RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Hannica -> RE: Provale nase djece :) (23.10.2013 15:43:46)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jedna bajramska:

dedo: hodi N da ti pokažem glavušu ...

trči N, dere se oduševljeno: M!!!! dođi da vidiš, DINOSAURUS!!!!!!!

ovo je moj rekao za ona janjad kod Maksumića..jojjj tata koliko dinosaurusa se peče [sm=jezicek.gif]
oni tamo umrli od šege...prošlo ljeto je to bilo a i ovo ljeto je isto ostalo dinosaurus i nikako mu nije jasno zasto mi to zovemo janje kad ne liči na ono janje iz priča jel [sm=jezicek.gif]

U nasoj familiji je zmaj.[sm=smiley36.gif] Mislim da sam i pisala nekad na temi.[sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Provale nase djece :) (8.11.2013 11:43:51)

-mama ti si moje sunce
-mama ti si moja duša
-ti si moje srce
-mama ti si moj babi [sm=smiley36.gif]

moja E meni tepa [sm=smiley1.gif]

Dzenana_G -> RE: Provale nase djece :) (8.11.2013 14:09:40)

Nedavno kod nas bili od mm rodjaci I djecak ima 4 godine ali nemoze nikko da zapamti ime moje zaove.
Kaze zaova njemu:"Irfane ako kazes kako se zovem dat cu marku". Irfan se nekako sjeti I ona mu da marku. Kad ce moja Nejla:"Tetka hoces I meni dati marku ako pogodim tvoje ime?"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
I pogodi ona dade jos tetka marku, kad N nosi kasicu svoju I kaze:"Irfane daj da ti ja cuvam pare da ne izgubis"
Oplakali smo...

magbi -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 1:31:51)

Narode djete me izludi napamet zna reklamu AFRICKA SLJIVA NE PADA POKAZI SVOJU MUSKOST aaaa tuzit cu PINK
[sm=smiley36.gif]

damma -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 8:27:11)

otisli mi kod prijatelja, roditelji od snahe, i to prvi put..
i ono na stolu tanjiri escajg sve spremno za veceru al prije toga kafu pijemo..
i moj mali gledajuci tanjire svo vrijeme na stolu kaze al naglas a kad cemo mi jest [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zemljo otvori se [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mum82 -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 8:55:00)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ih to je mom usput...
neki dan napolju,i izasla i komsinica koja je trudna i nosi njima mandarine,,,i pojeli,kaze b ja bi jos mandarine,,,i sad zena govori nemam stvarno vise,imam samo jos jednu kiselu jabuku...kaze b-joj mama sto ja volim kisele jabuke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

a veze nema ni da postoje kisele i slatke[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 8:57:50)

ma daj šta daš...pametna djeca....neće nikad ostat gladna,ma tako i treba,njima niko neće zahatarit.......[sm=bravo.gif]

bebacha -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 9:02:19)

Meni neki dan dosla gazdarica povodom Bajrama i nosi žena kesu,kaze Alen
"ooo mama poklon,poklon"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

SREĆNA -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 13:46:56)

IZVORNA PORUKA: bebacha

Meni neki dan dosla gazdarica povodom Bajrama i nosi žena kesu,kaze Alen
"ooo mama poklon,poklon"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 18:54:49)

A gleda mm ogrebotinu na vratu....i zabrinuto ce: babi, boli te grlo....treba ti sirup...enterofuril[sm=sad.gif][sm=sad.gif] suze su nas zalile...

Just smile -> RE: Provale nase djece :) (13.11.2013 22:41:43)

E što se ismijah na ovoj temi večeras! :)))))

salmy -> RE: Provale naše djece :) (3.12.2013 10:50:46)

Kazem mu idi molim te umi se
Kaze umio sam se..evo vidis opro sam oci[sm=smiley36.gif]

mamine oci -> RE: Provale naše djece :) (3.12.2013 15:56:58)

S obzirom da i reklame sy u zadnje vrijeme fuj,apropo tome moj F.cuo jednu od njig i sad scena.Stojimo ispret kase u prodavnicu na pultu do kase orbit sa ukusom voca F.video. voce i komentar africka sljiva nepada ja samo crvenim :)

Medi_87 -> RE: Provale naše djece :) (3.12.2013 16:33:11)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Hannica -> RE: Provale naše djece :) (21.12.2013 19:37:14)

Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." [sm=smiley36.gif]
"Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."
[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

reallove -> RE: Provale naše djece :) (21.12.2013 19:42:14)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." [sm=smiley36.gif]
"Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]kraljica

reallove -> RE: Provale naše djece :) (21.12.2013 19:46:19)

Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci[sm=smiley36.gif]..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...

lady_bubamara -> RE: Provale naše djece :) (21.12.2013 19:51:32)

IZVORNA PORUKA: reallove

Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci[sm=smiley36.gif]..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e car je , baš se ismija [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Provale naše djece :) (23.12.2013 23:17:27)

jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mum82 -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 8:48:31)

igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 9:42:59)

IZVORNA PORUKA: mum82

igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 9:43:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kraljica [sm=smiley36.gif]

Cmokvica -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 9:45:06)

Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!"
MM: "Koju?"
Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!"
MM: "A sta cu ja?"
Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"

MicoTico -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 9:56:40)

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

[sm=sad.gif] [sm=sad.gif] [sm=sad.gif]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

ziki -> RE: Provale naše djece :) (25.12.2013 10:08:19)

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>