RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

ziki -> RE: Provale nase djece :) (29.8.2013 12:40:03)

Juče pričamo kako od ponedeljka kreće nova školska godina i Tarik postaje predškolac, sav on uzbuđen i reda kako je sad veliki, moram ga ja vodit frizeru pošto mm radi ovih dana od jutra do mraka, kupit pribor i on sav zamišljen priča kako će uskoro i škola" A uskoro ću ja i na fakultet, moram se počet spremat" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mamine oci -> RE: Provale nase djece :) (29.8.2013 12:45:55)

nedavno ja kazem F.pozvi lift dok ja zakljucam vrata ,on stao pred lift i govori dodji dodji,okrene se meni i kaza lift se ne zove nego pritisnes dugme[sm=smiley1.gif]

isto tako raspricao se galami ja mu kazem daj ugasi se na minut,on nisam ti ja komjuter pa da se gasim[sm=smiley1.gif]

sabinos -> RE: Provale nase djece :) (30.8.2013 11:54:02)

ne znam bil se smijala il bi plakala...
vidim danima mi dolaze neke notifikacije na fb i kontam da sam ja postavila nesto ljudi lajkaju.i reko da vidim sta je.kao ono...
moj ajdin klikao i podijelio sliku na mom zidu nase forumasice Iman83 na kojoj je njena curica[sm=zmeden.gif]
javno se izvinjavam Iman83 ali eto sta cu kad se ajdinu svidja[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (30.8.2013 15:03:36)

IZVORNA PORUKA: sabinos

ne znam bil se smijala il bi plakala...
vidim danima mi dolaze neke notifikacije na fb i kontam da sam ja postavila nesto ljudi lajkaju.i reko da vidim sta je.kao ono...
moj ajdin klikao i podijelio sliku na mom zidu nase forumasice Iman83 na kojoj je njena curica[sm=zmeden.gif]
javno se izvinjavam Iman83 ali eto sta cu kad se ajdinu svidja[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma ja to se odmah da ne okasni kaže ko mu je cura[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Provale nase djece :) (30.8.2013 18:52:44)

Igraju se M. i T. i pričaju nešto.
I sad mene uključiše.
M: mama, šta je T. u horoskopu?
Ja: Blizanac:
M (obraća se T): Eto T, vidiš da nisi čudovište!
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (2.9.2013 8:47:30)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Igraju se M. i T. i pričaju nešto.
I sad mene uključiše.
M: mama, šta je T. u horoskopu?
Ja: Blizanac:
M (obraća se T): Eto T, vidiš da nisi čudovište!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sara123 -> RE: Provale nase djece :) (2.9.2013 9:57:50)

IZVORNA PORUKA: salmy

Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?

on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me[sm=jezicek.gif]
pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid?
a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama[sm=smiley36.gif]

Dusa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sara123 -> RE: Provale nase djece :) (2.9.2013 10:41:52)

IZVORNA PORUKA: HAHA

jutros Harun nešto tipka po telefonu(neki stari)pa se zadeverao pravo,pitam ga šta je,kaže"izgleda da mi uopće nema vibera"[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

Mati mila, ali se ismijah. Zapisujte zene njihove bisere, kako su samo bistra djeca, smiesle odgovor da se bas zamislis [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sara123 -> RE: Provale nase djece :) (2.9.2013 11:39:55)

IZVORNA PORUKA: magbi

sinoc moj djecak prica pricu sto su slusali u vrticu o Muhamedu a.s uglavnom sve je tacno ispricao dok nije dosao do dijela o pauku i nastavlja pricu SPAJDERMEN JE SPASIO MUHAMEDA vidis babo SPAJDERMEN JE DOBAR ON SLUSA HAHAH  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Znaci [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (1.10.2013 14:17:43)

Pravila raviole/klepe za ručak. Jedemo i Tarik je oduševljen, pljušte komplimenti.... Teufiku se ne sviđa, stavila mu i jogurta preko al opet ništa. (Prije toga mu posakrivala sve grickalice) al ipak jede, gladan al stavi zalogaj usta, proguta i "bljak, bljak" stavi novi isto[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 0:44:05)

