10.2008 17:32:26   
ja_naiva
:-), aha,  dragi

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 274
7.10.2008 17:40:10   
Aquarius
user posted image Znala sam. Ma oni se uvijek postavljaju zaštitnički prema nama, što je nekad super. Ali ako se ti osjećaš spremnom da se vratiš na posao i još ako te ležanje kući psihički ubija, onda se spremaj na posao.

(odgovor članu ja_naiva)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *