Hanady RR -> RE: problem sa uciteljicom (6.11.2012 0:29:44)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: mama75 Ne bih dopustila da mi dijete neko omalovazava pred razredom. Joj medic i ti ga pretjera. Da se razumiemo, i meni je bezveze taj njen postupak, sto kazete mogla mu je papir dati. Ali sada ispade da ga omalovazava. Jos zena fino kaze da dijete slabo jede. Moja bi jedva docekala da joj uciteljica kaze da ne moze pojesti uzinu [sm=smiley36.gif] Ja ga nisam pretjerala. Cim ga izdvojila od ostale djece to i dodje na isto, diskriminacija u neku ruku. Pa nije ga ona izdvojila, sam se izdvojio jer nije imao salvetu. Jao ne mogu da vjerujem da se ovolika rasprava pokrenula. Ova forumasica sto je postavila pitanje morace slobodan dan uzeti da iscita sve ovo. [sm=smiley36.gif] Da samo se dijete od 6-7 godina izdvojilo [sm=zmeden.gif] Tek dijete poslo u skolu. Nije krivo dijete, kriva je mama u tom slucaju. Uciteljica treba djetetu objasniti fino, kako sva djeca nose ono predvidjeno ( vise mi salvete na vrh glave :) ) razgovarati i sa roditeljima a ne tako postupati. eto razgovarala i došlo dijete opet bez salvete ( više me mezi pista tu riječ) i sad rekla djetetu da mu mama pošalje jednu slavetu da ima u ormariću, mama kaže smješno joj to... al da ide direktoru radi toga nije joj msješno...i šta bi ti bogati da si učiteljica sad uradila...[sm=hudicek1.gif] ja mojoj koni poručujem da bude pametna...išla je u školi i dobro je gonila...nek fino pošalje duple salvete i sačeka da vidi šta se iza brda valja il ne valja uopšte... Iskreno sta bih ja uradila : Djetetu ne bih uskratila obrok ukoliko ga druga djeca u isto vrijeme imaju. Ne bih imala srca . aRadije cu jos jednom tolerisati. Roditeljima poslati pismo da dodju na razgovor. Ukoliko roditelji i dalje budu pravili takve propuste, jer ih se svi pridrzavaju osim njih. Naglasila im da cu ja svoje salvete donjeti a da oni malo vise sebe preispitaju [sm=smiley36.gif] vjeruj da bih tako uradila, dijete ne bi znalo da mu mama nije donjela s.... Ovo je trabo biti start učiteljice...al već nakon razgovora obaveljnog i ponovnog ne pošticanja dogovora...ova učiteljica može biti plaho ljuta...ja bih nju malo spustila...ja bih njoj salveta za cijeli razred donijela d iama rezervu i rekl e hajmo sad počet učit ako nije kakav porblem boga vam[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|