Kad sam ostala trudna J me prvi put pitao kako nastaju djeca. I objasnim ja njemu kako babo ima pun dzep malih beba, malenih kao mrvica i kad ja pozelim bebu on mi jednu ubaci u pupak i onda u stomaku beba raste :). I proslo je od toga godina dana, nekidan J sjedi, jede i sav nesto zamisljen. Nakon par minuta kaze: Slusaj mama, iduci put kad ti babo bude stavljo bebu u stomak, zovi mene da vidinm. Reci mu nek ne stavlja po noci, vec po danu da mogu i ja da gledam :)))

Galicia -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 2:17:54)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Kad sam ostala trudna J me prvi put pitao kako nastaju djeca. I objasnim ja njemu kako babo ima pun dzep malih beba, malenih kao mrvica i kad ja pozelim bebu on mi jednu ubaci u pupak i onda u stomaku beba raste :). I proslo je od toga godina dana, nekidan J sjedi, jede i sav nesto zamisljen. Nakon par minuta kaze: Slusaj mama, iduci put kad ti babo bude stavljo bebu u stomak, zovi mene da vidinm. Reci mu nek ne stavlja po noci, vec po danu da mogu i ja da gledam :)))

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]
Po noci!!!!
Kako on to sve zna. [sm=jezicek.gif]

Mya_81 RR -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 7:21:19)

Joj, na jutru me je tako slatko nasmijao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dusa draga!!!

ziki -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 8:29:16)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 8:38:34)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]
Po noci!!!!
Kako on to sve zna. [sm=jezicek.gif]
[/quot
A valjda instninktivno [sm=smiley36.gif] Inace je u nekakvoj zanimljivoj fazi, samo sipaju provale iz njega, a ja zapisujem :)

ena23 -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 9:34:16)

donio emir jucer neku svrljotinu iz skole, znaci bezze linije i krugovi..,. pita ga babo: emire, sta si ovo nacrto u skoli?, kaze emir: guzu od konja!

M kao Mama -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 9:46:34)

joj, majko mila, a vala i ti udetaljisala, da je koju godinu starije dijete reklo bi ti de mama ne ........, hahahahahahhaha, mojoj je dovoljno da zna da je Bog dao bebu i tu prestaju sva pitaanja, ali doduše imal aje pitanja jel bebi hladno u stomaku, jel gola, i slično

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 9:55:33)

[sm=smiley36.gif] Jest, jest kaze meni sestra, e jesi mu vala i objasnila :)

sara123 -> RE: Provale nase djece :) (2.10.2013 13:52:18)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (10.10.2013 16:08:58)

Malo se posjekao po prstu...Ulazi u kupatilo i uzima dezodorans prska i kaze: da mi malo definskuje(dezinfekuje)[sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: Provale nase djece :) (10.10.2013 17:22:32)

IZVORNA PORUKA: salmy

Malo se posjekao po prstu...Ulazi u kupatilo i uzima dezodorans prska i kaze: da mi malo definskuje(dezinfekuje)[sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (17.10.2013 1:02:47)

Jedna bajramska:

dedo: hodi N da ti pokažem glavušu ...

trči N, dere se oduševljeno: M!!!! dođi da vidiš, DINOSAURUS!!!!!!!

sara09 -> RE: Provale nase djece :) (22.10.2013 19:24:30)

evo i bisera jednog cetverogodisnjaka:"hej mama,tvoj dajdza je mome dajdzi dajdza"[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (22.10.2013 19:57:24)

Moj Ameen ima provala da pisem do sutra..Evo najnovija[sm=smiley36.gif]..Bio mu drug bolestan,imao ospice i sad ja njemu svaki dan objasnjavam zasto ne moze ici kod njega,kako je bolestan i jedan dan dodje on meni i kaze : jelde mama Emir je bolestan i ima tackice crvene po licu,rekoh jest,kaze on,isto kao i kod tebe[sm=zmeden.gif]..a ja sada u trudnoci uzasna,malo-malo pojave mi se bubuljice po licu,uzas jedan

pocahontas -> RE: Provale nase djece :) (23.10.2013 13:50:47)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jedna bajramska:

dedo: hodi N da ti pokažem glavušu ...

trči N, dere se oduševljeno: M!!!! dođi da vidiš, DINOSAURUS!!!!!!!

ovo je moj rekao za ona janjad kod Maksumića..jojjj tata koliko dinosaurusa se peče [sm=jezicek.gif]
oni tamo umrli od šege...prošlo ljeto je to bilo a i ovo ljeto je isto ostalo dinosaurus i nikako mu nije jasno zasto mi to zovemo janje kad ne liči na ono janje iz priča jel [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>